Hva er rundll32.exe? Bør jeg fjerne det?

rundll32.exe

Rundll32.exe er en legitim Microsoft Windows operativsystem prosess, som er ansvarlig for lasting og kjører dynamiske koblinger (. Dll-filer). Rundll32.exe kommer med alle versjoner av Windows OS, og det fungerer ved å bruke en funksjon som er eksportert fra en bestemt DLL-modulen. I ikke-tekniske termer, hjelper det å kjøre DLL-filer og plassere sine biblioteker i systemets minne. Under ingen omstendigheter bør du avslutte denne prosessen fordi det er avgjørende for riktig drift av systemet.

FARE!

Spyware, adware, keyloggers, trojanere og andre virus gjemme ofte bak rundll32.exe prosessen. Merk at LEGITIMATE rundll32.exe filen er vanligvis plassert i mappen C:\Windows\System32. Hvis filen beliggenhet er annerledes, vi anbefaler å sjekke systemet med anti-malware program. Ondsinnet rundll32.exe kan være relatert til Trojan hester Startpage, ZenDown, Rebohon eller Wowcraft. Dessuten kan det også brukes av en hacker for å bruke systemet som en bot og spre malware.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-rundll32-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign