Alvorlighetsgrad:  
  (18/100)

RegClean Pro. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Julie Splinters - - | Type: Malware

Er RegClean Pro et virus?

Nei, RegClean Pro er ikke et virus, det er en LOVELIG register renser fra selskapet Sysweak. Dette programmet er laget for å fikse feil i registeret på maskinen, men mange brukere har diskutert på nettet om dens troverdighet og mulig tilkobling til malware skapere. I følge brukerne viser prøve-versjonen flere feil i systemet, men fjerner bare 50 av dem, før den krever at man kjøper fullversjonen for å fjerne resten. Så det er tydelig at RegClean Pro bare er etter pengene dine. Likevel må vi nevne at effekten av hvilken som helst registert renser kan være uklar og at alle programmer er laget for å tjene en viss sum penger.

RegClean Pro register renser blir som regel spredt ved hjelp av online reklame. Det øyeblikket den blir installert, starter programmet en rens av registeret. Det irriterende med dette er at den gjør dette hver gang du starter maskinen. Som du kan se er RegClean Pro et legitim applikasjon, men vi anbefaler å ikke bruke den. Etter å ha testet den selv, har vi sett at den ikke rapporterer alle feil. Men hvis du likevel har kjøpt den, vit at skaperne bak programmet tilbyr en pengegaranti.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette RegClean Pro godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av RegClean Pro. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
RegClean Pro skjermbilde
RegClean Pro skjermbilde

Om forfatteren

Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk