Alvorlighetsgrad:  
  (9/100)

Fjerne SlimCleaner Plus (oppdateringer Sep 2020 ) - Veiledning for fjerning

av Olivia Morelli - - | Type: System verktøy

SlimCleaner Plus – et optimeringsverktøy som kanskje ikke er så nyttig som det virker

Bilde av SlimCleaner Plus

SlimCleaner Plus er et legitimt optimeringsprogram som utviklerne påstår skal kunne hjelpe vanlige databrukere med å rydde opp på systemet. Utviklerne benytter imidlertid villedende metoder for å lure folk og sørge for at de fortsetter å betale for ineffektive tjenester.

Dette er grunnen til at SlimCleaner Plus er klassifisert som et potensielt uønsket program. Mange tror kanskje det er et virus. Slike optimeringsprogrammer er imidlertid ikke ondsinnet. I stedet kan de i stor grad redusere datamaskinens ytelse, for eksempel ved å gi lang latens i programvare.

Enten lures brukere til å laste ned SlimCleaner Plus sammen med et vanlig program, eller de lures til å skaffe det manuelt via den attraktive, men villedende beskrivelsen på den offisielle nettsiden — hxxps://slimware.com/. Like etter installasjonen har brukere muligheten til å prøve gratisversjonen.

På tross av at programmet ser greit ut, har utviklerne programmert det til å levere villedende systemrapporter. SlimCleaner Plus lurer altså brukerne til å tro at datamaskinen er infisert av enorme mengder skadelige datainfeksjoner. Det finnes også en gratisversjon kalt SlimCleaner. Formålet er det samme — å svindle uerfarne databrukere for penger.

Som et resultat av slike villedende rapporter, lures folk til å kjøpe fullversjonen av Slim Cleaner Plus for å fikse ikke-eksisterende problemer. Selv om datamaskinen kan være infisert av flere andre potensielt uønskede programmer som adware, garanterer vi at skanneresultatene du blir presentert for ikke reflekterer systemets faktiske tilstand.

Illustrasjon av SlimCleaner PlusSlimCleaner Plus er et legitimt optimeringsverktøy som leverer villedende skanneresultater for å lure brukere til å kjøpe fullversjonen.

Vi foreslår at du går til anskaffelse av et mer pålitelig og vel ansett antivirusprogram for å beskytte datamaskinen din. Du kan bruke elimineringsinstruksjonene nedenfor for å bli kvitt SlimCleaner Plus. Avinstallasjonsprosessen anses nemlig for å være veldig komplisert.

Vær forberedt på å se utallige irriterende varsler og annonser hvis du fortsetter å bruke det såkalte SlimCleaner Plus-viruset på systemet. Disse er et forsøk på å lure deg til å kjøpe fullversjonen av programmet, og forsvinner ikke før du gjør det.

Vi anbefaler ikke at du bruker penger på unyttige optimeringsverktøy som benytter urettferdige teknikker for å oppnå fortjeneste. Etter at du fjerner SlimCleaner Plus, kan du dobbeltsjekke systemet med et profesjonelt sikkerhetsprogram som Reimage Reimage Cleaner Intego og sjekke den reelle virusaktiviteten på datamaskinen din. Vi lover at resultatene ikke blir de samme.  

Upålitelige optimeringsverktøy kan også komme inn i systemet ditt i det skjulte

Selv om brukere kan installere slike unyttige programmer fra den offisielle nettsiden, benytter utviklerne også en rekke villedende, men lovlige, måter for å distribuere produktet sitt. De bunter normalt det potensielt uønskede programmet med andre gratisprogrammer og tilbyr dem som én pakke.

På denne måten er ikke brukere i stand til å oppdage skjulte ekstraprogrammer når de velger rask eller anbefalt installasjon. Optimeringsverktøy installeres direkte på datamaskinen din uten at du blir spurt om tillatelse. Dette kan imidlertid unngås ved å velge tilpasset eller avansert installasjon og fjerne alle avkryssinger.

Brukere kan også blir lurt til å installere dette upålitelige programmet via annonser. Normalt dukker de opp på mistenkelige nettsider i løpet av nettleserøktene dine. Vi anbefaler at du holder deg unna slike annonser, ettersom de kan installere PUP-er samt være skadelige for systemet. 

Lær hvordan du avinstallerer SlimCleaner Plus 

Ifølge eSolutions-teamet, finnes det utallige rapporter med klager fra brukere om at de ikke er istand til å avinstallere SlimCleaner Plus. Merk at elimineringsprosessen er komplisert, og at den kan utgjøre en fare for datamaskinen din.

Du bør være ekstremt forsiktig når du fjerner SlimCleaner Plus, ellers kan du komme til å skade systemet ditt. Vi foreslår at du benytter elimineringsveiledningen som presenteres nedenfor denne artikkelen. Sørg for at du leser hvert steg grundig, og at du gjennomfører hvert enkelt steg.

Hvis du er usikker på hvorvidt du skal fjerne SlimCleamer Plus og ønsker å forsikre deg om at det er upålitelig, kan du installere et av antivirus-verktøyene som listes opp nedenfor og skanne datamaskinen din. Deretter kan du sammenligne skanneresultatene og se hvorfor dette potensielt uønskede programmet er mer enn upålitelig. 

Du kan reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner Intego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
SlimCleaner Plus skjermbilde
SlimCleaner Plus skjermbildeSlimCleaner Plus skjermbildeSlimCleaner Plus skjermbilde
SlimCleaner Plus skjermbilde

Manuell SlimCleaner Plus fjerningsguide:

Fjern SlimCleaner Plus fra Windows systemer

Windows-brukere kan avinstallere SlimCleaner Plus ved hjelp av instruksjonene nedenfor.

  1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
  2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
  3. Avinstaller SlimCleaner Plus og relaterte programmer
    Så, se etter SlimCleaner Plus eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
  4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-slimcleaner-plus.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om SlimCleaner Plus