Alvorlighetsgrad:  
  (5/100)

Fjerne Reimage Express (Forbedret veiledning) - oppdateringer jul 2020

av Ugnius Kiguolis - - | Type: System verktøy

Er Reimage Express et virus?

Reimage Express 

Reimage Express er IKKE et virus. Det promoteres som et optimeringsverktøy som kan brukes til å forbedre PC-ens hastighet og forbedre funksjonaliteten. Vi antar at du allerede har hørt om forgjengeren til dette verktøyet, nemlig Reimage eller Reimage Plus.

Reimage Express er en nylig utgitt versjon av disse to, så dersom du ønsker å beholde funksjonaliteten på PC-en din bør du velge dette eller andre versjoner av Reimage. Vi har imidlertid sett ulike meninger om dette programmet. Her prøver vi å forklare hva dette programmet er og hva du kan forvente fra det.

  1. Reimage Express er klassifisert som et PUP fordi brukere av og til installerer det i en pakke med andre programmer. Selv om det har en offisiell nettside kan det også installeres som en valgfri komponent. De som ikke overvåker installasjon av freeware-programmer husker ikke å ha installert dette verktøyet. De har imidlertid seg selv å takke.
  2. Dette verktøyet fungerer som et skikkelig optimeringsverktøy fordi det har en database med registeroppføringer, programvareoppdateringer, ondsinnede filer og så videre.
  3. Så snart Reimage Express er installert utfører det kontinuerlige skann og leverer popup-varsler som datamaskinens tilstand. Det kan advare deg om et titalls eller hundretalls systemfeil som er viktige for PC-ens funksjonalitet.
  4. Hvis du sletter de rapporterte problemene, vil ikke PC-ens ytelse forbedres.

Reimage Express 

Hva er så formålet med Reimage Express?

Reimage Express sskanner datamaskiner og leverer falske resultater med ett enkelt formål – å hjelpe PC-brukere med å forbedre datamaskinens funksjonalitet. Vær oppmerksom på at du kan måtte kjøpe den lisensierte versjonen for å få full funskjonalitet av Reimage.

Som vi allerede har nevnt kan det så snart det er installert begynne å initiere et fullstendig systemskann. Vær oppmerksom på at slike skann reduserer PC-ens ytelse betraktelig, men dette er normalt når det gjelder fullstendige systemskann. Dersom du er villig du er til å gjenopprette PC-en og få den til å kjøre ordentlig, bør du vurdere å kjøpe fullversjonen av Reimage Express fordi det kan fikse dine systemfeil.

For en stund siden advarte Malware-analytikere om at fullversjonen av dette verktøyet kan fjerne feil filer, men dette stemmer ikke. De nyeste dataene viser at alle systemfeil kan fikses med Reimage. Dersom du allerede har oppdaget Reimageexpressnu.exe på datamaskinen din bør du vurdere å kjøpe Reimage Express ettersom dette er et pålitelig optimeringsverktøy som kan forbedre datamaskinens hastighet.

Hvordan kan dette falske optimeringsverktøyet kapre PC-en min?

Reimage Express promoteres på den offisielle nettsiden der du kan laste ned en prøveversjon gratis eller en fullversjon for et bestemt pengebeløp. Dersom du ikke har installert dette programmet med vilje betyr det imidlertid at det har kommet seg inn i PC-en via et annet freeware-program.

Normalt promoteres det via programvarepakker som finnes på sider som Softonic, Soft32, Cnet og så videre. Denne distribusjonsteknikken er legitim, men hvis du ønsker å forhindre kapring av Reimage Express kan du ordne dette. Først og fremst bør du være oppmerksom under installasjonsprosessen av alle freeware-programmer. Sørg for at du alltid velger enten tilpasset eller avansert installasjon og velg bort installasjon av «valgfrie nedlastinger». Dersom du ønsker å vite mer om hvordan du fjerner Reimage Express-viruset bør du lese instruksjonene nedenfor.

Hvordan fjerne dette programmet?

I realiteten er IKKE Reimage Express et virus, så det kan fjernes manuelt. Dette kan gjøres ved å utføre følgende steg:

  • Klikk 'Startmeny' → 'Kontrollpanel' → 'Avinstaller et program' eller 'Legg til/fjern programmer'.
  • Finn Reimage Express, høyreklikk på det og velg 'Avinstaller'.

Du kan dessuten vurdere å oppdatere dette programmet til fullversjonen for å få muligheten til å sjekke datamaskinens skadede registerfiler, potensielt uønskede programmer og lignende komponenter.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage Cleaner Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Reimage Cleaner har en gratis, begrenset skanner. Reimage Reimage Cleaner tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage Cleaner, kan du prøve Combo Cleaner.
Intego

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-reimage-express.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om Reimage Express