Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Spora 2.0 ransomware virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Ransomware

Oppmerksomhet: Spora 2.0 virus er i utviklingsprosessen

Vi har dårlige nyheter angående Spora 2.0 virus. Det virker som et oppdaterte Spora ransomware version kommer til å bli sluppet veldig snart – Bakmennene av viruset har hintet om mulig Spora 2.0 ransomware angrep, which will targetsom vil målrette “andre enheter,” noe som betyr at viruset vil bli utviklet for andre operativsystemer (forløbig målretter det Windows OS). Mens internettsamfunnet snakker om og foreslår ideer til hvilke enheter som vil bli det neste Sporas mål, Vi har en følelse av at reell Spora 2.0 virus vil faktisk være svært farlig og like avansert som den første versjonen. Flertallet av virus skipper første versjonen med noen problemer og forbedrer dem over tid, Spora ransomware viser seg å være problem fri – så det kan kalles et profesjonelt ransomware.

Det har også blitt anntatt at Spora 2.0 malware vil være det mest sofistikerte viruset så langt, og vi bør heller ikke se bort i fra muligheten for at det kan komme under et annet navn enn det opprinnelige viruset. Det kan bli brukt til å angripe Android enheter (dette er mest sannsynlig), men det kan være mulig at det angriper Mac OS eller Linux datamaskiner også. Hvis du ikke vil bekymre deg om Spora 2.0 fjerning, er det bedre å beskytte smart enhetene dine. Vi anbefaler å oppdatere programvaren, innstallere anti-malware verktøy som Reimage or Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes og lage sikkerhetskopier. Dessverre kan vi ikke gi noe mer informasjon om viruset, og dessverre kan vi ikke forutsi om Spora 2.0 dekryptering vil være mulig. Vi vil oppdatere denne artikkelen så snart vi har mer informasjon om dette kommende viruset.

Modus operandi av den første versjonen av Spora ransomware

Hele Spora prosjektet er opprettet nøye, og det er klart av bakmennene av viruset har tenkt på hver eneste detalj. Hva som gjør at dette viruset skiller seg ut fra de andre virusene og overgår selv vellykkende virus som Cerber eller Locky er at det gir en svært brukervennlig grensesnitt. Spora malware er i stand til å kryptere ofrenes filer uten å ha tilgang til internett, og den gjør det nøye. Det finnes ingen feil i krypterings rutinen eller i hele virus koden, og derfor kan ikke malware analytikere hjelpe ofrene til å gjenopprette dataen gratis. I det siste har dataeksperter oppdaget at «The HoeflerText wasn’t found» annonser distribuerer dette ransomware, hoved Spora infeksjons metoden er avhengig av skadelig .ZIP arkiver som inneholder .HTA filer. Disse filene har doble utvidelser som for eksempel, .doc.HTA. Den virkelige utvidelsen er gjemt; derfor vil ofrene se den falske .doc utvidelsen. Disse ondsinnede filene er spred via e-post, og så fort offeret åpner .HTA filen, Malware kommer inn på datasystemet og koder all data på den. HTA filen lanserer også en DOCX-fil og viser en feilmelding som sier at dokumentet ikke kan åpnes. Spora bruker deretter CMD for å slette Volume Shadow kopier og deaktivere Windows oppstartsreparasjon. Til slutt endrer det BootStatusPolicy.

Viruset lager et løsepengekrav kalt [Offerets ID].HTML. M;ed engang det blir åpnet vil det vise offeret til et individuelt eksempel av spora.bz side, som faktisk er en veldig imponerende og godt satt sammen hjemmeside, som ber om å synkronisere den kompromitterte datamaskinen med nettstedet ved å åpne .KEY fil som er lagret på ofrets datmaskin. offeret kan da velge en av de tilgjengelige tjenestene – Full gjenoppretting, immunitet, fjerning og fil gjenopprettning. Dette er det første tilfellet vi ser at ransomware tilbyr ulike betalings tjenester til ofrene. Det mest interessante er at det er en chat boks på spora.bz side, som er en gruppechat mellom ofre fra hele verden og kjeltringene. Cyber kriminelle godtar aldri å gi rabatter, men de «hjelper» ofrene ved å ta vekk tidsfrister og gi m,er tid til å betale løsepengene.

Hvordan fjerne Spora 2.0 malware?

Det er foreløpig ukjent hvordan Spora 2.0 virus vil fungere og hva det vil være i stand til. Derfor kan vi ikke gi noen detaljer om hvordan du kan fjerne Spora 2.0. I tillfelle du må fjerne Spora 2.0 ransomware, vennligst kontakt support teamet vårt og gi så mange detaljer som mulig – vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Hvis du kom til denne artikkelen for å lære mer om Spora ransomware prosjektet, vi ønsker å minne deg på å ta sikkerhetskopier. Sikkerhetskopier vil være viktig om du faktisk blir infisert med Spora 2 virus.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell Spora 2.0 fjerningsguide for virus:

Fjern Spora 2.0 ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Spora 2.0

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Spora 2.0.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Spora 2.0 ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Spora 2.0. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av Spora 2.0 er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Spora 2.0 og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-spora-2-0-ransomware-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk