Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern Search.searchlf.com-virus (Veiledning for fjerning av virus)

av Jake Doevan - - | Type: Nettlesertillegg

Sikkerhetseksperter er negative til søkemotoren Search.searchlf.com (Login Faster). De hevder at denne tvilsomme nettsiden som tilbyr søketjenester ikke kan stoles på. Det er flere grunner til dette, først og fremst at det er oppdaget at denne nettsiden er i stand til å erstatte nettleserens startside uten å be om brukerens tillatelse. Slik oppførsel kan ikke tolereres. I tillegg tilbyr denne nettsiden villedende søkeresultater, noe som får oss til å lure på hvorfor den oppfører seg slik. Vi har bestemt oss for å foreta noen undersøkelser om denne nettsiden. Nedenfor kan du lese om hva vi har oppdaget om nettsiden Search.searchlf.com.

Search.searchlf.com beskrivelse

Det viser seg at Search.searchlf.com faktisk er et program. Det er et potensielt uønsket program (PUP) som er klassifisert som en nettleserkaprer. Denne mistenkelige nettsiden kan komme inn i datasystemet sammen med andre tvilsomme programmer, spesielt dersom du har en tendens til å være uforsiktig ved installasjon av nye programmer. Teknisk sett er ikke nettleserkapreren Search.searchlf.com i seg selv ondsinnet, men det utfører mistenkelige og påtrengende aktiviteter på den infiserte datamaskinen. Det kan for eksempel spore nettleseraktiviteten, spørringer, klikk og lignende data. Ingen vet hvorfor denne nettleserparasitten trenger å innhente denne informasjonen, men vi tviler på at du har lyst til å avsløre en liste over favorittsidene eller ting du ser etter på nettet til mistenkelige kilder.

I tillegg angir Search.searchlf.com en ny startside, ny fane-side og søkemotor i alle nettlesere som er installerte på PC-en. Det angir selvfølgelig Search.searchlf.com som standardside. Vi må dessverre si at denne nettsiden ikke er pålitelig. Vi har avslørt at hovedmålet til denne søkemotoren er å tjene penger. Den genererer fortjeneste via pay-per-click ved å promotere partneres nettsider på en vag måte. Denne søkemotoren tilbyr endrede søkeresultater, og noen av dem inkluderer endrede lenker slik at de fører til forhåndsbestemte tredjeparts nettsider. Du kan med andre ord oppleve Search.searchlf.com omdirigeringer til mistenkelige tredjeparts nettsider.

Search.searchlf.com scammy search provider

Vær ekstremt forsiktig fordi du aldri kan vite hvorvidt nettsider som promoteres på en slik måte er sikre eller ondsinnede. I enkelte tilfeller prøver upålitelige nettsider å late som at de promoterer en legitimt og trygt programvare mens de egentlig prøver å spre skadelige programmer. For å unngå slik risiko anbefaler vi at du fjerner Search.searchlf.com straks og vurderer å bruke en bedre søkemotor. Prøv populære og ledende søketilbydere – Yahoo, Google eller Bing. Du kan forresten bli kvitt denne nettleserkapreren enten automatisk (prøv ReimageIntego eller en annen antispyware) eller manuelt.

Hvordan har Search.searchlf.com kapret datamaskinen min?

PUP-et Search.searchlf.com spres på en urettferdig og skjult måte. Det legges ofte til andre gratisprogrammer og kan installeres sammen med dem. Mange PC-brukere vet ikke at de har muligheten til å avslå installasjon av slike ekstra programvarekomponenter, som er grunnen til at de ender opp med PUP-er på datamaskinene sine. Legg vekt på sikkerhet og følg disse stegene når du planlegger å installere nye programmer på datamaskinen din:

 1. Vær sikker på at programmet du er i ferd med å installere ble lastet ned fra en sikker nedlastingsside. Det beste er å laste ned programvare fra nettsider som tilhører offisielle programvareutviklere.
 2. Ikke skynd deg gjennom installasjonsprosessen. Les bruksvilkårene og personvernerklæringen nøye.
 3. Sørg for at det valgte programmet ikke promoterer mistenkelig tredjeparts programvare. Normalt finner du denne informasjonene i dokumentene som er nevnt ovenfor, men du kan også sjekke dette ved å velge riktig installasjonsmodus.
 4. Unngå standard/rask installasjon og velg tilpasset/avansert. Deretter velger du bort forslag om installasjon av ekstraprogrammer som er buntet med programmet du har lastet ned.

Disse tipsene hjelper deg imidlertid ikke hvis kapreren Search.searchlf.com allerede er installert på datamaskinen din. For å finne ut hvordan du eliminerer dette programmet fra datamaskinen din bes du om å fortsette å lese informasjonen på side 2.

Fjerning av Search.searchlf.com

Det beste er selvfølgelig å unngå Search.searchlf.com-viruset. Vi har ingen tvil om at du er ukomfortabel med den aggressive distribusjonsteknikken denne dataparasitten bruker. Dersom du ønsker å sikre datamaskinen din bør du ikke kaste bort mer tid og eliminere denne trusselen så snart du kan. Det er heldigvis ganske enkelt å fjerne Search.searchlf.com. Alt du trenger å gjøre er å følge veiledningen som presenteres nedenfor denne artikkelen.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Search.searchlf.com fjerningsguide for virus:

Fjern Search.searchlf.com fra Windows systemer

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Search.searchlf.com og relaterte programmer
  Så, se etter Search.searchlf.com eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Search.searchlf.com fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Search.searchlf.com eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Search.searchlf.com-viruset fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Search.searchlf.com være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Search.searchlf.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Search.searchlf.com og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Search.searchlf.com. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Search.searchlf.com fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Search.searchlf.com og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Search.searchlf.com. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Search.searchlf.com fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Search.searchlf.com eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Search.searchlf.com slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Search.searchlf.com registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk