Hva er SLsvc.exe? Bør jeg fjerne det?

SLsvc.exe

Slsvc.exe er en legitim prosess som implementerer Software Lisensiering Tjenesten for Windows Vista. Hvis du fant denne prosessen kjører i Oppgavebehandling, bør du vite at det er en Microsoft Windows prosess som fungerer på beskyttelse av digitale produkter fra brudd på opphavsretten. Det blir aktiv så snart du starter datamaskinen, og ligger i mappen C:\Windows\System32. Slsvc.exe er viktig prosess Windows som er nødvendig for en skikkelig PC funksjonalitet, så vi anbefaler ikke å avslutte det. Men hvis du tror at denne prosessen bruker for mye minne eller initierer andre problemer for deg, kan du avslutte den.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe, så Slsvc.exe kan også brukes av svindlere for å skjule sine egne virus. Hvis du lagt merke til at denne filen ligger ikke i C:\Windows\System32, kan det være farlig. I dette tilfellet, bør du sjekke systemet med anerkjente sikkerhetsprogrammet og avslutte Slsvc.exe. For å skanne denne filen, anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign