Alvorlighetsgrad:  
  (36/100)

Reveton Trojan. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Trojanere

Reveton Trojan (kan også finnes som Trojan:Win32/Reveton.A) er et skadelig program eller ransomware, som presenterer seg selv for offeret gjennom en tilsynelatende legitim advarsel fra The FBI Federal Bureau, Canadian Security Intelligence Service (CSIS) eller et annet vel ansett byrå. I tillegg har dette malware-programmet en tendens til å «låse» offerets datamaskin og begynne å kreve penger for å gjenopprette tilgang til den. For å tvinge deg til å gjøre dette hevder det at «PC-en din er blokkert på grunn av minst en av grunnene som nevnes nedenfor» og hevder at du har spredt materiale beskyttet av opphavsrett eller utført andre ulovlige aktiviteter. Vi anbefaler ikke under noen omstendighet at du betaler en «bot», som aggresivt kreves gjennom advarslene til Reveton Trojan. I stedet for å dele penger med svindlere, bør du umiddelbart fjerne Trojan:Win32/Reveton.A

Hva er tegnene på infisering av REVETON TROJAN?

I de fleste tilfeller spres Reveton Trojan gjennom Citadel Botnet, som kan plantes i programmer som virker å være trygge. Så snart det kommer inn i datamaskinen, vil dette scamware-programme kapret nettleseren og utføre sine egne ondsinnede prosesser som fører ofrene til kontinuerlige omdirigeringer og nedsatt systemhastighet. Denne trojaneren utgjør en stor fare for brukerens personlige data som lagres på PC-en fordi det også er oppdaget å fungere som en trojaner. Med hjelp av denne får hackere muligheten til å aksessere den infiserte PC-en og overvåke internettaktivitetene eller stjele personlig informasjon.

Hvordan fjerne REVETON TROJAN?

For å fjerne Reveton Trojan bør du kjøre et fullstendig systemskann med et vel ansett antimaltware-program, som for eksempel Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Dersom du ikke kan kjøre anti-spionvaren kan du følge disse stegene:

1. Bruk en annen datamaskin til å laste ned Reimage eller et annet vel ansett antimalware-program.

2. Oppdater programmet og lagre det på en USB-pinne eller en CD.

3. I mellomtiden starter du den infiserte datamaskinen i Sikkerhetsmodus med kommandolinje og kobler til USB-pinnen.

4. Start den infiserte datamaskinen på nytt og kjør et fullstendig systemskann.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-reveton-trojan.html

Veiledning for sletting på andre språk