Alvorlighetsgrad:  
  (97/100)

Fjern Svpeng-virus

| Type: Stjele programmer

Svpeng viruset er et farlig ransomware, som ble redesignet i midten av 2014. Den ble sluppet omtrent et år siden av russiske hackere som brukte dette viruset for å stjele folks bankinformasjonen. I løpet av den tiden, handlet det som en trojansk hest som hjalp svindlere stjele tusenvis av dollar ved å vise falske hogger tømmer sider av finansinstitusjoner. Men ifølge de siste nyhetene, denne trusselen har nylig blitt fylt med ransomware funksjonalitet og ohishing evner. Det betyr at Svpeng viruset har blitt gjort for å låse maskinen ned og, med hjelp av ofrenes bilder, skremme dem til å betale en oppfunnet FBI fine. Det har allerede påvirket PC-brukere i USA, Storbritannia, Sveits, Tyskland og India. Vennligst hold deg ut av denne trusselen og ikke betale boten!

Hvordan kan Svpeng virus infisere datamaskinen min?

Svpeng er spredt med en hjelp av falske Flash-oppdateringer, spam og ulovlige programmer. Vær oppmerksom på at det lett kan kapre Windows og Android-systemer uten noen tegn. Så snart det infiltrerer en enhet, viser den oppfunnet skanning og blokkerer systemet. Når den gjør det, viser det en falsk melding som rapporterer om ulovlige besøk til pornografiske nettsteder eller bruk av ulovlig innhold og deretter krever en betaling på $200 eller $500 dollar. I likhet med tidligere utgitte ransomwares, spør Svpeng viruset å gjøre dette betaling via MoneyPak som kan bli funnet i Walmart, Fred Mayer, kmart og andre supermarkeder. Offeret kan også se hans / hennes bilde som er vanligvis tatt ved hjelp av berørte enhetens kamera. Vær så snill, ikke fall for dette lureri fordi du lett kan tape penger. For å feste enheten din, bør du fjerne Svpeng virus fra systemet.

Hvordan fjerne Svpeng virus?

Vær så snill, ikke la Svpeng virus opphold på datamaskinen eller en annen enhet, fordi det kan brukes til ulike ondsinnede aktiviteter. Dette viruset kan lett føre til tap av dine personlige opplysninger, penger, etc. Hvis du ønsker å fikse maskinen din, skanne det med Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Svpeng virus skjermbilde
Svpeng virus skjermbilde
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-svpeng-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk