Alvorlighetsgrad:  
  (68/100)

Politiet Norge Ukash Virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Stjele programmer

Politiet Norge Ukash Virus er et såkalt ‘ransomware’ – programmer som låser datamaskinen og krever penger for å gjøre dette om. I tillegg får brukeren en melding om ‘ulovelig’ aktiviteter viruset har funnet på pc’en. Offrene blir ofte beskyldt for å ha besøkt ulovelige nettsider, sett på barneporografi eller gjort annet som har brutt lovverket på noen måte.

Selv om programmet ser ekte og legalt ut, har det ingenting med det norske politi å gjøre. I tillegg er det verdt å merke seg at ingen offisielle institusjoner vil noen gang kreve penger gjennom å låse datamaskinener, så hvis du får Politiet Norge Ukash Virus kan du være sikker på at dette er falskt. Å betale det de krever hverken låser opp eller fjerner viruset, så den eneste måten å bli kvitt det på er fjerne det enten på egen hånd eller ved hjelp av IT profesjonelle.

Hvordan blir man infisert med Politiet Norge Ukash Virus?

Akkurat som andre viruser fra Ukash blir Politiet Norge Ukash Virus sent som et vedlegg i eposter. Man kan også bli infisert ved å leste ned gratis programmer på internett.Når uhellet er ute, blir datamaskinen raskt låst og det kommer opp en falsk melding som skal få brukeren til å tro at de er under etterforskning av norsk politi. Beskjeden vil ligne dette:

Merk deg at selv i utlandet er man ikke trygg for slike type viruser, det finnes utallige av slike ransomwares i Europa og USA. Som nevnt tidligere hjelper det IKKE å betale til Ukash/Paysafecard. Det er i stedet anbefalt på det sterkeste å følge trinnene nedenunder for å få fjernet viruset fra datamaskinen.

Hvordan fjerner jeg Politiet Norge Ukash Virus?

Hvis du har tilgang til internett bør du prøve å laste ned et god anti-spyware program så fort som mulig og kjøre full scan av datamaskinen. Vi anbefaler Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner or Reimage.

Hvis du ikke har tilgang til internett, kan du prøve dette:

* Brukere som er infisert har ofte likevel tilgang til andre kontoer på Windows systemet. Hvis en av disse kontoene har administrasjons rettigheter, bør du kunne kjøre et anti-malware program derfra.

* Prøv å avslutte Flash. På den måten hindrer du ransomwaren i å fungere optimalt. For å avlsutte Flash, gå til Macromedia og velg ‘Deaktiver’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html

Deretter bør man kjøre en full system scan av maskinen med et anti-malware program.

* Prøv Flash Drive metoden:

  1. Ta en annen datamaskin og last ned Reimage eller et annet kjent anti-malware program.

  2. Oppdater programmet og legg det på en USB disk/stick eller en CD-ROM.

  3. Mens du gjør dette bør du restarte den infiserte datamaskinen og sette den på Safe Mode. Sett inn USB disken/sticken.

  4. Restart den infiserte datamskinen igjen og kjør full system scan med anti-malware programmet.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Politiet Norge Ukash Virus skjermbilde
Politiet Norge Ukash Virus skjermbilde
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-politiet-norge-ukash-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk