Alvorlighetsgrad:  
  (30/100)

Fjerne Pc Optimizer Pro (Veiledning for fjerning) - oppdateringer Jan 2021

av Jake Doevan - - | Type: Malware

Hva er PC Optimizer Pro?

Pc Optimizer Pro

PC Optimizer Pro er en falsk systemoptimator som klassifiseres som malware. Dette viruset hevder å være et legitimt program som er i stand til å øke systemets sikkerhet og beskytte datamaskinen din. Likevel bør du ikke stole på dette ettersom det er veldig villedende og til og med kan føre til at du taper pengene dine.

PC optimizer Pro er tilknyttet et annet program kalt Fake Antivirus. Disse produktene er FALSKE og du bør aldri kjøpe dem. I de fleste tilfeller setter de sin lit til villedende fremgangsmåter for å skremme PC-brukere til å kjøpe fullversjonen. Derfor begynner dette programmet å skanne systemet så snart det kommer seg inn.

Etter å ha gjort dette vil PC Optimizer Pro-viruset hevde at noen av de lovlige og essensielle Windows-filene er infiserte. For å få muligheten til å fjerne dem bli du fortalt at du må kjøpe den lisensierte versjonen.

Dette anbefaler vi imidlertid ikke fordi du på denne måten garantert taper pengene dine. Alle disse meldingene, advarslene og infeksjonsfunnene er falske. Vennligst ikke kjøp dette programmet. Her et eksempler på advarsler fra PC Optimizer Pro:

Attention
Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.
Please start system files scanning for details.

Warning!
Name: taskmgr.exe
Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

Pc Optimizer Pro

Hvordan kan PC Optimizer Pro infisere datamaskinen din?

Dette viruset distribueres stort sett via infiserte nettsider og gjennom bruk av trojanere eller systemutnyttelse. For å unngå det må du derfor holde deg unna ulovlige nettsider og laste ned oppdatert anti-spionvare som kan hjelpe deg med å oppdage alle mistenkelige programmer før de infiltrerer datamaskinen din.

Til slutt vil vi anbefale at du unngår falske advarsler som enten vil sjekke datamaskinen din gratis eller oppdatere noen av programmene dine. Så snart PC optimizer Pro kommer inn i datamaskinen din kan det prøve å blokkere andre programmer på datamaskinen og fortelle deg at de er infiserte.

I tillegg kan dette programmet prøve å endre nettleserinnstillinger, koble seg selv til nettet, holde seg skjult i bakgrunnen og blokkere tilgangen til legitime antivirus- og antispionvare-programmer.

Det er dessverre ganske vanskelig å fjerne dette programmet, så dersom du ikke har nok kunnskap om datasystemet ditt er det best å fjerne dette viruset automatisk.

Hvordan kan jeg fjerne PC Optimizer Pro fra datamaskinen min?

Dersom du tror du er infisert bør du kjøre et fullstendig systemskann med ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Disse programmene hjelper deg med å bli kvitt alle ondsinnede filer som finnes på datamaskinen din.

Du kan selvfølgelig også prøve å fjerne dette programmet manuelt, men dette garanterer ikke at alle mistenkelige filer og skadelige programmer blir fjernet fra datamaskinen din. For å fjerne PC Optimizer Pro manuelt, kan du bruke disse stegene:

 1. Klikk 'Start' og velg 'Kontrollpanel'.
 2. Klikk 'Avinstaller et program'.
 3. Velg 'PC Optimizer Pro' og velg deretter 'Avinstaller/endre'.
 4. Klikk 'Ja' og 'OK' for å lagre endringene.

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

Spørsmål. Jeg har nettopp funnet PC Optimizer Pro på datamaskinen min og jeg vet at jeg aldri har installert det. Kan det være at PC Optimizer Pro er et virus som har infiltrert datamaskinen bak ryggen min?

PC Optimizer Pro er et meget villedende program som prøver å svindle brukere for penger. Det er kjent at det er blitt spredt på samme måte som andre falske optimatorer, noe som betyr at det ikke er noen overraskelse at det har dukket opp på datamaskinen din uten at du har lastet det ned. Slike programmer spres normalt ved hjelp av falske popup-annonser, programvarepakker, trojanere og andre villedende metoder.

