Hva er SAService.exe? Bør jeg fjerne det?

SAService.exe

SAService.exe (også kjent som SAService Application) er en av de viktigste kjør av McAfee Siteadvisor. Det kan bli funnet i en undermappe av “C:\Program Files” og regnes som trygt. Imidlertid kan denne filen også være relatert til SAService Application, Siteadvisor service, StillSecure SAService og NAC Agent applikasjoner. Hvis du ønsker å ha disse programmene fungerer for deg uten et problem, bør du ikke avslutte SAService.exe.

Folk rapporterer om kontinuerlige feil relatert til denne prosessen. For å bli kvitt dem bør du avinstallere McAfee Siteadvisor. Merk at du kanskje må starte datamaskinen på nytt i sikkermodus med nettverk for det.

FARE!

Noen ganger hackere bruker navnene på lovlige filer for å skjule sine egne virus! Hvis du er mistenkelig, bør du sjekke påliteligheten SAService.exe og sørg for at det ikke er relatert til skadelige programmer. For at anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om SAService.exe

Filer
Programvare
Sammenlign