Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern Rts.dsrlte.com-virus (Veiledning for fjerning) - oppdateringer 2021

av Jake Doevan - - | Type: Nettleserkaprer

Folk har i en god stund spurt oss om Rts.dsrlte.com omdirigeringer. De hevder at dette problemet har oppstått rett etter installasjon av en annen app på datamaskinen kalt AppStein. Av og til kan problemet imidlertid begynne å plage PC-brukere før installasjon av dette freeware-programmet. I dette tilfellet bør du tenke over hvilke annonser du har klikket på før du oppdaget dette problemet. Dersom du noensinne har prøvd å fjerne Rts.dsrlte.com fra datamaskinen din kan du dessuten ha oppdaget at dette ikke er en enkel oppgave. Vennligst les denne artikkelen for å lære mer om hovedgrunnen til at disse omdirigeringene fra Rts.dsrlte.com har begynt å plage deg og hva du kan gjøre for å bli kvitt dem.

Hvordan er Rts.dsrlte.com og AppStein tilknyttet hverandre?

Rts.dsrlte.com anses for å være et potensielt uønsket program og en nettleserkaprer som enkelt kan ta over nettleseren bak ryggen din. I de fleste tilfeller blir det installert i en pakke med andre tvilsomme programmer, kalt AppStein. Rett etter at det kommer seg inn i systemet prøver det å kapre alle nettlesere, inkludert Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari og Internet Explorer – det er nemlig utviklet for å passe alle disse. Dette er imidlertid ikke hovedproblemet du må hanskes med når du har kapreren Rts.dsrlte.com på systemet. Etter å ha endret hjemmeside, standard søketilbyder og andre innstillinger, vil programmet begynne å forårsake omdirigeringer til Yoahho.com eller andre tvilsomme nettsider. Dette blir aktivt gjort for å vise folk endrede søkeresultater som inneholder ulike bannere, lenker og lignende innhold. Uansett om disse omdirigeringene virker harmløse, bør du være oppmerksom på at de kan lure deg til å besøke skadelige nettsider uten at du er klar over det. Vær også oppmerksom på at dette kan føre til installasjon av andre potensielt uønskede programmer og til og med virus.

Hvorfor ønsker utviklerne av slike programmer å forårsake slike aktiviteter? Først og fremst prøver de å generere fortjeneste per klikk. Dette innhentes ved å få folk til å besøke affilierte nettsider. De prøver dessuten å få brukere til å klikke på sponsede annonser og spre tilknyttede programmer. Dessuten kan Rts.dsrlte.com benyttes til å innhente informasjon om brukeres spørringer, PC-lokasjon og lignende ikke-personlig identifiserbar informasjon. Vær forsiktig ettersom dette kan føre til at du mottar store mengder søppelpost. Dersom du har merket mistenkelige omdirigeringer til Rts.dsrlte.com, nedsatt hastighet eller aggressive popup-annonser, bør du kjøre et fullstendig systemskann med ReimageIntego og fikse datamaskinen din så snart som mulig.

Rts.dsrlte.com redirect virus that looks just like Yahoo

Hvordan blir datamaskiner kapret av potensielt uønskede programmer (PUPs)?

Som vi allerede har nevnt er Rts.dsrlte.com-viruset nært tilknyttet programtillegget AppStein. Vær veldig forsiktig dersom disse to programmene har infiltrert datamaskinen din, siden de kan føre til tap av informasjon og infiltrering av mistenkelige programmer på datamaskinen din.

I enkelte tilfeller oppstår Rts.dsrlte.com på en datamaskin umerket og uten å be om tillatelse. Her gjør vi oppmerksom på at dette programmet IKKE er et virus, noe som betyr at det ikke kan komme seg inn i datamaskinen uten brukerens hjelp. Det kommer inn i systemet ved hjelp av “bundling”, en metode som er avhengig av freeware- og shareware-programmer. Dersom Rts.dsrlte.com har kapret nettleseren din og du dessuten har oppdaget en widget fra AppStein i nettleseren din, er det ingen tvil om at du nylig har installert et freeware-program og mislyktes i å velge bort ekstrakomponenter. Du trenger ikke å bekymre deg, og du er definitivt ikke den eneste brukeren som har blitt lurt til å installere en buntet programvare. Ekstrakomponenter blir normalt skjult eller opplyst om på en villedende måte. For å velge dem bort må du derfor velge avansert eller tilpasset installasjon og følge hele installasjonsprosessen for å finne og velge bort slike “valgfrie nedlastinger”. I tilfelle du plages med ulike ubeleiligheter på grunn av Rts.dsrlte.com, kan du følge veiledningen som gis nedenfor og fikse disse problemene.

Fjern Rts.dsrlte.com-viruset fra systemet:

Det finnes flere metoder som kan benyttes for å eliminere Rts.dsrlte.com fra datamaskinen. Ifølge sikkerhetseksperter hos 2spyware kan dette gjøres enten manuelt eller automatisk. Du kan imidlertid støte på problemer under manuell fjerning ettersom AppStein og Research Protect kan blokkere alle forsøkene dine på å bli kvitt det. Derfor anbefaler vi at du kjører et fullstendig systemskann med et av programmene som gis nedenfor og bli kvitt dette og andre PUP-er med ett klikk. Dersom du føler at du har nok erfaring til å prøve manuelle steg for fjerning, gis disse nedenfor.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Rts.dsrlte.com virus skjermbilde
Rts.dsrlte.com virus skjermbilde

Manuell Rts.dsrlte.com fjerningsguide for virus:

Fjern Rts.dsrlte.com fra Windows systemer

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Rts.dsrlte.com og relaterte programmer
  Så, se etter Rts.dsrlte.com eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Rts.dsrlte.com fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Rts.dsrlte.com eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Rts.dsrlte.com-viruset fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Rts.dsrlte.com være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Rts.dsrlte.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Rts.dsrlte.com og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Rts.dsrlte.com. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Rts.dsrlte.com fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Rts.dsrlte.com og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Rts.dsrlte.com. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Rts.dsrlte.com fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Rts.dsrlte.com eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Rts.dsrlte.com slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Rts.dsrlte.com registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk