Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern Ransom32-virus (Veiledning for fjerning av virus)

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Stjele programmer

Ransom32 ransomware virusbeskrivelse:

Ransom32 er et veldig skadelig virus og du bør gjøre alt du kan for å forhindre denne infeksjonen. PC-trusselen er skrevet i Javascript og er ny i virusverdenen. Denne ondsinnede datatrusselen kan infisere ikke bare Windows men også Linux og Mac OS. Den ondsinnede filen er på omtrent 22Mb og kan installere seg selv uten brukerens tillatelse. Så snart dette ondsinnede programmet kjøres plasserer det seg i følgende mappe:

C:\Users\User\AppData\Roaming\Chrome Browser

Deretter plasserer det en snarvei under navnet ChromeService i startmenyen. Når man klikker på denne snarveien, som ser ut som en vanlig snarvei for nettleseren Chrome, kjøres en skadelig NW.js programvarepakke som krypterer personlige filer på offerets datamaskin.

Så langt vi vet rører ikke viruset filer i følgende mapper:

\winnt, \windows, \boot, \tmp, \temp, \recycle.bin, \programdata.

Ransom32 kan infisere og låse filer med følgende filendelser og utvidelser som ligner på disse:

.jpg ,.jpeg,.tif ,.gif ,.png ,.bmp ,.3dm, .raw ,.max ,.accdb ,.db ,.dbf ,.mdb ,.pdb ,.sql,.wma ,.ra ,.avi ,.mov, .3g2, .mp4 ,.3gp ,.mpeg, .asf ,.asx,.pdf ,.xls og mange, mange flere.

Vær oppmerksom på at etter at dette viruset krypterer filene vil du ikke lenger kunne åpne, bruke eller få tilgang til dem. Ransom32-trusselen ber deg om å betale løsesummen med bitcoins for å få dekrypteringsnøkkelen slik at du kan få tilbake dataene dine. Vi anbefaler ikke at du betaler løsesummen fordi du i de fleste tilfeller ikke kommer til å få tilbake filene dine. Tenk deg om – ønsker du å bli svindlet for penger i tillegg? Dette viruset har allerede ødelagt filene dine! Dersom du oppdager at du ikke kan åpne filene dine eller du ser at Ransom32 allerede har lagt igjen en skremmende melding med forklaring om hva som har skjedd med datamaskinen din, bør du fjerne denne trusselen ØYEBLIKKELIG. For å gjøre dette anbefaler vi at du benytter SpyHunter eller et annet vel ansett antimalware-program.

Ransom32 infection

Interessant fakta: Ransom32 tilbyr kriminelt partnerskap

Det finnes uvanlig fakta om Ransom32-viruset. Det gir muligheten til å bli med i affiliate-programmet sitt. Ransom32 gir deg muligheten til å bli en nett-kriminell dersom du har en bitcoin-adresse. Denne ondsinnede trusselen tillater nemlig brukere å spre viruset og ber om kun 25 % av løsesummen som ofrene må betale. Denne teknikken bidrar til å spre viruset ved hjelp av grådige mennesker.

Hvordan er det mulig å bli infisert av Ransom32-viruset?

Ransom32-viruset spres som flesteparten av andre ransomware-programmer – via infisert e-post. For å forhindre installasjon av dette skadelige viruset bør du først og fremst holde deg unna e-poster fra ukjente avsendere, aldri åpne dem og spesielt aldri laste ned eller åpne vedlagte filer. Dette ransomware-programmet fungerer som en trojaner – det later som at det er en trygg fil, men i realiteten inneholder det skadelige komponenter som kan føre til at du mister dine personlige data for godt. Dette viruset kan imidlertid bli promotert via ondsinnede nettsider, så du bør ikke bla gjennom usikre sider.

Dersom du ønsker å fjerne Ransom32-trusselen manuelt kan du fortsette å lese på neste side.

Hvordan slette dette viruset og få tilbake filene mine?

Ransomware kan fjernes manuelt, men dersom du er en uerfaren databruker anbefaler vi ikke at du gjør dette. Det er ikke sikkert at du klarer å oppdage og eliminere alle infiserte filer som kan være skadelige for systemet ditt. Du finner veiledning for manuell fjerning nedenfor, men vi anbefaler på det sterkeste at du benytter et automatisk malware-program.

For å få tilbake alle filene dine trenger du en sikkerhetskopi på en ekstern disk. Dersom du ikke har en slik kopi er det nesten umulig å gjenvinne filene. Du kan imidlertid prøve et av følgende dekrypteringsverktøy for å gjenvinne noe tapt data:

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell Ransom32 fjerningsguide for virus:

Fjern Ransom32 ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Ransom32

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Ransom32.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Ransom32 ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Ransom32. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av Ransom32 er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Ransom32 og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunterCombo Cleaner eller Malwarebytes Malwarebytes.

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-ransom32-ransomware.html

Veiledning for sletting på andre språk