Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern Princess Locker-virus (Instruksjoner for fjerning av virus)

av Olivia Morelli - - | Type: Ransomware

Princess Locker ransomware kopierer Cerber-teknikker

Princess Locker-viruset er et nytt eksempel på et crypto-ransomware. Det finnes ingenting som er kongelig med dette viruset; det oppfører seg som alle andre ondsinnede datainfeksjoner og noen detaljer minner oss dessuten om Cerber ransomware. Dette antyder at Princess Locker-viruset er lillesøsteren til Cerber – men er ikke en mindre skadelig variant. Etter å ha infisert systemet begynner Princess Locker ransomware å kryptere alle offerets filer med AES-kryptering. Så snart filene er krypterte blir de utilgjengelige, og den eneste måten for å gjenopprette dem er å skaffe en unik dekrypteringsnøkkel. Viruset genererer en unik filendelse for hvert offer og legger det til alle krypterte filer. Så snart alle filene er låste oppretter ransomware-trusselen en melding i to ulike formater:

 • !_HOW_TO_RESTORE_[the unique file extension].TXT;
 • !_HOW_TO_RESTORE_[the unique file extension].HTML.

Når disse filene åpnes blir offeret møtt med følgende melding: “Your files are encrypted!” Informasjonen som gis inkluderer offerets ID, den unike filendelsen som er lagt til de krypterte filene og en forklaring på hvordan de infiserte dataene kan dekrypteres. Viruset tilbyr tradisjonelle ransomware-instruksjoner – offeret må installere Tor-nettleseren og få tilgang til en spesifikk .orion-nettside der betalingen skal foregå. Det er her ting begynner å bli mistenkelige. Betalingssiden virker å være en kopi av betalingssiden til Cerber, men med “Princess”-logoen. Akkurat som Cerber tilbys 12 ulike språk å velge mellom. Offeret blir bedt om å angi ID-nummeret sitt for å få tilgang til betalingssiden, før følgende informasjon presenteres:

Your files are encrypted!

It means that your files have been transformed on a structural level and became inaccessible. In order to be able to access them again, you have to transform them back to the original state. This can be done only with the help of special software – «Princess Decryptor» which can be purchased only on this website. Each copy of «Princess Decryptor» works individually for each pair ID + Extension. Therefore, you have to purchase your own one as any other user whose files have also been encrypted. We accept only Bitcoin.

Viruset ber om en stor løsesum på 3 bicoins. Dette tilsvarer omtrent 1800 USD. Viruset gir ikke offeret tid til å innhente pengene – løsesummen må betales innen tidsfristen. Ellers dobles prisen for dekrypteringsprogrammet. Princess Locker ønsker å bevise at hensiktene er ekte, og lar offeret teste dekrytperingen ved å laste opp en krytpert fil. Nettsiden låser opp filen og gir offeret en ikke-infisert versjon av filen. Hvis Princess Locker har kryptert filene dine bør du ikke kaste bort pengene dine på å betale løsesummen. Dette støtter bare de nettkriminelle og gjør det mulig for dem å fortsette aktivitetene sine. Malware-eksperter jobber dessuten for å bekjempe viruset og prøver å opprette et dekrypteringsverktøy for å redde offerets filer. Derfor bør du prøve å være tålmodig. I mellomtiden kan du fjerne Princess Locker-viruset med et kraftig antimalware-verktly som Reimage Reimage Cleaner Intego. Detaljerte instruksjoner for fjerning av Princess Locker er tilgjengelige nedenfor denne artikkelen.

Image showing Princess Locker payment site

Hvordan spres Princess Locker-viruset?

Akkurat som Cerber eller andre ransomware-programmer, antas det at Princess Locker-viruset spres via e-post, malware-infiserte annonser og trojanere. Viruset kan legge igjen filene sine på systemet etter at offeret åpner et ondsinnet e-postvedlegg. Vær oppmerksom på at ondsinnede e-postvedlegg er designet for å se trygge ut. Svindlerne navngir filene som “invoice,” “speeding_ticket,” “test_results” eller lignende. Den beste måten for å unngå ransomware-angrep er å unngå mistenkelige e-poster sendt fra ukjente avsendere. En annen metode for å laste ned malware er uforsiktig klikk på falske annonser og besøk på tvilsomme nettsider. Vær oppmerksom på ondsinnede omdirigeringer som kan sende deg til skadelige nettsider som inneholder trojanere. Vi forstår at selv de mest forsiktige brukere kan bli lurt av de villedende teknikkene de nettkriminelle benytter. Den sikreste metoden for å beskytte datamaskinen din fra malware-angrep er å installere et pålitelig antimalware-verktøy.

Hvordan fjerne Princess Locker-viruset?

Princess Locker-viruset er en veldig skadelig datainfeksjon, så du bør ikke prøve å fjerne den manuelt. Vi anbefaler at du kjører et kraftig malware-verktøy og bruke dette til å finne og fjerne filer som tilhører dette viruset. Så snart Princess Locker er fjernet kan du se på alternativene for datagjenoppretting som tilbys nedenfor. Det finnes for øyeblikket ingen gratis dekrypteringsverktøy, men disse tipsene kan hjelpe deg med å gjenopprette i hvertfall deler av filene dine.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Princess Locker ransomware-virus skjermbilde
Princess Locker ransomware-virus skjermbilde

Manuell Princess Locker fjerningsguide for virus:

Fjern Princess Locker ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Princess Locker

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Princess Locker.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Princess Locker ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Princess Locker. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego og sørge for at fjerning av Princess Locker er fullført.

Bonus: Gjenopprett dataene dine

Veiledningen som presenteres ovenfor er ment å hjelpe deg med å fjerne Princess Locker fra datamaskinen din. For å gjenopprette de krypterte filene anbefaler vi at du bruker en detaljert veiledning laget av sikkerhetsekspertene hos viruset.no.

Vennligst ikke betal løsesummen. Dekrypteringsprogrammet som tilbys av de nettkriminelle er veldig dyrt, og det finnes ingen garanti for at det fungerer. Svindlerne kan dessuten komme til å sende deg andre ondsinnede programmer sammen med det såkalte dekrypteringsprogrammet. 

Hvis filene dine krypteres av Princess Locker kan du bruke flere ulike metoder for å gjenopprette dem:

Dekrypter filene dine med Data Recovery Pro

Du kan prøve å gjenopprette filer som er krypterte av Princess Locker med Data Recovery Pro. Instruksjoner for hvordan dette verktøyet skal benyttes er tilgjengelig nedenfor.

 • Last ned Data Recovery Pro;
 • Følg stegene i installasjonsveiledningen til Data Recovery og installer programmet på datamaskinen din;
 • Kjør programmet og skann datamaskinen din etter filer kryptert av Princess Locker ransomware;
 • Gjenopprett dem.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Princess Locker og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-princess-locker-ransomware-virus.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Princess Locker ransomware virus