Dersom du nettopp har oppdaget PC Optimizer Pro på datamaskinen din bør du umiddelbart skanne den med en oppdatert anti-spionvare ettersom programmet enkelt kan forårsake ytterligere problemer på datamaskinen din. Vi anbefaler at du benytter automatisk fjerning av PC Optimizer Pro.

Spørsmål. PC Optimizer Pro-skanneren begynner å kontrollere datamaskinen min så snart jeg slår den på. Normalt finner den flere hundre PC-feil og andre problemer. Jeg kan imidlertid ikke fikse dem uten å kjøpe dette programmet. Bør jeg gjøre det?

Vennligst IKKE betal for PC Optimizer Pro ettersom dette er et falskt optimeringsverktøy. Dersom du virkelig vil sjekke om det er problemer på datamaskinen din, bør du laste ned ReimageIntego eller en annen, vel ansett anti-spionvare. PC Optimizer Pro er nemlig kun ute etter én ting – å svindle folk for penger. For å beskytte datamaskinen din og dataene du har på den bør du fjerne dette programmet fra PC-en din. 

Spørsmål. Hjelp meg, jeg er infisert av PC Optimizer Pro! Jeg googlet navnet og nå vet jeg at det er et skadelig program. Jeg vet imidlertid ikke hvordan jeg fjerner det. Kan dere gi meg en detaljert veiledning for hvordan jeg fjerner PC Optimizer Pro?

Ja, du er infisert av et veldig mistenkelig program som aldri bør kjøpes. Dersom du ønsker å bli kvitt PC Optimizer Pro og alle tilhørende filer, bør du laste ned ReimageIntego eller en tilsvarende anti-spionvare. Sørg for at du oppdaterer den før du kjører et fullstendig systemskann slik at du kan fjerne alle ondsinnede filer tilknyttet PC Optimizer Pro.

Spørsmål. Jeg surfet på internett da det dukket opp en stor advarsel. Jeg ble tilbudt å kontrollere datamaskinen min for feil og jeg klikket på den. Nå plages jeg med advarsler fra PC Optimizer Pro som tilbyr meg å kjøpe lisensen. Hovedproblemet er at jeg ikke kan fjerne dette malware-programmet ettersom det ikke dukker opp i programlisten.

Du har dessverre blitt lurt av hackere som benytter slike villedende teknikker for å spre virusene sine. I dette tilfellet bør du kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare og fjerne ondsinnede filer fra det. Dersom du ønsker å være sikker på at PC Optimizer Pro ikke skjuler seg i systemet ditt bør du bruke ReimageIntego.

Spørsmål. Kan dere hjelpe meg med å finne ut om PC Optimizer Pro er ondsinnet eller ikke? Jeg tenkte å kjøpe lisensen for å forbedre ytelsen til datamaskinen min.

Vennligst IKKE betal for PC Optimizer Pro-lisensen ettersom dette er et falskt optimeringsverktøy. Uansett hva utviklerne lover, promoterer de et unyttig program som til og med kan brukes for å stjele brukernes personlige informasjon. Dersom du ønsker å beskytte deg selv bør du eliminere PC Optimizer Pro-viruset fra datamaskinen din. Du kan gjøre dette ved hjelp av ReimageIntego.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Pc Optimizer Pro fjerningsguide:

Fjern Pc Optimizer Pro fra Windows systemer

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Pc Optimizer Pro og relaterte programmer
  Så, se etter Pc Optimizer Pro eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Pc Optimizer Pro fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Pc Optimizer Pro eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Pc Optimizer Pro fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter Pc Optimizer Pro og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av Pc Optimizer Pro, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern Pc Optimizer Pro fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Pc Optimizer Pro være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Pc Optimizer Pro fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Pc Optimizer Pro og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Pc Optimizer Pro. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Pc Optimizer Pro fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Pc Optimizer Pro og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Pc Optimizer Pro. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Pc Optimizer Pro fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Pc Optimizer Pro eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Pc Optimizer Pro slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-pc-optimizer-pro.html
Veiledning for sletting på andre språk

 1. ciss1 sier:
  September 30th, 2014 at 1:30 am

  Får ikke fjernet filen med navnet OptProCrash.dll
  Kommer opp en feilmeldinger hvor det står at man ikke kan slette filen, pga at den allerede kjører i et annet program.-.-.-.-.-.-.

Din mening om Pc Optimizer Pro