Alvorlighetsgrad:  
  (15/100)

Fjerne Rankings-analytics.com referral spam (Gratisveiledning)

av Olivia Morelli - - | Type: Malware

Hvorfor opplever jeg Rankings-analytics.com referral spam?

Rankings-analytics.com referral spam er det nyeste problemet for webmastere, eiere av nettsteder og administratorer. Ved å angripe nettsteder ved hjelp av referrer spam, prøver spammere å få domenet sitt til å dukke opp i Google Analytics og lure administratorene til å besøke dem. I bytte mot dette prøver de å promotere disse nettsidene og øke siderangen deres i Google-søk. Denne teknikken er kjent som referrer spam-indeksing og blackhat SEO. Hva er hovedproblemene som forårsakes av Rankings-analytics.com referral spam? Dersom du setter din lit til Google Analytics data mens du prøver å forbedre nettstedet ditt kan du oppdage at det er vanskelig å behandle disse dataene på en skikkelig måte. Referrer spam kan enkelt påvirke nettstedets bounce rate og alle følgende seksjoner: besøkende, tilegnelse, oppførsel osv. Det kan dessuten være skadelig å klikke på slike URL-er ettersom det ikke finnes noen garanti for at alle nettsider som setter sin lit til en slik teknologi er trygge. Dersom du har besøkt slike henvisninger en stund, kan det være lurt å skanne datamaskinen med et pålitelig antispyware og sørge for at datamaskinen din er virusfri.

Henvisninger som Rankings-analytics.com har dessverre ingenting med nettsiden din å gjøre. Som du kanskje allerede har forstått er målet å øke besøkstrafikken til spesifikke nettsider og få høyere posisjoner i Google-søk. Etter å ha undersøkt dette fant vi ut at domenet tilhører SEMALT. Selv om vi ikke kan hevde at dette markedsføringsselskapet er upålitelig, er praksisen deres ved innhenting av referrer spam ganske mistenkelig.

Rankings-analytics.com referral spam

Forhindre referral spam på nettsiden din:

Dersom du har hatt problemer med Rankings-analytics.com referrer spam en stund har du kanskje tenkt at referral exclusion-listen er alt som skal til for å fikse dette problemet. Dette alternativet kan imidlertid kun hjelpe deg med å fjerne denne henviseren fra statistikken din og overføre den til direkte trafikk, noe som kan føre til ytterligere problemer. For å unngå Rankings-analytics.com referral spam må du opprette et ekskluderingsfilter og blokkere det ved hjelp av .htaccess-filen. Hvordan gjør du dette? På neste side får du en fullstendig veiledning for hvordan du fikser ditt referral spam-problem.

Hvordan blokkere Rankings-analytics.com referral traffic?

Dersom du trodde at Rankings-analytics.com er en nettside som er verdt å besøke, tar du feil. Heldigvis er det ingen garanti for at alle slike henvisninger er skadelige, så du bør skanne datamaskinen din med en vel ansett antispyware og sørge for at datamaskinen din er fri for virus. For å gjøre dette anbefaler vi Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes. For å stoppe Rankings-analytics.com referral spam i din Google Analytics, kan du følge disse stegene:

Hvordan blokkere Rankings-analytics.com referral spam i Google Analytics

Steg 1: Stopp Rankings-analytics.com referrer spam ved å opprette et ekskluderingsfilter

  1. Åpne din Google Analytics-konto. Gå til AdminAll Filters.
  2. Klikk på Add Filter-knappen og legg til Rankings-analytics.com i filternavnet.
  3. Velg deretter Custom i Filter Type-seksjonen og angi Campaign Source i Filter Field. Til slutt legger du til Rankings-analytics.com i Filter Pattern.
  4. Klikk Save for å lagre disse endringene.

Steg 2: Blokker Rankings-analytics.com referral spam ved å bruke .htaccess-filen

  1. Få tilgang til din .htaccess file.
  2. Legg til koden som angis nedenfor:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com
RewriteRule .* – [F]

Dersom du ikke vet hvordan du får tilgang til .htaccess-filen kan du følge disse stegene:

  1. Logg inn på cPanel og gå til Files-seksjonen. Her klikker du på File Manager-ikonet.
  2. Merk deretter av boksen Document Root for, velg domenenavnet ditt og klikk på Go. Warning!
  3. Vent på en ny fane eller et nytt vindu og finn .htaccess-filen. Høyreklikk på den og velg Code Edit.
  4. Kopier og lim inn koden som angis ovenfor og klikk på Save Changes.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-rankings-analytics-com-referral-spam.html

Veiledning for sletting på andre språk