Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjerne PC Accelerate Pro (Forbedret veiledning) - oppdateringer Aug 2016

av Alice Woods - - | Type: System verktøy

Kan du stole på PC Accelerate Pro?

PC Accelerate Pro annonseres som et nyttig program for PC-optimering. Hvis du er ute etter et verktøy som kan fjerne søppelfiler fra datamaskinen din og øke ytelsen, advarer vi deg imidlertid om at denne PC-optimatoren ikke løser disse problemene for deg, men istedet lager nye. Istedet for å tilby en nyttig tjeneste reduserer dette tvilsomme programmet datamaskinens ytelse, hastighet og generelle funksjonalitet. Du kan dessuten oppdage at programmet blokkerer tilgang til visse sikkerhetsrelaterte nettsider. Grunnen til at denne optimatoren fungerer slik er at den ønsker å få brukeren til å tro at en rekke alvorlige problemer må fikses. Deretter begynner den å vise advarsler og popup-vinduer for å illustrere datamaskinens dårlige tilstand. Programmet utfører falske skann og forteller brukeren at alle problemene må fikses øyeblikkelig.

Vennligst ikke la deg lure av slike påstander. Dette systemverktøyet er kun ute etter å overbevise deg om å bruke penger på fullversjonen, som neppe er kraftig nok til å kunne gjøre noe nyttig med datasystemet ditt. Derfor bør du fjerne PC Accelerate Pro snarest og se etter et mer pålitelig program for å fikse PC-en din. Vi foreslår at du installerer et bedre alternativ, Reimage Reimage Cleaner Intego, som kan optimere datamaskinen din OG fjerne ondsinnede programmer fra det, takket være Avira AntiVir-funksjonen.

The picture showing PC Accelerate Pro

Selv om PC Accelerate Pro-viruset ikke anses for å være veldig ondsinnet eller skadelig, fungerer det som et scareware. IT-eksperter har oppdaget at denne populære trusselen spres sammen med Instant Support. Kort fortalt oppgir programmet et falsk telefonnummer til teknisk støtte. Så snart du ringer nummeret vil personen du snakker med prøve å overbevise deg om å kjøpe et annet sikkerhetsprogram. I tillegg kan du få en overraskelse på telefonregningen din etter en slik samtale med teknisk støtte.

Når kom programmet seg inn i PC-en?

En nedlastingslenke for å laste ned dette programmet er tilgjengelig på den offisielle nettsiden. I tillegg promoterer det tjenestene sine via ulike annonser på nettsider. Overraskende nok kan du også begynne å motta varsler på datamaskinen din uten å ha lastet ned selve programmet. Derfor er det tydelig at dette programmet kan komme inn i PC-en din i det skjulte. Når har det skjedd? Du kan kanskje huske å ha installert et nytt program nylig. På grunn av uoppmerksomhet har du sannsynligvis klikket på “Installer”-knappen uten å ha oppdaget at programmet kom med flere ekstraprogrammer. Som et resultat av dette har også PC Accelerate Pro blitt installert. Hvis du er interessert i hvordan du kan unngå å installere potensielt skadelige programmer bør du ha følgende i bakhodet. Først og fremst må du velge enten avansert eller tilpasset installasjon av nye programmer. Deretter må du se etter mistenkelige eller irrelevante vedlegg. Hvis du finner slike må du fjerne avkryssingene ved siden av dem i listen.

Hvordan kan jeg fjerne PC Accelerate Pro?

Det er ikke spesielt vanskelig å eliminere dette programmet. Det er mulig å gjøre det manuelt, og instruksjoner for dette er tilgjengelige nedenfor. Hvis du fremdeles ser falske systemvarsler etter å ha fjernet det fra programlisten er det sannsynlig at tilknyttede filer er igjen på systemet. Det kan være at disse genererer varslene. Derfor anbefaler vi at du installerer et vel ansett antispyware-program som fjerner PC Accelerate Pro på en effektiv måte. Neste gang du skal installere en ny PC-optimator bør du lese anmeldelsene av programmet. Nedenfor finner du instruksjoner for manuell fjerning:

Du kan reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner Intego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell PC Accelerate Pro fjerningsguide:

WindowsMac OS X

Fjern PC Accelerate Pro fra Windows systemer

  1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
  2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
  3. Avinstaller PC Accelerate Pro og relaterte programmer
    Så, se etter PC Accelerate Pro eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
  4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'
WindowsMac OS X

Fjern PC Accelerate Pro fra Mac OS X system

  1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
  2. Vent til du ser Applications folderen og se etter PC Accelerate Pro eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-pc-accelerate-pro.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om PC Accelerate Pro