Fjern Stack Player-annonser (Instruksjoner for fjerning) - oppdatert Jan 2021

av Olivia Morelli - - | Type: Adware

Stack Player fjerningsguide for reklame

Hva er Stack Player-annonser?

Grunner til ikke å beholde Stach Player på datamaskinen:

Stack Player ads

Stack Player-viruset kan lure uerfarne databrukere til å installere det. Det kan forvirre brukeren fordi det presenterer seg selv om et nyttig program som gjør det mulig å se videoer uten å måtte åpne nettleseren. Uansett hvor nyttig dette programmet ser ut til å være, virker det imidlertid til at det ikke kan oppfylle løftene det gir.

Funksjonaliteten til denne mediespilleren er dessverre høyst tvilsom. I stedet for å tilby nyttige funksjoner begynner det nemlig å initiere helt andre og høyst irriterende aktiviteter. Det samme kan sies om identiske annonse-støttede programmer som NowUSeeIt player eller Playthru player.

Brukere som har installert dette programmet klager ofte over Stack Player-annonser, som vises så ofte at de ødelegger nettleseropplevelsen. Grunnen til at dette adware-programmet fortsetter å vise disse annonsene til databrukeren er at utviklerne får provisjon hver gang et offer klikker på en av annonsene.

Denne annonseringsmodellen er kjent som pay-per-click, og er en veldig effektiv måte for å tjene penger ved å promotere visse nettsider og produkter. Omdirigeringer som disse annonsene kan forårsake kan imidlertid føre brukeren til usikre nettsider.

Hvis du ikke ønsker å godkjenne eller ta del i slike tvilsomme metoder for å tjene penger, bør du fjerne Stack Player fra datamaskinen din snarest. Du kan benytte et vel ansett antivirus-verktøy som ReimageIntego for å utføre elimineringen.

Stack Player ads

Du bør huske at Stack Player-kapring normalt skjer uten at brukeren har samtykket i det eller er klar over det. Du kan selvfølgelig laste det ned selv etter å ha funnet programmet på nettet, men dette er veldig usannsynlig. I de fleste tilfeller begynner du å se irriterende annonser før du engang mistenker at datamaskinen din er infisert. I slike tilfeller bør du være oppmerksom på at det kan være skadelig å klikke på slike annonser.

Vær oppmerksom på at “Ads by [name of adware]”, “Powered by [name of adware]” og andre annonser med lignende tekst ikke er vanlig reklame du ser på nyhetssider eller e-handelssider. Disse popup-annonsene, bannerne og intext-lenkene fører ikke nødvendigvis brukeren til den lovte nettsiden eller et tilbud.

I stedet blir du omdirigert til en mistenkelig nettside der datamaskinen din enkelt kan bli infiltrert av en type malware eller virus. Stack Player omdirigeringer er imidlertid ikke det eneste problemet med dette mistenkelige programmet. Det kan også spore nettleserdataene dine og generere annonser i henhold til dette. På denne måten blir annonsene mer fristende, og det er mer sannsynlig at brukeren klikker på dem, noe som gir mer fortjeneste til adware-utviklerne.

De innhentede dataene er ikke beskyttet mot å bli delt med upålitelige tredjeparter eller solgt for kommersielle formål. Hvis du enda ikke har tenkt å fjerne Stack Player anbefaler vi at du tenker nøye gjennom hvorvidt du ønsker å dele informasjon med ukjente tredjeparter eller bli forstyrret av utallige annonser. Hvis du fortsetter å lese denne artikkelen finner du ut hvordan du kan eliminere dette viruset fra datamaskinen på en trygg måte..

Hvordan har den klart å kapre datamaskinen din uten ditt samtykke?

Infiltrering av adware-programmer er dessverre veldig vanlig. En av hovedgrunnene til spredningen av disse virusene er uoppmerksom installasjon av nye programmer. Du bør aldri fullt ut stole på nedlastede freeware- eller shareware-programmer på grunn av at disse ofte inneholder potensielt uønsket innhold.

For å finne ut hvorvidt du har lastet ned en programvarepakke med ondsinnet innhold, bør du alltid benytte avansert installasjonsmodus og følge alle stegene nøye. Hvis programvarepakken inneholder ekstrakomponenter vil du kunne se disse og avbryte installasjonen hvis noe er mistenkelig. I tillegg anbefales det at du skaffet et antivirus- og antimalwareverktøy til datamaskinen. Dette gir ekstra beskyttelse.

Hvordan fjerne Stack Player adware

Du kan fjerne Stack Player-viruset på egenhånd. Som du sannsynligvis allerede har funnet ut, hjelper det ikke bare å lukke annonsene. Du må finne ut hva som forårsaker dem, det vil si adware-programmet som genererer dem. Dette kan være ganske komplisert ettersom potensielt uønskede programmer har en tendens til å skjule seg på systemet, og det kan være vanskelig å finne dem. Heldigvis finnes det verktøy som er utviklet spesielt for dette.

Du trenger bare å laste ned et vel ansett antimalware-program som automatisk skanner systemet og fjerner virusrelaterte filer fra den infiserte enheten. ReimageIntego eller Malwarebytes kan fungere som et fjerningsverktøy for Stack Player. For mest effektiv fjerning bør du oppdatere antimalware-programmet ditt til nyeste versjon.

Vi ønsker også å påpeke at du kan velge manuell fjerning hvis du heller ønsker det. Vi har laget en elimineringsveiledning som du finner nedenfor denne artikkelen. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du av en eller annen grunn ikke klarer å fjerne viruset med en av metodene nevnt ovenfor.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Stack Player fjerningsguide for reklame

Fjern Stack Player fra Windows systemer

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Stack Player og relaterte programmer
  Så, se etter Stack Player eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Stack Player fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Stack Player eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Stack Player-annonser fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Stack Player være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Stack Player fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Stack Player og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Stack Player. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Tilbakestill Google Chrome

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Stack Player-annonser ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Stack Player-annonser under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Stack Player-annonser-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Stack Player-annonser. Tilbakestill Google Chrome

Fjern Stack Player fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Stack Player eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Stack Player slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Stack Player registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk