Pc Optimizer Pro. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Julie Splinters - - | Type: Malware
12

Hva er PC Optimizer Pro?

PC Optimizer Pro er en falsk systemoptimator som klassifiseres som malware. Dette viruset hevder å være et legitimt program som er i stand til å øke systemets sikkerhet og beskytte datamaskinen din. Likevel bør du ikke stole på dette ettersom det er veldig villedende og til og med kan føre til at du taper pengene dine. PC optimizer Pro er tilknyttet et annet program kalt Fake Antivirus. Disse produktene er FALSKE og du bør aldri kjøpe dem. I de fleste tilfeller setter de sin lit til villedende fremgangsmåter for å skremme PC-brukere til å kjøpe fullversjonen. Derfor begynner dette programmet å skanne systemet så snart det kommer seg inn. Etter å ha gjort dette vil PC Optimizer Pro-viruset hevde at noen av de lovlige og essensielle Windows-filene er infiserte. For å få muligheten til å fjerne dem bli du fortalt at du må kjøpe den lisensierte versjonen. Dette anbefaler vi imidlertid ikke fordi du på denne måten garantert taper pengene dine. Alle disse meldingene, advarslene og infeksjonsfunnene er falske. Vennligst ikke kjøp dette programmet. Her et eksempler på advarsler fra PC Optimizer Pro:

Attention
Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.
Please start system files scanning for details.

Warning!
Name: taskmgr.exe
Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

PC Optimizer Pro

Hvordan kan PC Optimizer Pro infisere datamaskinen din?

Dette viruset distribueres stort sett via infiserte nettsider og gjennom bruk av trojanere eller systemutnyttelse. For å unngå det må du derfor holde deg unna ulovlige nettsider og laste ned oppdatert anti-spionvare som kan hjelpe deg med å oppdage alle mistenkelige programmer før de infiltrerer datamaskinen din. Til slutt vil vi anbefale at du unngår falske advarsler som enten vil sjekke datamaskinen din gratis eller oppdatere noen av programmene dine. Så snart PC optimizer Pro kommer inn i datamaskinen din kan det prøve å blokkere andre programmer på datamaskinen og fortelle deg at de er infiserte. I tillegg kan dette programmet prøve å endre nettleserinnstillinger, koble seg selv til nettet, holde seg skjult i bakgrunnen og blokkere tilgangen til legitime antivirus- og antispionvare-programmer.

Det er dessverre ganske vanskelig å fjerne dette programmet, så dersom du ikke har nok kunnskap om datasystemet ditt er det best å fjerne dette viruset automatisk.

Hvordan kan jeg fjerne PC Optimizer Pro fra datamaskinen min?

Dersom du tror du er infisert bør du kjøre et fullstendig systemskann med Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller Malwarebytes Anti Malware. Disse programmene hjelper deg med å bli kvitt alle ondsinnede filer som finnes på datamaskinen din. Du kan selvfølgelig også prøve å fjerne dette programmet manuelt, men dette garanterer ikke at alle mistenkelige filer og skadelige programmer blir fjernet fra datamaskinen din. For å fjerne PC Optimizer Pro manuelt, kan du bruke disse stegene:

  1. Klikk ‘Start’ og velg ‘Kontrollpanel’.
  2. Klikk ‘Avinstaller et program’.
  3. Velg ‘PC Optimizer Pro’ og velg deretter ‘Avinstaller/endre’.
  4. Klikk ‘Ja’ og ‘OK’ for å lagre endringene.

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

Spørsmål. Jeg har nettopp funnet PC Optimizer Pro på datamaskinen min og jeg vet at jeg aldri har installert det. Kan det være at PC Optimizer Pro er et virus som har infiltrert datamaskinen bak ryggen min?

PC Optimizer Pro er et meget villedende program som prøver å svindle brukere for penger. Det er kjent at det er blitt spredt på samme måte som andre falske optimatorer, noe som betyr at det ikke er noen overraskelse at det har dukket opp på datamaskinen din uten at du har lastet det ned. Slike programmer spres normalt ved hjelp av falske popup-annonser, programvarepakker, trojanere og andre villedende metoder. Dersom du nettopp har oppdaget PC Optimizer Pro på datamaskinen din bør du umiddelbart skanne den med en oppdatert anti-spionvare ettersom programmet enkelt kan forårsake ytterligere problemer på datamaskinen din. Vi anbefaler at du benytter automatisk fjerning av PC Optimizer Pro.

Spørsmål. PC Optimizer Pro-skanneren begynner å kontrollere datamaskinen min så snart jeg slår den på. Normalt finner den flere hundre PC-feil og andre problemer. Jeg kan imidlertid ikke fikse dem uten å kjøpe dette programmet. Bør jeg gjøre det?

