Alvorlighetsgrad:  
  (7/100)

Fjerne Prizemediayou.com (Instruksjoner for fjerning) - Gratisveiledning

av Linas Kiguolis - - | Type: Adware

Prizemediayou.com — en annonsestøttet nettside som påvirker nettleseropplevelsen din

Prizemediayou.com-virus 

Prizemediayou.com er et annonseringsnettverk som kan skape alvorlige problemer i Google Chrome, IE, Mozilla Firefox eller andre nettlesere. Det er kategorisert som et adware eller potensielt uønsket program, og begynner å vise villedende annonser, intext-lenker, bannere og lignende annonseringsinnhold på alle favorittsidene dine. Det kan se ut som at favorittsidene dine er endret av utviklerne, men dette er ikke sant. Synderen er utviklerne av adware-programmet som skjuler seg bak Prize Media You. Vær oppmerksom på at Prizemediayou.com-annonser enkelt kan omdirigere deg til ondsinnede nettsider som inneholder malware-trusler, eller forstyrre deg med spørreundersøkelser som prøver å lure til seg personopplysningene dine.

Navn Prizemediayou.com
Type Adware
Symptomer Viser popup-annonser, intext-annonser, bannerannonser og lignende innhold på favorittsidene dine
Hovedfare Kan infisere systemet med malware, svindle til seg personopplysninger
Distribusjon Programvarepakker
Eliminering Bruk ReimageIntego for å bli kvitt Prize Media You-viruset fra systemet

Den vanligste egenskapen i disse potensielt uønskede programmene er at de frustrerer folk som surfer på nettet. Dette programmet har ingen offisiell nettside som kan fungere som en falsk søkemetor eller nettlesertilbyder/svindler. Dette er på grunn av at Prizemediayou.com er et annonseringsnettverk som kan bli misbrukt av adware-utviklere som prøver å skape fortjeneste. Fortjenesten genereres så snart annonsen omdirigerer brukere til påvirkede nettsider, eller får et klikk fra offeret.

Samtidig opplever brukere alvorlige problemer. Omdirigeringer til ukjente nettsider kan forhindre deg fra å finne det du er ute etter. Kontinuerlige popup-annonser kan dessuten påvirke den generelle ytelsen på enheten din. For å forhindre slike problemer, bør du fjerne Prizemediayou.com-viruset fra datamaskinen din. I slike tilfeller bør du lete frem alle adware-virus som skjuler seg på systemet. For å finne disse potensielt uønskede programmene, bør du kjøre et komplett systemskann med ReimageIntego eller et annet antimalware-program.

Det finnes dessverre flere andre gode grunner til at du bør fjerne Prizemediayou.com. Forskere advarer nemlig PC-brukere over hele verden mot datainnhenting. Vær oppmerksom på at slike programmer er ute etter å oppnå fortjeneste for utviklerne. Derfor er de avhengige av å kjenne til brukernes preferanser og ønsker. Så snart adware-programmet er installert, innhenter det dermed følgende data:

 • IP-adresser;
 • PC-ens lokasjon;
 • spørringer;
 • annonser som klikkes på;
 • lenker som klikkes på;
 • osv.

Prizemediayou.com omdirigeringerPrizemediayou.com er et program som er utviklet for å vise annonser.

Uønskede programmer kommer fra usikre nedlastinger 

Hvis du har en tendens til å skynde deg gjennom installasjonsprosessen av freeware-programmer, bør du være klar over at dette kan forårsake uønsket aktivitet på enheten din. Under installasjonsprosessen av freeware-programmer, har brukere en tendens til å velge rask eller standard metode. Ved å velge disse, kan du imidlertid ikke se hva slags programvarepakker som skjuler seg i programvarepakken, og hvilke prosesser som igangsettes bak ryggen din. 

For å forhindre at dette skjer, må du velge avansert eller tilpasset installasjon. Du vil dermed være i stand til å se hva slags ekstraprogrammer som skjuler seg i programvarepakken. I tillegg må du velge bort ekstraprogrammene fra listen før du fullfører installasjonsprosessen. Ellers kan du ende opp med programmer du ikke trenger.

Bruk profesjonelle verktøy for å fjerne Prize Media You

For å fjerne Prizemediayou.com-viruset, bør du benytte et antimalware-verktøy for å fullføre et komplett systemskann på enheten din. Siden dette er et program som kommer inn i datamaskinen i det skjulte, kan det ha ekstrakomponenter som er skjult på systemet. Hvis du prøver å finne og avinstallere disse manuelt, står du ovenfor en svært tidkrevende prosess.

Hvis du ikke er villig til å bruke antimalware-verktøy for å fjerne Prizemediayou.com, kan du imidlertid prøve å finne alle disse programmene som kan være tilknyttet viruset. I såfall følger du veiledningen som gis nedenfor. Ikke glem at det uansett er en god idé å installere et antispyware-program på datamaskinen din. Jevnlige systemskann kan hjelpe deg med å unngå infeksjoner i fremtiden. 

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Prizemediayou.com fjerningsguide:

Fjern Prizemediayou.com fra Windows systemer

Fjern Prize Media fra Windows OS ved å følge denne veiledningen:

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Prizemediayou.com og relaterte programmer
  Så, se etter Prizemediayou.com eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Prizemediayou.com fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Prizemediayou.com eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Prizemediayou.com fra Internet Explorer (IE)

Tilbakestill nettleseren din ved å følge disse stegene:

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter Prizemediayou.com og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av Prizemediayou.com, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern Prizemediayou.com fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Prizemediayou.com være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Prizemediayou.com fra Mozilla Firefox (FF)

Følg veiledningen for å fjerne adware fra Firefox:

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Prizemediayou.com og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Prizemediayou.com. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Prizemediayou.com fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Prizemediayou.com og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Prizemediayou.com. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Prizemediayou.com fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Prizemediayou.com eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Prizemediayou.com slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-prizemediayou-com.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Prizemediayou.com