Hva er SLsvc.exe? Bør jeg fjerne det?

SLsvc.exe

Slsvc.exe er en legitim prosess som implementerer Software Lisensiering Tjenesten for Windows Vista. Hvis du fant denne prosessen kjører i Oppgavebehandling, bør du vite at det er en Microsoft Windows prosess som fungerer på beskyttelse av digitale produkter fra brudd på opphavsretten. Det blir aktiv så snart du starter datamaskinen, og ligger i mappen C:\Windows\System32. Slsvc.exe er viktig prosess Windows som er nødvendig for en skikkelig PC funksjonalitet, så vi anbefaler ikke å avslutte det. Men hvis du tror at denne prosessen bruker for mye minne eller initierer andre problemer for deg, kan du avslutte den.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe, så Slsvc.exe kan også brukes av svindlere for å skjule sine egne virus. Hvis du lagt merke til at denne filen ligger ikke i C:\Windows\System32, kan det være farlig. I dette tilfellet, bør du sjekke systemet med anerkjente sikkerhetsprogrammet og avslutte Slsvc.exe. For å skanne denne filen, anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om SLsvc.exe

Filer
Programvare
Sammenlign