Fjern Spora 2.0-virus (Enkel veiledning for fjerning) - oppdatert Jan 2021

av Jake Doevan - - | Type: Ransomware

Spora 2.0 fjerningsguide for virus

Hva er Spora 2.0 ransomware virus?

Oppmerksomhet: Spora 2.0 virus er i utviklingsprosessen

Vi har dårlige nyheter angående Spora 2.0 virus. Det virker som et oppdaterte Spora ransomware version kommer til å bli sluppet veldig snart – Bakmennene av viruset har hintet om mulig Spora 2.0 ransomware angrep, which will targetsom vil målrette “andre enheter,” noe som betyr at viruset vil bli utviklet for andre operativsystemer (forløbig målretter det Windows OS). Mens internettsamfunnet snakker om og foreslår ideer til hvilke enheter som vil bli det neste Sporas mål, Vi har en følelse av at reell Spora 2.0 virus vil faktisk være svært farlig og like avansert som den første versjonen. Flertallet av virus skipper første versjonen med noen problemer og forbedrer dem over tid, Spora ransomware viser seg å være problem fri – så det kan kalles et profesjonelt ransomware.

Det har også blitt anntatt at Spora 2.0 malware vil være det mest sofistikerte viruset så langt, og vi bør heller ikke se bort i fra muligheten for at det kan komme under et annet navn enn det opprinnelige viruset. Det kan bli brukt til å angripe Android enheter (dette er mest sannsynlig), men det kan være mulig at det angriper Mac OS eller Linux datamaskiner også. Hvis du ikke vil bekymre deg om Spora 2.0 fjerning, er det bedre å beskytte smart enhetene dine. Vi anbefaler å oppdatere programvaren, innstallere anti-malware verktøy som ReimageIntego or Malwarebytes og lage sikkerhetskopier. Dessverre kan vi ikke gi noe mer informasjon om viruset, og dessverre kan vi ikke forutsi om Spora 2.0 dekryptering vil være mulig. Vi vil oppdatere denne artikkelen så snart vi har mer informasjon om dette kommende viruset.
Spora 2.0 virusForskere viser meldingen fra Spora ransomware utviklere, som sier at Spora 2.0 viruset vil målrette "andre enheter"

Modus operandi av den første versjonen av Spora ransomware

Hele Spora prosjektet er opprettet nøye, og det er klart av bakmennene av viruset har tenkt på hver eneste detalj. Hva som gjør at dette viruset skiller seg ut fra de andre virusene og overgår selv vellykkende virus som Cerber eller Locky er at det gir en svært brukervennlig grensesnitt. Spora malware er i stand til å kryptere ofrenes filer uten å ha tilgang til internett, og den gjør det nøye. Det finnes ingen feil i krypterings rutinen eller i hele virus koden, og derfor kan ikke malware analytikere hjelpe ofrene til å gjenopprette dataen gratis. I det siste har dataeksperter oppdaget at “The HoeflerText wasn’t found” annonser distribuerer dette ransomware, hoved Spora infeksjons metoden er avhengig av skadelig .ZIP arkiver som inneholder .HTA filer. Disse filene har doble utvidelser som for eksempel, .doc.HTA. Den virkelige utvidelsen er gjemt; derfor vil ofrene se den falske .doc utvidelsen. Disse ondsinnede filene er spred via e-post, og så fort offeret åpner .HTA filen, Malware kommer inn på datasystemet og koder all data på den. HTA filen lanserer også en DOCX-fil og viser en feilmelding som sier at dokumentet ikke kan åpnes. Spora bruker deretter CMD for å slette Volume Shadow kopier og deaktivere Windows oppstartsreparasjon. Til slutt endrer det BootStatusPolicy.

Viruset lager et løsepengekrav kalt [Offerets ID].HTML. M;ed engang det blir åpnet vil det vise offeret til et individuelt eksempel av spora.bz side, som faktisk er en veldig imponerende og godt satt sammen hjemmeside, som ber om å synkronisere den kompromitterte datamaskinen med nettstedet ved å åpne .KEY fil som er lagret på ofrets datmaskin. offeret kan da velge en av de tilgjengelige tjenestene – Full gjenoppretting, immunitet, fjerning og fil gjenopprettning. Dette er det første tilfellet vi ser at ransomware tilbyr ulike betalings tjenester til ofrene. Det mest interessante er at det er en chat boks på spora.bz side, som er en gruppechat mellom ofre fra hele verden og kjeltringene. Cyber kriminelle godtar aldri å gi rabatter, men de “hjelper” ofrene ved å ta vekk tidsfrister og gi m,er tid til å betale løsepengene.

Hvordan fjerne Spora 2.0 malware?

Det er foreløpig ukjent hvordan Spora 2.0 virus vil fungere og hva det vil være i stand til. Derfor kan vi ikke gi noen detaljer om hvordan du kan fjerne Spora 2.0. I tillfelle du må fjerne Spora 2.0 ransomware, vennligst kontakt support teamet vårt og gi så mange detaljer som mulig – vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Hvis du kom til denne artikkelen for å lære mer om Spora ransomware prosjektet, vi ønsker å minne deg på å ta sikkerhetskopier. Sikkerhetskopier vil være viktig om du faktisk blir infisert med Spora 2 virus.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Spora 2.0 fjerningsguide for virus

Fjern Spora 2.0 ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Spora 2.0

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned ReimageIntego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Spora 2.0.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Spora 2.0 ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Spora 2.0. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med ReimageIntego og sørge for at fjerning av Spora 2.0 er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Spora 2.0 og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk