Alvorlighetsgrad:  
  (15/100)

Fjerne Super Optimizer

12

Hva er Super Optimizer?

Super Optimizer fra Super PC Tools ltd er et program som påstås å være i stand til å fjerne unødvendige registeroppføringer og filer som setter ned systemets ytelse. Brukere kan enkelt laste det ned frivillig siden det markedsføres via ulike tredjeparts nettsider som et nyttig verktøy. Vi har imidlertid merket at Super Optimizer også kan komme inn i datamaskiner via annen programvare uten brukerens godkjennelse. Av denne og andre grunner har det allerede blitt merket som et potensielt uønsket program (PUP). Selv om utviklerne av Super Optimizer beskriver dette programmet veldig positivt, bør du derfor tenke deg om to ganger før du laster det ned.

Etter å ha testet dette programmet har vi oppdaget at Super Optimizer begynner å initiere registerskanning hver gang du starter systemet på nytt. Det ser etter utdaterte registeroppføringer som forårsaker nedsatt hastighet på systemet ditt. Derfor returnerer det en liste av registeroppføringer som påstår å være utdaterte og unyttige. Vær oppmerksom på at denne listen i de fleste tilfeller inkluderer kun en liten del av skadelige oppføringer, så fjerning av disse kan neppe forbedre PC-ens ytelse. I tillegg må du dersom du bestemmer deg for å slette disse registeroppføringene kjøpe den lisensierte versjonen. Dersom du allerede har kjøpt Super Optimizer har du kanskje allerede oppdaget at du har sløset bort pengene dine. Det kan fjerne noen få hundre unødvendige oppføringer, men det kan neppe få datamaskinen til å fungere bedre. I tillegg kan Super Optimizer forårsake omdirigeringer til affilierte nettsider, nedsatt hastighet og andre problemer.

Derfor bør du ikke stole på det og ALDRI betale penger for dette programmet siden du ta mister pengene dine og oppgir personlige opplysninger til folk du ikke kjenner. Dersom du vil bli kvitt dette programmet uten å kaste bort tiden din bør du skanne datamaskinen med SpyHunter.

Hvordan kan Super Optimizer oppstå på datamaskinen min?

Siden Super Optimizer markedsføres som et legitimt program kan det lastes ned fra ulike nedlastingssider. Du bør imidlertid være oppmerksom på at det også kan dukke opp på maskinen din ut av det blå. Dette er fordi det kan spres ved hjelp av bundling. Normalt er det skjult i nedlastingsassistenter, PDF-generatorer og lignende. For å unngå at dette skjer, bør du holde deg unna rask, standard og lignende installasjonsvalg. I stedet bør du velge avansert eller tilpasset installasjon og følge hvert steg i prosessen for å unngå Super Optimizer-virus og lignende programmer. Vennligst ikke godta installasjon av ukjente programmer som kommer sammen med det valgte programmet. Du kan oppdage forslag om å installere ulike utvidelser, tilleggsfunksjoner og programtillegg, i tillegg til å endre startside eller standard søkemotor, men du bør aldri godta slike forslag, spesielt når du installerer ukjent programvare. Dersom du allerede har oppdaget Super Optimizer-skannere på datamaskinen din, bør du ignorere dem.

Hvordan fjerne Super Optimizer fra datamaskinen min?

Siden Super Optimizer ikke er et virus eller malware, kan du sannsynligvis finne det i listen Legg til/fjern programmer. Det er imidlertid veldig sannsynlig at det har installert registeroppføringer som hjelper det med å forbli aktivt selv om hovedoppføringen fjernes. Derfor anbefales du å fjerne det automatisk ved hjelp av en vel ansett anti-spionvare. Nedenfor finner du programmene vi anbefaler: SpyHunter,  STOPzilla eller Malwarebytes Anti Malware. For manuell fjerning av Super Optimizer kan du følge disse stegene:

  • Klikk Start → Kontrollpanel → Programmer og funksjoner (Klikk på Legg til/fjern programmer dersom du bruker Windows XP).
  • Se etter Super Optimizer.
  • Avinstaller dette og andre tvilsomme programmer.
  • Klikk OK for å lagre endringene.

Dersom du bruker Windows 8 kan du høyreklikke i nedre venstre hjørne av skjermen. Så snart hurtigmenyen vises, velger du Kontrollpanel og Avinstaller et program.

Automatisk Super Optimizer fjerner

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Super Optimizer godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Sletting av Super Optimizer Fornøyd-
garanti
Last ned
Sletting av Super Optimizer
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter er anbefalt for avinstallering av Super Optimizer. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet SpyHunter.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av SpyHunter.

Dersom du har bestemt deg for å velge en annen anti-spionvare, bør du avinstallere SpyHunter fra datamaskinen din.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er anbefalt for å avinstallere Super Optimizer. 

Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av Super Optimizer-annonser (2015-04-22)
Reimage
Vi har testet effektiviteten til Reimage ved sletting av Super Optimizer-annonser (2015-04-22)
Super Optimizer skjermbilde
Super Optimizer skjermbilde

Veiledning for sletting på andre språkLik oss på Facebook