Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Skype virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Malware

Skype-viruset er et farlig program som sprer seg rundt i rasende fart. Dette viruset kan også bli kalt som Bitcoin eller Bitcoin mining malware. Den brukes til å kapre offerets datamaskin ressurser og gjøre de berørte maskinen treg og ubrukelig. Men er det noen andre versjoner av Skype-virus som er brukt for å stjele brukernes personopplysninger og sensitive data. Måten hvordan det blir inne i systemet er basert på å prøve å overbevise Skype samfunnet til å klikke på en skadelig lenke. Det ser ut til at metoden har jobbet fordi i midten av april, 2013, har sin distribusjonshastighet nådde 2000 klikk per time. Mens det er vanskelig ikke å legge merke til at maskinens hastighet har falt dramatisk ned, og du har blitt infisert, de fleste av anti-virus og anti spyware programmer fortsatt ikke klarer å oppdage dette viruset. Men, bør du definitivt prøve hvis du trenger å fjerne Skype virus fra datamaskinen din.

HVORDAN KAN JEG BLIR SMITTET MED SKYPE VIRUS?

Som det er åpenbart, er Skype-viruset spres via Skype nettverket. Hvis du ønsker å unngå det, bør du ignorere alle dumme meldinger fra dine venner, som «lol er dette din nye profil bilde?’, ‘Dette er et veldig fint bilde av deg’ og lignende, og ikke klikk på linken som alltid er innarbeidet. Dessuten noen versjoner av Skype viruset trenger for å gjøre offeret laste ned en ondsinnet fil på datamaskinen sin og kjøre den også. Denne filen er kjent for å bruke et navn ‘funnypicture.jpg.exe’, men det kan være andre navn som brukes for å prøve å lure mer uvitende PC brukere. Skype viruset kjører på en høy prioritet, så det er vanskelig ikke å legge merke til sin infiltrasjon. Hvis datamaskinens hastighet har falt dramatisk ned, bør du sjekke det for Skype viruset. Vær så snill, fjerne denne trusselen uten noen forsinkelse hvis du ønsker å unngå ytterligere problemer.

HVORDAN FJERNE SKYPE VIRUS?

Den mest åpenbare tegn forteller at du kan være smittet med Skype-viruset er systemets treg nedturer. Vennligst, skanne datamaskinen med Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Reimagefor å kontrollere systemet. Disse programmene vil også helpp deg å fjerne infiserte filer (inkludert de som tilhører Skype virus) fra datamaskinen din.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Skype virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av Skype virus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-skype-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk