Super Optimizer. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Malware
12

Hva er Super Optimizer?

Super Optimizer fra Super PC Tools ltd er et program som påstås å være i stand til å fjerne unødvendige registeroppføringer og filer som setter ned systemets ytelse. Brukere kan enkelt laste det ned frivillig siden det markedsføres via ulike tredjeparts nettsider som et nyttig verktøy. Vi har imidlertid merket at Super Optimizer også kan komme inn i datamaskiner via annen programvare uten brukerens godkjennelse. Av denne og andre grunner har det allerede blitt merket som et potensielt uønsket program (PUP). Selv om utviklerne av Super Optimizer beskriver dette programmet veldig positivt, bør du derfor tenke deg om to ganger før du laster det ned.

Etter å ha testet dette programmet har vi oppdaget at Super Optimizer begynner å initiere registerskanning hver gang du starter systemet på nytt. Det ser etter utdaterte registeroppføringer som forårsaker nedsatt hastighet på systemet ditt. Derfor returnerer det en liste av registeroppføringer som påstår å være utdaterte og unyttige. Vær oppmerksom på at denne listen i de fleste tilfeller inkluderer kun en liten del av skadelige oppføringer, så fjerning av disse kan neppe forbedre PC-ens ytelse. I tillegg må du dersom du bestemmer deg for å slette disse registeroppføringene kjøpe den lisensierte versjonen. Dersom du allerede har kjøpt Super Optimizer har du kanskje allerede oppdaget at du har sløset bort pengene dine. Det kan fjerne noen få hundre unødvendige oppføringer, men det kan neppe få datamaskinen til å fungere bedre. I tillegg kan Super Optimizer forårsake omdirigeringer til affilierte nettsider, nedsatt hastighet og andre problemer.

Derfor bør du ikke stole på det og ALDRI betale penger for dette programmet siden du ta mister pengene dine og oppgir personlige opplysninger til folk du ikke kjenner. Dersom du vil bli kvitt dette programmet uten å kaste bort tiden din bør du skanne datamaskinen med Reimage.

Hvordan kan Super Optimizer oppstå på datamaskinen min?

Siden Super Optimizer markedsføres som et legitimt program kan det lastes ned fra ulike nedlastingssider. Du bør imidlertid være oppmerksom på at det også kan dukke opp på maskinen din ut av det blå. Dette er fordi det kan spres ved hjelp av bundling. Normalt er det skjult i nedlastingsassistenter, PDF-generatorer og lignende. For å unngå at dette skjer, bør du holde deg unna rask, standard og lignende installasjonsvalg. I stedet bør du velge avansert eller tilpasset installasjon og følge hvert steg i prosessen for å unngå Super Optimizer-virus og lignende programmer. Vennligst ikke godta installasjon av ukjente programmer som kommer sammen med det valgte programmet. Du kan oppdage forslag om å installere ulike utvidelser, tilleggsfunksjoner og programtillegg, i tillegg til å endre startside eller standard søkemotor, men du bør aldri godta slike forslag, spesielt når du installerer ukjent programvare. Dersom du allerede har oppdaget Super Optimizer-skannere på datamaskinen din, bør du ignorere dem.

Hvordan fjerne Super Optimizer fra datamaskinen min?

Siden Super Optimizer ikke er et virus eller malware, kan du sannsynligvis finne det i listen Legg til/fjern programmer. Det er imidlertid veldig sannsynlig at det har installert registeroppføringer som hjelper det med å forbli aktivt selv om hovedoppføringen fjernes. Derfor anbefales du å fjerne det automatisk ved hjelp av en vel ansett anti-spionvare. Nedenfor finner du programmene vi anbefaler: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller Malwarebytes Anti Malware. For manuell fjerning av Super Optimizer kan du følge disse stegene:

  • Klikk Start → Kontrollpanel → Programmer og funksjoner (Klikk på Legg til/fjern programmer dersom du bruker Windows XP).
  • Se etter Super Optimizer.
  • Avinstaller dette og andre tvilsomme programmer.
  • Klikk OK for å lagre endringene.

Dersom du bruker Windows 8 kan du høyreklikke i nedre venstre hjørne av skjermen. Så snart hurtigmenyen vises, velger du Kontrollpanel og Avinstaller et program.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Super Optimizer godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av Super Optimizer. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Presseomtaler om Reimage
Super Optimizer skjermbilde
Super Optimizer skjermbilde

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Mer informasjon om forfatteren

Kilde: http://www.2-spyware.com/remove-super-optimizer.html

Veiledning for sletting på andre språk