Hva er smss.exe? Bør jeg fjerne det?

smss.exe

Smss.exe er økten leder delsystem, som kan sees som kjører i Windows Oppgavebehandling på hver datamaskin. Det er en legitim fil, en del av Microsoft Windows Operating System, som er ansvarlig for å starte brukers økt. Det begynner å kjøre under oppstartsprosessen og i tillegg fungerer for å ha startet Winlogon.exe og Csrss.exe prosesser, sette systemvariabler og andre aktiviteter. Smss.exe kan stoppe systemet fra å svare hvis Winlogon.exe og Csrss.exe prosesser ikke ender opp som forventet. Vi anbefaler ikke å stoppe denne prosessen hvis den ligger på c:\windows\System32\ Smss.exe fordi det er nødvendig for normal PC funksjonalitet.

FARE!

Original File Smss.exe ligger på c:\Windows\System32\Smss.exe. Men, hvis du finner det på annet sted, er det en stor sjanse for at du har en avtale med virus. Ondsinnet Smss.exe prosessen kan fungere som en kjørbar fil for å lansere parasitter, legger hovedkomponenter av ondsinnede programmer, og kjører en destruktiv nyttelast. Det kan være en betydelig del av en farlige parasitter, som for Employee Watcher, DreamAd, Wowcraft.b, YahLog, Sober.x, Gammiy, MDSA Sentinel X, KillSec og andre. Disse truslene kan bruke Smss.exe til ulike formål, som filen funksjonalitet er avhengig av en bestemt parasitt det tilhører. Du er sterkt anbefalt å skanne systemet, slette kjørbar Smss.exe og avslutte alle prosesser det startet.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-smss-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign