Rangering:  
  (72/100)

RegCure Pro anmeldelse, gratis nedlasting

av Ugnius Kiguolis - - | Type: PC optimaliserere
12

RegCure Pro er et kraftig register opprydnings program fra ParetoLogic. Den kan brukes til å eliminere register feil, forbedre datamaskinens ytelse og fikse dens hastighet. I tillegg kan den også bli brukt til å optimalisere PCens minne, forbedre oppstarts tiden, stoppe uønskede prosesser og BHOs, fjerne ondsinnet programvare og lignende. Ifølge dens utviklere kan RegCure Pro skanne dypt inn i systemet og tillate folk og finne selv de minste feil. Dessuten tilbyr den også et bonus verktøy, som gir beskyttelse for folk sin konfidensielle informasjon slik som passord, logg inn informasjon, kredittkort nummer, bankdata og lignende. Den nåværende programversjonen er 3.1.6. RegCure Pro free er kompatibel med Windows XP, Vista, 7 og 8 operativ systemene.

Vurdering av RegCure Pro fra 2spyware research center:

2spyware teamet har også testet dette PC optimaliserings programmet på flere datamaskiner. For og kunne laste ned RegCure Pro til ditt system, må du ha 20MB ledig harddisk plass og en internett tilkobling. I tillegg bør du være innlogget som administrator. Men utgiveren varsler også at for økt respons av dette programmet bør man ha høyere system spesifikasjoner.

Så fort RegCure Pro var installert på våre datamaskiner, tilbød den å skanne systemet og sjekke tilstanden. Det må bli sagt at brukergrensesnittet er veldig intuitivt, så du burde ikke finne problemer ved bruk av denne applikasjonen. Den skannet typisk sett vanlige problem områder for å finne hva som nedsatt PCen sin ytelse, og så fort RegCure Pro sin skanning var ferdig, viste den problem områdene og tilbød oss og eliminere dem. I de fleste tilfeller trenger du bare gjøre ett klikk for å eliminere oppdagede problemer og fikse dem med RegCure Pro.

Men vi oppdaget flere ganger nedsettelse av system ytelse ved skanning av PCen med RegCure Pro.

Så, hvorfor burde jeg laste ned RegCure Pro?

For å summere, er det en applikasjon som er enkel å bruke, som ble laget for individuelle PC brukere. Men den kan vanskelig la seg bruke til og beskytte datamaskinen fra avanserte malware, ondsinnete programmer, slik som rogue anti-spionvare eller løsepenger programvare, så den bør derfor brukes sammen med andre antivirus programmer.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
RegCure Pro skjermbilde
RegCure Pro skjermbildeRegCure Pro skjermbilde

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Ugnius Kiguolis er en profesjonell malware-analytiker, som også er grunnlegger og eier av viruset.no.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/review-regcure-pro.html

Anmeldelser på andre språk