Alvorlighetsgrad:  
  (18/100)

Fjerne RegClean Pro

av Julie Splinters - - | Type: Malware

Er RegClean Pro et virus?

Nei, RegClean Pro er ikke et virus, det er en LOVELIG register renser fra selskapet Sysweak. Dette programmet er laget for å fikse feil i registeret på maskinen, men mange brukere har diskutert på nettet om dens troverdighet og mulig tilkobling til malware skapere. I følge brukerne viser prøve-versjonen flere feil i systemet, men fjerner bare 50 av dem, før den krever at man kjøper fullversjonen for å fjerne resten. Så det er tydelig at RegClean Pro bare er etter pengene dine. Likevel må vi nevne at effekten av hvilken som helst registert renser kan være uklar og at alle programmer er laget for å tjene en viss sum penger.

RegClean Pro register renser blir som regel spredt ved hjelp av online reklame. Det øyeblikket den blir installert, starter programmet en rens av registeret. Det irriterende med dette er at den gjør dette hver gang du starter maskinen. Som du kan se er RegClean Pro et legitim applikasjon, men vi anbefaler å ikke bruke den. Etter å ha testet den selv, har vi sett at den ikke rapporterer alle feil. Men hvis du likevel har kjøpt den, vit at skaperne bak programmet tilbyr en pengegaranti.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
RegClean Pro skjermbilde
RegClean Pro skjermbilde

Om forfatteren

Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-regclean-pro.html

Veiledning for sletting på andre språk