Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

SSLOptimizer. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Julie Splinters - - | Type: Malware

Er det verdt å installere SSLOptimizer?

Hvis du ikke har tid til å overvåke datamaskinens sikkerhet kan du ha kommet borti SSLOptimizer. Du bør imidlertid ikke tro på at dette programmet kan løse PC-problemene dine for deg siden det kun er ute etter å svindle folk for penger. Hvordan gjør det dette? Fortsett å lese for å finne ut hvordan det fungerer og hvordan det kan fjernes.

Ekte PC-optimatorer er i stor grad etterspurt på grunn av deres evne ikke bare til å fjerne små PUP-er, men også automatisk øke plassen på harddisken og øke prosessorens hastighet. Hvis du jobber i et selskap eller har et privat firma der hastighet på virtuell kommunikasjon og informasjonstrafikk er viktig, kan du komme til å installere SSLOptimizer. Du vil imidlertid snart bli skuffet. Når du tror at programmet kommer til å fikse problemene automatisk dukker det opp en melding på skjermen som tilbyr deg å kjøpe fullversjonen.

The picture showing SSLOptimizer

Alternativt tilbyr programmet nummeret til teknisk støtte. Ikke skynd deg med å ringe ettersom du kan angre stort på dette etter å ha mottatt en regning fra telefonoperatøren din. Slike samtaler kan nemlig ha en skyhøy avgift. Ved å ringe nummeret kan du dessuten bli tilbudt å kjøpe ytterligere sikkerhetsprogrammer som ikke løser de eksisterende problemene, men som i stedet gjør ting verre. Kort fortalt er SSLOptimizer et virus som lurer folk for penger og som ikke tilbyr tjenestene det lover. Selv om du kjøper fullversjonen er det ikke sikkert at varslene om problemer med systemoptimeringen slutter å vises. Programmet kan være infisert av ondsinnede filer som kan forårsake forekomsten av slike varsler, selv om det ikke finnes noen reelle trusler på datamaskinen din. Derfor bør du fjerne SSLOptimizer snarest. For å gjøre dette kan du benytte Reimage.

Når har dette programmet kommet seg inn i PC-en?

Du kan ha lastet det ned direkte fra nettsiden eller installert det ved et uhell sammen med andre freeware-programmer. Ved hjelp av teknikken bundling er dette programmet skjult under «anbefalte» innstillinger. Som et resultat av rask og uoppmerksom installasjon finner dermed SSLOptimizer en vei inn i systemet. Derfor bør du endre måten du installerer programmer på for å unngå unødvendige programmer. Velg tilpasset installasjon og velg bort tillegg du ikke ønsker.

Fjerning av SSLOptimizer

Det er relativt enkelt å fjerne programmet, og dette kan gjøres enten manuelt eller automatisk. Nedenfor denne artikkelen finner du manuelle instruksjoner. Selv om dette programmet ikke anses for å være skadelig, anbefales det at du benytter automatisk fjerning. Antispyware-programmer kan oppdage alle potensielt skadelige programmer bedre enn det menneskelige øyet. Dermed er det bedre i stand til å fjerne SSLOptimizer og alle tilknyttede filer. Til slutt ønsker vi å minne deg på om at du bør være oppmerksom under installasjonsprosessen og lese anmeldelser av programmer på forhånd. Nedenfor finner du retningslinjer for manuell fjerning:

For Windows-brukere
1. Klikk på «Start»-knappen
2. Velg “Kontrollpanel”
3. Finn “SSLOptimizer” og velg “Avinstaller”
4. Fullfør prosessen ved å klikke på «OK»

For Mac-brukere
1. Klikk på “Go”-knappen og velg “Programmer”
2. Finn “SSLOptimizer” i listen
3. Etter å ha valgt programmet, velger du «Flytt til papirkurv”

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-ssloptimizer.html

Veiledning for sletting på andre språk