Hva er SAService.exe? Bør jeg fjerne det?

SAService.exe

SAService.exe (også kjent som SAService Application) er en av de viktigste kjør av McAfee Siteadvisor. Det kan bli funnet i en undermappe av «C:\Program Files» og regnes som trygt. Imidlertid kan denne filen også være relatert til SAService Application, Siteadvisor service, StillSecure SAService og NAC Agent applikasjoner. Hvis du ønsker å ha disse programmene fungerer for deg uten et problem, bør du ikke avslutte SAService.exe.

Folk rapporterer om kontinuerlige feil relatert til denne prosessen. For å bli kvitt dem bør du avinstallere McAfee Siteadvisor. Merk at du kanskje må starte datamaskinen på nytt i sikkermodus med nettverk for det.

FARE!

Noen ganger hackere bruker navnene på lovlige filer for å skjule sine egne virus! Hvis du er mistenkelig, bør du sjekke påliteligheten SAService.exe og sørg for at det ikke er relatert til skadelige programmer. For at anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign