Alvorlighetsgrad:  
  (46/100)

Fjern Police-virus

av Julie Splinters - - | Type: Stjele programmer

Police viruset har blitt aggressivt spredt rundt og aktivt infisert datamaskin brukere siden slutten av 2011. Dersom du også har blitt angrepet av denne farlige infiseringen, vil du definitivt vite hvor ondsinnet dette viruset er: den viser ikke bare en stor varsel, som later som og være fra en legitim organisasjon, men har også blitt rapportert til låse ned sine mål maskiner. Dette viruset hevder at brukeren har vært involvert i distribusjon av pornografisk materiale eller annet opphavsbeskyttet innhold, og må nå først betale en bot før man kan få tilgang til skrivebordet og applikasjonene. Kategorisert som et løsepenge program, Police viruset har mange versjoner som alle er blitt brukt til det samme formålet – og få brukere til å betale en «bot» i form av en Ukash, Moneypak eller PaySafe Card kupong. Men ingen av disse bør betales fordi de feiler med og oppheve blokkeringen av datamaskinen og fjerne Police viruset fra systemet.

HVILKE TYPER ER DET AV POLICE VIRUSET?

Det har blitt utgitt mange forskjellige former av Police viruset: du må ha hørt om IPA virus, PCeU virus, FBI virus, Metropolitan virus, PRS For music Metropolitan Police, Canadian Security Intelligence Service og mange andre. De seneste Police virus versjonene er Metropolitan Police Total Policing, EU Police virus og Virus Bundespolizei som også er rettet mot folk som kan betale en bot for deres «illegale» aktiviteter. Selv om vi ikke har funnet at disse programmene er i stand til å stjele din personlige informasjon eller fjerne viktig data fra mål PCen, er det nesten umulig å ignorere Police viruset på grunn av dens skremmende melding, som blokkerer datamaskinens skrivebord fullstendig. Brukeren er ganske enkelt hindret i og gå online, nå Oppgavebehandling eller noen annen applikasjon på sin datamaskin.

HVORDAN KAN JEG BLI INFISERT MED POLICE VIRUSET?

Vær oppmerksom på at Police viruset er spredt via hackede nettsider som inneholder ondsinnete scripts og utnytter sikkerhets sårbarheter funnet på datamaskinen. Du kan også bli infisert av dette løsepenge programmet etter åpning av søppelpost, nedlasting av en falsk video/lyd kodek, torrent fil og andre nedlastinger. Derfor er det høyst anbefalt og være sikker på at dine installerte sikkerhets applikasjoner er oppdatert, og at du alltid følger trygg nettsurfing praksis.

HVORDAN KAN JEG FJERNE POLICE VIRUSET?

Som dere flest allerede har forstått, må du oppheve blokkeringen av datamaskinen først, for og kunne fjerne Police viruset fra systemet. Hvis du har blitt infisert med denne trusselen, fjern blokkeringen av din datamaskinen ved å følge disse stegene:

 1. Ta en annen maskin og bruk den til å laste ned Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.
 2. Oppdater programmet og plasser det på en USB enhet eller en enkel CD.
 3. I mellomtiden, reboot din infiserte maskin til Sikkermodus med Kommandolinje, og plugg i USB enheten.
 4. Reboot den infiserte datamaskinen en gang til og kjør en full skann av systemet.

OPPDATERING:

 • Brukere infisert med noen av Police virusene er tillat adgang til andre kontoer på deres Windows systemer. Om en av slike kontoer har administrator rettigheter, bør du ha mulighet til å kjøre et ant-ondsinnet malware program.
 • Prøv og nekt Flash for å gjøre at løsepenge programmet stopper og fungere som tiltenkt. For og deaktivere Flash, gå til Adobe support og velg «Deny» http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter dette, kjør en full skann av systemet med et anti-ondsinnet program.
 • Manuell fjerning av Police viruset (krever ekstra ferdigheter!):
 1. Reboot din infiserte PC til Sikkermodus med Kommandolinje, for og deaktivere Police viruset (dette skal virke på alle versjoner av denne trusselen).
 2. Kjør Regedit
 3. Søk etter WinLogon oppføringer og skriv ned alle filene som ikke er explorer.exe eller tom/blank. Erstatt dem med explorer.exe
 4. Søk i registeret etter disse filene du har skrevet ned og slett register nøklene som refererer disse filene.
 5. Reboot og kjør en full skann av systemet med oppdatert Reimage Reimage Cleaner for å fjerne gjenværende filer.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage Cleaner Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Reimage Cleaner har en gratis, begrenset skanner. Reimage Reimage Cleaner tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage Cleaner, kan du prøve Combo Cleaner.
Police virus skjermbilde
Police virus skjermbildePolice virus skjermbildePolice virus skjermbildePolice virus skjermbilde

Om forfatteren

Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-police-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk