Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

Smart Guard Protection. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Stjele programmer

Smart Guard Protection er en farlig infeksjon som kan infiltrere din PC via sårbarheter. Typisk sett vil dens infiltrering bety seriøse problemer for PC brukeren ettersom dette programmet pleier å vise kontinuerlige varsler som rapporterer om oppfunnet virus. I tillegg blokkerer den også legitim programvare, senker ytelsen på systemet og kan også installere ekstra virus. Vær oppmerksom på at denne ondsinnete programvaren gjør alt for å se troverdig ut: den viser hvordan den sjekker datamaskinen for så og returnere en lang liste med virus som angivelig skal ha blitt funnet av den. Men i realiteten er den ondsinnet akkurat som Antivirus Security Pro, Attentive Antivirus, System Doctor 2014, System Care Antivirus og mange andre virus. Vennligst hold deg unna Smart Guard Protection og dens varsler, fordi dette programmet har ingen virus database. Det er et seriøst farlig virus som må bli fjernet fra systemet så fort som mulig.

HVORDAN KAN Smart Guard Protection INFILTRERE MIN DATAMASKIN?

Smart Guard Protection kan bli fanget opp akkurat som andre virus. Hvis du liker å bruke ulovlige programmer, besøke ulovlige nettsider og ignorere nettleser omadresseringer, kan du enkelt få lastet ned en ondsinnet fil som inneholder en Trojansk hest. Så fort den kommer seg inn i systemet laster den ned ondsinnete Smart Guard Protection’s filer, i tillegg til å modifisere datamaskinen slik at den kan starte sitt arbeid hver gang ofret re-starter datamaskinen. Når det er gjort vil dette viruset starte å vise sine falske varsler og system skanninger. Det ser som oftest slik ut:

Warning!
Network attack attempt detected. To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Warning!
The site you are trying visit may harm your computer!
Your security setting level puts your computer at risk!
Activate Smart Guard Protection, and enable safe web surfing (recommended).Ignore warnings and visit that site in the current state (not recommended).

Vennligst styr unna disse advarslene siden det er ondsinnet. Hvis du feiler å betale for dens lisens, kan du ikke bare risikere å miste dine penger, men også miste ditt kredittkorts sensitive informasjon. Vennligst ikke la Smart Guard Protection bli værende på din datamaskin. Du må fjerne dette viruset så fort som mulig.

HVORDAN FJERNE Smart Guard Protection?

Dersom din PC er infisert med Smart Guard Protection, bør du umiddelbart skanne den med Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Reimage eller andre anerkjente anti-spionvare programmer. Når du har fullført et skann, fjern alle de ondsinnete filene som ble funnet. Hvis du ikke kan starte disse programmene, følg disse stegene:

1. Re-start din datamaskin til Sikkermodus med nettverkstilkobling. Bare re-start din PC, og så fort den starter å boote opp trykk på F8 gjentatte ganger.
2. Logg inn som den samme brukeren som du gjorde i normal Windows modus.
3. Klikk nå på IE eller andre nettlesere og velg «Kjør som» eller «Kjør som administrator», skriv inn ditt administrator passord om nødvendig.
4. Skriv inn denne adressen i ditt adressefelt: http://viruset.no/download/hunter.exe og last ned til ditt skrivebord. Kjør programmet for å ta knekken på de ondsinnete prosessene og fjerne dens filer.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Smart Guard Protection godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av Smart Guard Protection. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Smart Guard Protection skjermbilde
Smart Guard Protection skjermbilde

Smart Guard Protection Manuell fjerning

Dreper prosesser
[random].exe

Slett filer
[random].exe

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk