Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern Piesearch.com-virus

123

Hva bør jeg vite om Piesearch.com?

Piesearch.com er en søkeside som prøver å konkurrere med andre vel ansette søketilbydere. Selv om det virker til å være et ordinært søk, bør du undersøke saken nærmere. Vi er sikker på at du kommer til å finne mange negative omtaler relatert til denne søkemotoren. Ulike sikkerhetsforhandlere har enes om å merke denne søkesiden som en «nettleserkaprer» og et «potensielt uønsket program» (PUP) av flere viktige årsaker.

Først og fremst er det oppdaget at det ikke er mulig å laste ned/installere kapreren Piesearch.com på datamaskiner som et enkeltprogram ettersom det alltid spres via programvarepakker. Dette betyr at du rett etter nedlasting av mediespillere, PDF-generatorer, nedlastingsassistenter eller andre gratisprogrammer kan oppdage at nettleserens startside og søketilbyder er erstattet med denne søkesiden. Det første du bør oppdage når du benytter denne søketilbyderen er Piesearch.com omdirigeringer. Selv om det virker til å gi søkeresultater fra Google, bør du ikke stole på resultater som gis av denne søkesiden fordi de er sponset av tredjeparter, dvs. at de inneholder sponsede lenker til affilierte nettsider. Dette ses enkelt dersom du prøver å søke på det samme direkte med Google og sammenligner dette med Google-resulatene du får via Piesearch.com. Vær veldig forsiktig fordi sikkerhetseksperter hevder at dette søket kan vise lenker til upålitelige eller til og med usikre tredjeparts domener. Det er foressten risikabelt å beholde denne kapreren på datamaskinen ettersom den kan benytte sporende programvare for å spionere på deg. Dermed kan den finne informasjon om nettleservanene dine og overøse deg med kommersielle annonser. Sist men ikke minst kan denne tvilsomme søkemotoren redusere nettleserens ytelse og forårsake at den slutter å fungere som den skal.

Ønsker du at alt dette skal skje? Sannsynligvis ikke. Derfor bør du fjerne Piesearch-viruset snarest. Den beste måten å gjøre dette på er å benytte SpyHunter eller en annen vel ansett anti-spionvare.

the main page of Piesearch virus 

Distribusjonsmetoder som brukes for å spre nettleserkaprere:

Hvordan kan Piesearch.com kapre datamaskinen din? Det er kjent at det kan komme inn med eller uten brukerens godkjennelse. Så snart det har kommet inn i systemet legger det seg til i alle nettleserne (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari) og kan erstatte standard søkemotor, startside og ny fane-sine. Dersom du ønsker å unngå denne tvilsomme søkemotoren må du være oppmerksom på disse distribusjonsteknikkene:

  • Villedende annonsering. Piesearch omdirigering og lignende problemer kan begynne å forstyrre deg etter at du har latt deg lure av en villedende nettside som hevder at denne søkemotoren er veldig pålitelig og profesjonell. Det finnes faktisk et titalls ulike nettsider som promoterer mistenkelige søkemotorer som nyttige verktøy. Vennligst vær veldig forsiktig med dem.
  • Bundling. Denne distribusjonsmetoden involverer freeware- og shareware-programmer som inneholder tredjepartsinnhold som tilleggsprogrammer, verktøylinjer og utvidelser. Dersom du ikke overvåker installasjonen av freeware-programmer kan du bli lurt til å installere denne nettleserkapreren som standard søketilbyder eller startside. For å unngå dette må du velge avansert eller tilpasset installasjon og overvåke hele installasjonsprosessen nøye.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Piesearch.com virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Sletting av Piesearch.com virus Fornøyd-
garanti
Last ned
Sletting av Piesearch.com virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter er anbefalt for avinstallering av Piesearch.com virus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet SpyHunter.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av SpyHunter.

Dersom du har bestemt deg for å velge en annen anti-spionvare, bør du avinstallere SpyHunter fra datamaskinen din.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er anbefalt for å avinstallere Piesearch.com virus. 

Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av Piesearch.com virus-annonser (2015-11-23)
Reimage
Vi har testet effektiviteten til Reimage ved sletting av Piesearch.com virus-annonser (2015-11-23)

Veiledning for sletting på andre språkLik oss på Facebook