Fjern Police-virus (Veiledning for fjerning) - oppdateringer Feb 2020

av Jake Doevan - - | Type: Ransomware

Police fjerningsguide for virus

Hva er Police virus?

Police viruset har blitt aggressivt spredt rundt og aktivt infisert datamaskin brukere siden slutten av 2011

Police virusDersom du også har blitt angrepet av denne farlige infiseringen, vil du definitivt vite hvor ondsinnet dette viruset er: den viser ikke bare en stor varsel, som later som og være fra en legitim organisasjon, men har også blitt rapportert til låse ned sine mål maskiner. Dette viruset hevder at brukeren har vært involvert i distribusjon av pornografisk materiale eller annet opphavsbeskyttet innhold, og må nå først betale en bot før man kan få tilgang til skrivebordet og applikasjonene.

Kategorisert som et løsepenge program, Police viruset har mange versjoner som alle er blitt brukt til det samme formålet – og få brukere til å betale en “bot” i form av en Ukash, Moneypak eller PaySafe Card kupong. Men ingen av disse bør betales fordi de feiler med og oppheve blokkeringen av datamaskinen og fjerne Police viruset fra systemet.

Police virus

Hvilke typer er det av police viruset?

Det har blitt utgitt mange forskjellige former av Police viruset: du må ha hørt om IPA virus, PCeU virus, FBI virus, Metropolitan virus, PRS For music Metropolitan Police, Canadian Security Intelligence Service og mange andre. De seneste Police virus versjonene er Metropolitan Police Total Policing, EU Police virus og Virus Bundespolizei som også er rettet mot folk som kan betale en bot for deres “illegale” aktiviteter.

Selv om vi ikke har funnet at disse programmene er i stand til å stjele din personlige informasjon eller fjerne viktig data fra mål PCen, er det nesten umulig å ignorere Police viruset på grunn av dens skremmende melding, som blokkerer datamaskinens skrivebord fullstendig. Brukeren er ganske enkelt hindret i og gå online, nå Oppgavebehandling eller noen annen applikasjon på sin datamaskin.

Police virus

Hvordan kan jeg bli infisert med Police viruset?

Vær oppmerksom på at Police viruset er spredt via hackede nettsider som inneholder ondsinnete scripts og utnytter sikkerhets sårbarheter funnet på datamaskinen. Du kan også bli infisert av dette løsepenge programmet etter åpning av søppelpost, nedlasting av en falsk video/lyd kodek, torrent fil og andre nedlastinger. Derfor er det høyst anbefalt og være sikker på at dine installerte sikkerhets applikasjoner er oppdatert, og at du alltid følger trygg nettsurfing praksis.

Police virus

Hvordan kan jeg fjerne Police viruset?

Som dere flest allerede har forstått, må du oppheve blokkeringen av datamaskinen først, for og kunne fjerne Police viruset fra systemet. Hvis du har blitt infisert med denne trusselen, fjern blokkeringen av din datamaskinen ved å følge disse stegene:

 1. Ta en annen maskin og bruk den til å laste ned ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.
 2. Oppdater programmet og plasser det på en USB enhet eller en enkel CD.
 3. I mellomtiden, reboot din infiserte maskin til Sikkermodus med Kommandolinje, og plugg i USB enheten.
 4. Reboot den infiserte datamaskinen en gang til og kjør en full skann av systemet.

OPPDATERING:

 • Brukere infisert med noen av Police virusene er tillat adgang til andre kontoer på deres Windows systemer. Om en av slike kontoer har administrator rettigheter, bør du ha mulighet til å kjøre et ant-ondsinnet malware program.
 • Prøv og nekt Flash for å gjøre at løsepenge programmet stopper og fungere som tiltenkt. For og deaktivere Flash, gå til Adobe support og velg “Deny” http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter dette, kjør en full skann av systemet med et anti-ondsinnet program.
 • Manuell fjerning av Police viruset (krever ekstra ferdigheter!):
 1. Reboot din infiserte PC til Sikkermodus med Kommandolinje, for og deaktivere Police viruset (dette skal virke på alle versjoner av denne trusselen).
 2. Kjør Regedit
 3. Søk etter WinLogon oppføringer og skriv ned alle filene som ikke er explorer.exe eller tom/blank. Erstatt dem med explorer.exe
 4. Søk i registeret etter disse filene du har skrevet ned og slett register nøklene som refererer disse filene.
 5. Reboot og kjør en full skann av systemet med oppdatert ReimageIntego for å fjerne gjenværende filer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Police fjerningsguide for virus

Fjern Police ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Police

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned ReimageIntego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Police.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Police ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Police. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med ReimageIntego og sørge for at fjerning av Police er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Police og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk