Alvorlighetsgrad:  
  (66/100)

Fjerne System Progressive Protection

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Malware

System Progressive Protection er et ondsinnet anti-spyware som prøver å lure brukeren til å tro at datamaskinen er full av farlige objekter og at du bør kjøpe programmet for å få fjernet dem. Ifølge nettexperter tilhører dette programmet WinWebSec og bruker den samme Graphic User Interface for å få folk til å tro at dette er et godkjent anti-spyware. Ved et nærmere blikk, oppdager man at hele programmet er falsk – den beskytter ikke datamaskinen og den fjerner ingenting. Det eneste programmet er ute etter er å tjene penger ved at folk kjøper den. Kjør et alternativt, ekte anti-malware program for å være sikre at System Progressive Protection er et virus. Dermed bør man fjerne viruset få fort som mulig. Vi anbefaler å bruke atumatiserte fjernings verktøy for dette.

Hvordan blir man infisert med System Progressive Protection?

Akkurat som dens tidligere versjoner Live Security Platinum eller Life Security Platinum 2.6.1. spres System Progressive Prtotection gjennom en trojansk hest som usynlig angriper systemet. Den kan bli nedlasted sammen med falske oppdateringer, video/audio codecser eller rett og slett med gratis programmer. Det øyeblikket System Progressive Protection angriper systemet legger den seg i mappen c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ folder in XP, or C:\ProgramData folder for Windows Vista og Windows 7. Deretter setter den i gang med å gi falske alarmer og rapporter til brukeren om farlige viruser på maskinen. Her er noen eksempler på slike meldinger:

System Progressive Protection Warning
Your PC is still infected with dangerous viruses. Activate antivirus protection to prevent data loss and avoid the theft of your credit card details.

System Progressive Protection warning
Spyware.IEMonster activity detected. This is spyware that attempts to steal passwords from Internet Explorer, Mozila Firefox, Outlook and other programs.Click here to remove it immediately with System Progressive Protection

Warning: Your computer is infected
Detected spyware infection!
Click this message to install the last update of security software…

Disse meldingene er falske og bør ikke tas alvorlig. Kjør heller en full system scan med et alternativt spyware for å fjerne System Progressive Protection.

Hvordan fjerner jeg System Progressive Protection?

For å bli kvitt System Progressive Protection må du bruke et oppdatert anti-malware program, slik som SpyHunter 5Combo Cleaner or Reimage Dette blokkerer alle malware prosesser og fjerner infiserte filer i systemet. Det kan være vanskelig å kjøre disse programmene på grunn av viruset så restart datamaskinen til Safe Mode eller bruk en falsk epost-adresse og denne koden: : AA39754E-715219C. Denne koden lurer viruset til å tro at du har kjøpt programmet, og vil da deaktiveres. Dette fjerner ikke infiserte filer på maksinen, så du bør kjøre full system scan så raskt som mulig.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
System Progressive Protection skjermbilde
System Progressive Protection skjermbilde

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-system-progressive-protection.html

Veiledning for sletting på andre språk