Hva er SLsvc.exe? Bør jeg fjerne det?

SLsvc.exe

Slsvc.exe er en legitim prosess som implementerer Software Lisensiering Tjenesten for Windows Vista. Hvis du fant denne prosessen kjører i Oppgavebehandling, bør du vite at det er en Microsoft Windows prosess som fungerer på beskyttelse av digitale produkter fra brudd på opphavsretten. Det blir aktiv så snart du starter datamaskinen, og ligger i mappen C:\Windows\System32. Slsvc.exe er viktig prosess Windows som er nødvendig for en skikkelig PC funksjonalitet, så vi anbefaler ikke å avslutte det. Men hvis du tror at denne prosessen bruker for mye minne eller initierer andre problemer for deg, kan du avslutte den.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe, så Slsvc.exe kan også brukes av svindlere for å skjule sine egne virus. Hvis du lagt merke til at denne filen ligger ikke i C:\Windows\System32, kan det være farlig. I dette tilfellet, bør du sjekke systemet med anerkjente sikkerhetsprogrammet og avslutte Slsvc.exe. For å skanne denne filen, anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign