Alvorlighetsgrad:  
  (8/100)

Fjern ReimagePlus.com-annonser (Gratisinstruksjoner) - oppdateringer okt 2019

av Lucia Danes - - | Type: System verktøy

Hva er ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

ReimagePlus.com er en markedsføringsplattform som brukes for å promotere Reimage. Dette domenet begynner normalt å dukke opp i alle de mest populære nettlesere (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) rett etter installasjon av en annen gratisnedlasting. Det er dessverre ennå ikke klart hvilke programmer som legger til ReimagePlus.com popup-annonser til nettlesere. Likevel er det tydelig at dette popup-viruset distribueres via programvarepakker.

Reimage-annonser forårsakes av relaterte nettlesertillegg. Så snart ett av disse er installert, aktiveres det hver gang du slår på datamaskinen. Du kan dessuten oppdage en snarvei på skrivebordet ditt som omdirigerer deg til ReimagePlus.com-domenet. Nettsiden ber brukere installere optimeringsverktøy eller ringe etter teknisk støtte.

Du må imidlertid være klar over at denne annonseringsplattformen er betalt, akkurat som hundrevis av lignende sikkerhetsprogrammer eller PC-optimatorer. I tillegg til ReimagePlus.com omdirigeringer kan du begynne å se popup-varsler som informerer om ulike risikoer for datamaskinen din.

Dersom du har sett slike varsler en stund bør du vurdere datamaskinens ytelse. Er den lav? Kan den inneholde dårlige registerfiler? Vær oppmerksom på at Reimage er et verktøy som kan hjelpe deg med å forbedre datamaskinens hastighet og ytelse. I tillegg kan du ringe profesjonelle teknikere og få hjelp på denne måten øyeblikkelig.

ReimagePlus.com ads
ReimagePlus.com-annonser

Hvordan kan ReimagePlus.com kapre datamaskinen min?

ReimagePlus.com er som allerede nevnt en annonseringsplattform, så det kan ikke kapre noe. Dets annonser forårsakes av nettlesertillegg og utvidelser som promoteres i en pakke med gratis programvare. Som du sannsynligvis allerede vet, har slike komponenter en tendens til å spres ved hjelp av andre freeware- og shareware-programmer.

Hver gang du installerer en nedlastingsassistent, mediespiller, PDF-generator eller en annen gratis programvare, risikerer du å laste ned en rekke andre programmer, inkludert Discount Buddy, Search Safer, VeriBrowse og mange andre. Heldigvis har freeware-distributører gitt oss muligheten til å velge bort slike uønskede komponenter. For å kunne gjøre dette kreves imidlertid mye mer oppmerksomhet under installasjonen av freeware-programmet enn hva brukere normalt gir.

Det er nødvendig å velge avansert eller tilpasset installasjon og sjekke alle avkryssingsbokser nøye. Ellers kan du komme til å hoppe over listen med «valgfrie komponenter» og utilsiktet samtykke i å installere hele listen med ekstraprogrammer.

Hvordan fjerne ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com er IKKE et virus, noe det er viktig å være klar over. Dersom du ikke ønsker å beholde dette programmet på datamaskinen kan du imidlertid fjerne Reimage fra systemet. For å gjøre det kan du følge denne fjerningsveiledningen:

  • Klikk 'Start' → 'Kontrollpanel' → 'Avinstaller et program' eller 'Legg til/fjern programmer'
  • Finn Reimage, høyreklikk på det og velg «Avinstaller»
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-reimageplus-com-ads.html

Veiledning for sletting på andre språk