Vennligst IKKE betal for PC Optimizer Pro ettersom dette er et falskt optimeringsverktøy. Dersom du virkelig vil sjekke om det er problemer på datamaskinen din, bør du laste ned Reimage eller en annen, vel ansett anti-spionvare. PC Optimizer Pro er nemlig kun ute etter én ting – å svindle folk for penger. For å beskytte datamaskinen din og dataene du har på den bør du fjerne dette programmet fra PC-en din. For å gjøre dette kan du benytte SpyHunter.

Spørsmål. Hjelp meg, jeg er infisert av PC Optimizer Pro! Jeg googlet navnet og nå vet jeg at det er et skadelig program. Jeg vet imidlertid ikke hvordan jeg fjerner det. Kan dere gi meg en detaljert veiledning for hvordan jeg fjerner PC Optimizer Pro?

Ja, du er infisert av et veldig mistenkelig program som aldri bør kjøpes. Dersom du ønsker å bli kvitt PC Optimizer Pro og alle tilhørende filer, bør du laste ned Reimage eller en tilsvarende anti-spionvare. Sørg for at du oppdaterer den før du kjører et fullstendig systemskann slik at du kan fjerne alle ondsinnede filer tilknyttet PC Optimizer Pro.

Spørsmål. Jeg surfet på internett da det dukket opp en stor advarsel. Jeg ble tilbudt å kontrollere datamaskinen min for feil og jeg klikket på den. Nå plages jeg med advarsler fra PC Optimizer Pro som tilbyr meg å kjøpe lisensen. Hovedproblemet er at jeg ikke kan fjerne dette malware-programmet ettersom det ikke dukker opp i programlisten.

Du har dessverre blitt lurt av hackere som benytter slike villedende teknikker for å spre virusene sine. I dette tilfellet bør du kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare og fjerne ondsinnede filer fra det. Dersom du ønsker å være sikker på at PC Optimizer Pro ikke skjuler seg i systemet ditt bør du bruke Reimage.

Spørsmål. Kan dere hjelpe meg med å finne ut om PC Optimizer Pro er ondsinnet eller ikke? Jeg tenkte å kjøpe lisensen for å forbedre ytelsen til datamaskinen min.

Vennligst IKKE betal for PC Optimizer Pro-lisensen ettersom dette er et falskt optimeringsverktøy. Uansett hva utviklerne lover, promoterer de et unyttig program som til og med kan brukes for å stjele brukernes personlige informasjon. Dersom du ønsker å beskytte deg selv bør du eliminere PC Optimizer Pro-viruset fra datamaskinen din. Du kan gjøre dette ved hjelp av Reimage.

Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Pc Optimizer Pro godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Reimage er anbefalt for avinstallering av Pc Optimizer Pro. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Plumbytes Anti-Malware
Vi har testet effektiviteten til Plumbytes Anti-Malware ved sletting av Pc Optimizer Pro-annonser (2015-08-23)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av Pc Optimizer Pro-annonser (2015-08-23)
Hitman Pro
Vi har testet effektiviteten til Hitman Pro ved sletting av Pc Optimizer Pro-annonser (2015-08-23)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Vi har testet effektiviteten til Webroot SecureAnywhere AntiVirus ved sletting av Pc Optimizer Pro-annonser (2015-08-23)
Pc Optimizer Pro skjermbilde
Pc Optimizer Pro skjermbilde

Pc Optimizer Pro Manuell fjerning

Slett register verdier
HKLMSoftwareClasses*shellexContextMenuHandlersPCOptmizerProContextMenu
HKLMSoftwareClassesclsid{EB5A3A22-ECA7-4198-BEBF-2A3DE20513B7}
HKLMSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallPC Optimizer Pro


Slett filer
%AppData%MicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPCOptimizerProSetup.exe->(nsis-6-PCOptimizerPro.exe)
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proUninstall.lnk
%ProgramFiles%pc optimizer propcophelpfile.chm
%ProgramFiles%PC Optimizer ProPCOptimizerPro.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptimizerPro.exe.manifest
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProCtxMenu.dll
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProTrays.exe
%ProgramFiles%pc optimizer prouninst.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proUpdatesDll.dll
%windir%TasksPC Optimizer Pro.job

Slett kataloger
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer pro
%ProgramFiles%pc optimizer pro

Julie Splinters
Julie Splinters

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kilde: http://www.2-spyware.com/remove-pc-optimizer-pro.html

Veiledning for sletting på andre språk


  • ciss1

    Får ikke fjernet filen med navnet OptProCrash.dll
    Kommer opp en feilmeldinger hvor det står at man ikke kan slette filen, pga at den allerede kjører i et annet program.-.-.-.-.-.-.