Hva er smss.exe? Bør jeg fjerne det?

smss.exe

Smss.exe er økten leder delsystem, som kan sees som kjører i Windows Oppgavebehandling på hver datamaskin. Det er en legitim fil, en del av Microsoft Windows Operating System, som er ansvarlig for å starte brukers økt. Det begynner å kjøre under oppstartsprosessen og i tillegg fungerer for å ha startet Winlogon.exe og Csrss.exe prosesser, sette systemvariabler og andre aktiviteter. Smss.exe kan stoppe systemet fra å svare hvis Winlogon.exe og Csrss.exe prosesser ikke ender opp som forventet. Vi anbefaler ikke å stoppe denne prosessen hvis den ligger på c:\windows\System32\ Smss.exe fordi det er nødvendig for normal PC funksjonalitet.

FARE!

Original File Smss.exe ligger på c:\Windows\System32\Smss.exe. Men, hvis du finner det på annet sted, er det en stor sjanse for at du har en avtale med virus. Ondsinnet Smss.exe prosessen kan fungere som en kjørbar fil for å lansere parasitter, legger hovedkomponenter av ondsinnede programmer, og kjører en destruktiv nyttelast. Det kan være en betydelig del av en farlige parasitter, som for Employee Watcher, DreamAd, Wowcraft.b, YahLog, Sober.x, Gammiy, MDSA Sentinel X, KillSec og andre. Disse truslene kan bruke Smss.exe til ulike formål, som filen funksjonalitet er avhengig av en bestemt parasitt det tilhører. Du er sterkt anbefalt å skanne systemet, slette kjørbar Smss.exe og avslutte alle prosesser det startet.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-smss-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign