Alvorlighetsgrad:  
  (11/100)

Fjern Search Anonymo-virus (Veiledning for fjerning) - oppdateringer Jan 2021

av Gabriel E. Hall - - | Type: Nettleserkaprer

Kan Search Anonymo beskytte personvernet mitt mens jeg surfer på internett?

Search Anonymo virus

Search Anonymo virus er et veldig problematisk programvare som faller inn i katogorien nettleser kaprer. Det er laget for å kapre Chrome og Firefox nettlesere, men det kan starte å påvirke andre nettlesere i fremtiden også. Dette programmet forsøker å tvinge ofrene til å bytte deres standard søk til Searchanonymo.com, og hevder at dette søke verktøyet bidrar til å beskytte brukerenes personvern på nettet.

Dette uønskede programmet (PUP) lover å ikke spore brukeren og forbedre eseopplevelsen ved å gi de mest relevante søkeresultatene; men vi ser disse uttalelsene som ganske villedende for å være ærlig. Med en gang det er installert, Searchanonymo.com omdirigerer kaprerene nettleseren din til Omnibox og gir sine egene søkeresultater når du prøver å søke på internett rett fra nettleserens adresselinjen.

Men husk at en del av disse resultatene er betalt av tredjeparts selskaper som ønsker at deres koblinger skal vises i SearchAnonymo.com søke resultater. Disse modifiserte søkeresuktater kan inneholde lenker som går til helt sikre nettsteder, men du kan finne resulktater fylt med farlige linker også. Derfor anbefaler vi deg å bruke sunn fornuft og ikke bruke nettsteder som virker skumle.

Det virker som Search Anonymo kaprere forsøker å tjene penger via betalt per klikk annonserings ordningen men neppe bryr seg om troverdigheten av lenker som det fremmer via søkeresultater. Det er en av grunnene til at vi ikke anbefaler å bruke denne søkemotoren og foreslår at du fjernerSearch Anonymo.

Search Anonymo VirusSearch Anonymo kaprer kan bli installert fra dens offisielle nettside, men du kan også installere den sammen med gratis programmer. Når den har blitt installert, vil den forandre søke valgene til Chrome og Firefoz

På toppen av det hele, alle disse påstandene om tryggere søkeopplkevelservirker som fullstending tull. Selv om denne PUP lover å ikke spore brukernes aktivitet på internett, ikke engang ta en titt på søke og nettleserloggen, er vi redd at dette ikke er sant, og du bør slutte å bruke Search Anonymo søkemotoren med en gang.

I henhold til dette programmets personvernreglers, så snart brukeren installerer og kjører produkt programmet umiddelbart registerer informasjon som brukerens IP adresse, dato og klokkeslett for tilgang, navn og URL til filer som de henter opp, markedsførings data og mye mer.I tillegg sier dette mistenkelige programmet at det bruker Microsoft eller Yahoo søketjenester for å levere søkeresultater, og at disse selskaoene kan samle bruker søkeord, IP adresse, tid og dato for søk og mer.

I tillegg innrømmer dette tvilsome gratis programmet å bruke innsamlet informasjon til å overføre den til  “tredjeparts innholdsleverandører og leverandører av sponsede lenker” Derfor blir det tydelig at dette mistenkelige søkeverktøyet faktisk sporer brukeren og dens opstander om trygge og private muligheter ikke er sanne. Derfor for å frigjøre plass på datamaskinen, foreslår vi at du fullfører Search Anonymo fjerning ved å bruke ReimageIntego programvare.

Hvordan ble jeg smittet med dette viruset?

For det første må du huske på at selv om det er veldig irriterende, er denne nettleser parasitten et legitimt program. Derfor bruker det ikke noen ulovelige triks for å bli installert på offerets datamaskin system, og det har til og med sin egen offisielle hjemmeside som brukerene kan besøke og laste ned det beskrevene programmet derifra. men noen datamaskins brukere ender likevel opp med å installere dette programmet på datamaskinen uten å vite det, og det er ingen overraskelse at de begynner å stille spørsmål om Search Anonymos distribusjon.

Mesteparten av tiden installerer brukerene dette uvitende sammen med freeware eller shareware programmer, og det skjer som regel på grunn av mangel på brukerens oppmerksomhet til programvareinstallasjonen, som vanligvis gir flere installasjonsmuligheter for brukerene til å velge mellom. Brukere har en tendens til å anta at autovalg (standard) er den mest pålitelige. I virkeligheten inneholder disse avtaler om å akseptere tredjeparts programvare bultet med hovedprogramvaren og disse medfølgene elemntene er vanligvis adware, nettleserklaprer og andre mistenkelige programmer som ingen vil installere.

Det sier seg selv at du må bryte ned en slik programvare oakke før du begynner å installere den, så vekg tilpassende/avansert installasjon, fjern alle merkede ekementer. Bare installer nedlastingen etter du har sørget for at alle buntet elementer har blitt avmerket.

Hvordan kan jeg fjerne Search Anonymo fra Chrome og Firefox?

Vennligst følg instruksjonene som er gitt nedenfor for å fjerne Search Anonymo virus fra den påvirkede nettleseren. Du bør ikke ignorere problemmet, bytte mellom den berørte nettleseren og en annen vil ikke la deg gjemme  deg fra denne kaprer fordi den kan påvirke flere nettlesere på engang. Derfor anbefaler vi deg å begynne å tenke på Search Anonymo fjerning. HVis du ikke liker tanken på å fjerne denne nettleser kapreren manuelt, kan du utføre en rask systemskan med et anti-spyware eller anti-malware origram og gi det tillatelse til å slette denne kapreren automatisk.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Search Anonymo fjerningsguide for virus:

Fjern Search Anonymo fra Windows systemer

Skjekk programmer og funksjoner mappe og fjern alle mistenkelige programmer du finner der. Vi anbefaler på det sterkeste å slette Search Anonymo programvare (hvis du kan finne den i programslisten selvfølgelig). His du ikke kan, gå vidre til det neste trinnet av Search Anonymo fjernings guide, og fiks hver av de berørte nettleserene individuelt.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Search Anonymo og relaterte programmer
  Så, se etter Search Anonymo eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'
 5. Slett Search Anonymo fra Windows snarveier
  Høyreklikk på snarveien til Mozilla Firefox og velg Properties. Høyreklikk på nettleser ikon og velg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fanen og se på Target feltet. Slett ondsinnet URL som er relatert til viruset ditt Velg 'Shortcut' fanen og slett 'http://isearch.babylon.com...' eller annen mistenkelig URL

Gjenta trinnene ovenfor med alle nettleseres snarveier inkludert Internet Explorer og Google Chrome. Skjekk lokaliseringen for alle snarveiene inkludert skrivebordet, start menyen og oppgavelinjen

Fjern Search Anonymo fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Search Anonymo eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Search Anonymo fra Mozilla Firefox (FF)

Firefox nettleser virker sårbar for Search Anonymo kapring. Hvis Firefox leseren allerede har begynt å gi deg searchanonymo.com resultater til deg, følg disse instruksjonene for å slette Search Anonymo forlengelse for godt.

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Search Anonymo og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på meny (øverst til høyre), velg Options General.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til din foretrukne nettside eller klikk Restore to default.
 5. Klikk OK for å lagre disse endringene Så, i 'General' fanen, slett ondsinnet URL fra 'Home Page' seksjonen eller klikk på 'Restore to Default' knappen. Klikk 'OK' for å lagre endringer
 6. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 7. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Search Anonymo. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Search Anonymo fra Google Chrome

I Chrome, du må finne og slette utvidelsen kalt Search Anonymo. Nedenfor kan de se en tutorial som forklarer hvordan du finner og sletter urvidelsen fra Chrome.

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Search Anonymo og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Skift din hjemmeside og standard søkemotor hvis de var forandret av virus
  Klikk på meny ikonet og velg Settings.
 4. Så, se etter Open a specific page or set of pages under On startup alternativer og klikk på Set pages. Etter å ha klikket på meny og 'Settings', velg 'Set pages'
 5. Nå burde du se et nytt vindu. Så, slett ondsinnede søkesider og gå til den du vil bruke som hjemmeside. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 6. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 8. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 9. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 10. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Search Anonymo. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-search-anonymo-virus.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Search Anonymo virus