Hva er services.exe? Bør jeg fjerne det?

services.exe

Services.exe er en kjørbar fil, som kan bli funnet på Windows 2000 og Windows XP systemer. Denne prosessen er ansvarlig for en hensiktsmessig drift av Windows tjenester og kan også bli brukt til å kontrollere logg inn eller “Plug and Play” funksjonalitet. Så dersom du oppdaget Services.exe filen, bør du la den kjøre ettersom den er en essensiell del av Windows

FARE!

Det er hundrevis av ondsinnete programmer som bruker navnene til legitime prosesser for å skjule sin tilstedeværelse på datamaskinen. Services.exe er en av slike filer. I følge eksperter, kan den bli brukt av nettleser kaprerere bedre kjennt som CoolWebSearch.xpsystem, Anits, NS Keylogger, WALI, Clickbank, Replace, Rontokbro og andre farlige nett infiseringer. Når den er installert på systemet, blir den ansvarlig for å igangsette parasitter, laste hoved komponenter til ondsinnete programmer og kjøre en destruktiv nyttelast. Men den kan også jobbe av seg selv i bakgrunnen av systemet og utføre sine egne skadelige handlinger.

Om du fant Services.exe filen kjørende på din datamaskin, bør du sjekke den fordi det kan være et tegn på at din datamaskin er infisert med en bestemt trussel. For å skanne systemet anbefaler vi å bruke RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-services-exe.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om services.exe

Filer
Programvare
Sammenlign