Hva er SAService.exe? Bør jeg fjerne det?

SAService.exe

SAService.exe (også kjent som SAService Application) er en av de viktigste kjør av McAfee Siteadvisor. Det kan bli funnet i en undermappe av «C:\Program Files» og regnes som trygt. Imidlertid kan denne filen også være relatert til SAService Application, Siteadvisor service, StillSecure SAService og NAC Agent applikasjoner. Hvis du ønsker å ha disse programmene fungerer for deg uten et problem, bør du ikke avslutte SAService.exe.

Folk rapporterer om kontinuerlige feil relatert til denne prosessen. For å bli kvitt dem bør du avinstallere McAfee Siteadvisor. Merk at du kanskje må starte datamaskinen på nytt i sikkermodus med nettverk for det.

FARE!

Noen ganger hackere bruker navnene på lovlige filer for å skjule sine egne virus! Hvis du er mistenkelig, bør du sjekke påliteligheten SAService.exe og sørg for at det ikke er relatert til skadelige programmer. For at anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign