Alvorlighetsgrad:  
  (93/100)

State-dangerousalert-us-01.in virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Malware

Hva erState-dangerousalert-us-01.in?

State-dangerousalert-us-01.in er en ondsinnet nettside som brukes til å lure folk til å betale bøter for forbrytelser som brudd på opphavsrett, distribusjon av pornografisk materiale, malware osv. Så snart brukeren kommer til nettsiden vil nettleseren blokkeres og dekkes av en stor advarsel som prøver å lure folk til å tro at den er fra statlige myndigheter. Du kan bli informert om at du er blokkert av FBI, politiets avdeling for e-kriminalitet, Europol, Interpol og lignende. Vennligst IKKE la deg lure av dette fordi det bare er en svindel som brukes av hackere for å tjene penger. Denne nettsiden inneholder faktisk javascript som hjelper det med å låse nettleseren og vise falske advarsler. Det kan lure deg til å tro at du hanskes med alvorlige organisasjoner som har oppdaget deg ved å sjekke aktiviteten din på internett og funnet ut at du driver med illegale aktiviteter. For å unngå dette bør du stoppe den kjørbare filen i nettleseren din og skanne datamaskinen med en vel ansett anti-spionvare. Vi anbefaler at du benytter Reimage eller et annet pålitelig program. Du bør selvsagt aldri besøke State-dangerousalert-us-01.in fordi det ikke finnes noen garanti for at denne nettsiden ikke benyttes for å spre malware.

Hvordan kan State-dangerousalert-us-01.in kapre nettleseren min?

Det finnes massevis av teknikker som brukes for å promotere ondsinnede nettsider som denne. De kan enkelt promoteres via villedende e-poster som rapporterer om ting som ser alvorlige ut, for eksempel viktige innkjøp, betalinger, pengeoverføringer og lignende. Vennligst være veldig forsiktig med slike e-poster, spesielt dersom du ikke aner hvem avsenderen er. I tillegg bør du holde deg unna lenker som inkluderes i slike e-poster og aldri laste ned innholdet. Det finnes i tillegg en annen ting som må unngås – villedende annonser som forteller folk at de må oppdatere programmer som Flash Player, Flv player, nedlastingsassistenter og lignende programmer. Dersom du virkelig tror at du trenger å oppdatere noe bør du gå direkte til programmets offisielle nettside og laste ned det du har behov for. Ellers kan du ende opp med nettleserkapreren på datamaskinen din som kan begynne å forårsake omdirigeringer til State-dangerousalert-us-01.in eller lignende, ondsinnede nettsider. Vennligst IKKE besøk denne nettsiden frivillig ettersom du kan finne ut at nettleseren din er låst og du ikke kan bytte fra en nettside til en annen. I stedet kan du begynne å se denne advarselen:

Are you sure you want to leave this page?
Message from webpage:
YOUR BROWSER HAS BEEN BLOCKED UP FOR SAFETY REASONS.
ALL PC DATA WILL BE DETAINED.
ALL YOUR FILES ARE ENCRYPTED.

YOUR BROWSER HAS BEEN BLOCKED UP. Leave this page or Stay on this page.

Vennligst ignorer denne meldingen og IKKE betal boten ettersom dette bare kommer til å føre til at du taper pengene dine. Dersom du har blitt lurt til å betale boten bør du anse dette som en lærepenge. Du bør uansett ikke kaste bort tiden din og fikse datamaskinen øyeblikkelig. For å gjøre dette bør du følge veiledningen som gis nedenfor.

Hvordan fjerne State-dangerousalert-us-01.in virus?

Dersom du nettopp har blitt lurt av en falsk politivarsel som finnes hos State-dangerousalert-us-01.in bør du avslutte nettleseren og skanne datamaskinen med en vel ansett anti-spionvare. For å gjøre dette anbefaler vi på det sterkeste Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. For å avslutte Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller andre nettlesere, kan du følge denne veiledningen:

  • Klikk Ctrl+Alt+Del samtidig.
  • Se etter prosessen til den blokkerte nettleseren (chrome.exe, iexplore.exe, safari.exe, firefox.exe, opera.exe).
  • Klikk «Avslutt prosess» for å avslutte programmet.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
State-dangerousalert-us-01.in virus skjermbilde
State-dangerousalert-us-01.in virus skjermbilde

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-state-dangerousalert-us-01-in-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk