Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern Reimage-virus

123

Hva er Reimage og er det virkelig et virus?

Reimage er IKKE et virus. Det er en PC-optimator som du kan installere fra den offisielle nettsiden, tredjeparts nettsider og sammen med ulike programmer. Noen av disse er velkjente programmer, mens andre er ukjente; derfor har mange blitt overbeviste om at Reimage PC Repair er et ondsinnet program som kan infiltrere datamaskinen på samme måte som virus. De kaller det «Reimage-virus». Dersom du er en av disse brukerne bør du vite at det ikke stemmer. Dette programmet oppfyller stort sett det det lover – reparere PC-systemet og forbedre funksjonaliteten. Dette programmet har feilaktig blitt merket som scareware på grunn av at det folk er blitt overbevist om at alt det prøver å gjøre er å overbevise folk om å kjøpe fullversjonen. I dette tilfellet påpeker vi at annonsene vises ganske ofte. Det er imidlertid ingen overraskelse at du må betale for noe du ikke kan lage selv. Dersom Reimage har «infiltrert» PC-en din bør du tenke gjennom gratisprogrammene du har installert på datamaskinen din uten at du har overvåket installasjonsprosessen. Bundling er legitimt og du er en av de som har opplevd det.

Når du har Reimage på datamaskinen din vil du se systemskannere og popup-annonser som hevder at datamaskinen din er i fare. Målet er å overbevise deg om at du trenger å kjøpe lisensen. Vær oppmerksom på at datamaskinen din ikke trenger å være infisert av virus og at disse falske meldingene vises kun for å få deg til å bruke pengene dine på dette programmet. Det er bare god forretningssans, sant? Etter å ha klikket på «Start reparasjon»-knappen kan du bli omdirigert til ukjente nettsider som kan prøve å få deg til å kjøpe Reimage Plus for livstid. Det er ditt valg. Dersom du allerede har lastet ned dette programmet bør du enten fjerne Reimage PC Repair eller beholde det på datamaskinen som et sekundært sikkerhetsprogram. Ved å beholde dette programmet på systemet vil du oppleve tonnevis av kommersielle annonser og omdirigeringer til ukjente nettsider. 

Kan det kapre datamaskinen min uten nedlasting?

Du bør være oppmerksom på at Reimage IKKE kan komme inn i datamaskinen din uten din tillatelse. Dette programmet må lastes ned enten fra den offisielle siden, eller fra en tredjeparts nettside som har blitt involvert i distribueringen. Uansett krever installasjonsprosessen brukerens inngripen. Under installasjon av Reimage på datamaskinen din bør du imidlertid være oppmerksom fordi det også kan installere verktøylinjen Babylon og andre tredjepartsprogrammer i en pakke. Dersom du har bestemt deg for å laste ned dette programmet på datamaskinen din blir du sannsynligvis tilbudt å installere ‘Anbefalte’ innstillinger, som inkluderer AVG Safeguard Toolbar og nettlesertillegget search.avg.com. Selvsagt bør du godta installasjon av slike programmer ettersom de er påligelige sikkerhetsverktøy. Du bør imidlertid være forberedt på å motta popup-annonser som tilbyr deg å kjøpe Reimage Plus PC Repair Online ettersom dette er en betalt sikkerhetsprogramvare.

Hvordan fjerne Reimage virus fra datamaskinen min?

Som vi allerede har nevnt, er IKKE Reimage et virus eller et ondsinnet program. Vi anbefaler imidlertid at du er forsiktig med annonsene fra dette programmet ettersom de kan få deg til å kjøpe lisensen. Dersom du har lyst til å gjøre dette bør du selvsagt laste ned Reimage til datamaskinen din.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Reimage-virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Sletting av Reimage-virus
Last ned
Sletting av Reimage-virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner
ReimageReimage er anbefalt for å avinstallere Reimage-virus.

Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Alternativ programvare

Reimage-virus Manuell fjerning

Dreper prosesser
reimage.exe

Slett filer
reimage.exe

Slett kataloger
reimage

Veiledning for sletting på andre språkLik oss på Facebook