Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern PayCrypt-virus (Forbedret veiledning)

av Jake Doevan - - | Type: Stjele programmer

Viktig informasjon om PayCrypt-viruset

Nylig ble et nytt ransomware kalt PyCrypt-virus lansert. Dersom du ikke er kjent med hva det er i stand til å gjøre, kan du fortsette å lese denne artikkelen, ettersom dette viruset også kan angripe din datamaskin. Malware-programmet er i stand til å komme seg umerket inn i datamaskinen, skanne etter dokumenter, rapporter og private bilder, og deretter låse dem ved hjelp av en avansert algoritme. I denne artikkelen gir vi informasjon om hvordan du kan fjerne PayCrypt-viruset.

Ifølge data innhentet om dette ransomware-programmet virker det til at PayCrypt fungerer som en virusomkoder. Som andre beryktede ransomware-programmer bruker det med andre ord en algoritme for å omkode filene. Det er imidlertid ukjent akkurat hvilken algoritme som brukes. Viruset benytter en nøkkel for å låse dataene. Den eneste måten for å få tilgang til det virker å være å skaffe den originale nøkkelen. Utviklerne av dette malware-programmet gir deg muligheten til å skaffe dekoderen sammen med nøkkelen slik at du kan gjenopprette alle filene. I motsetning til andre ransomware-programmer benytter disse en annen metode for å kommunisere med ofrene og skaffe pengene. Andre utviklere foretrekker å brukere den anonyme TOR-nettleseren, mens utviklerne av PayCrypt-viruset ser ut til å ekskludere denne muligheten. De tilbyr to e-postadresser for kommunikasjon med ofrene. Denne funksjonen kan benyttes av sikkerhetseksperter for å lokalisere trusselens kildedomene.

The note of PayCrypt virus

VIdere har dette viruset en tendens til å injisere spesifikke skript i registeret og ødelegge nettleserinnstillingene. På grunn av dette blokkerer viruset enkelte sikkerhetsnettsider. Som et resultat av dette kan du ha problemer med å finne en løsning på denne tilsynelatende håpløse situasjonen. Senere vil et popup-vindu oppstå for å informere om tilkoblingsfeil. I tillegg er det oppdaget at så snart viruset kommer seg inn i offerets datamaskin, legger det til en (identifikasjonsnummer)paycrypt@aol-fil. Indetifikasjonsnummeret til filen varierer fra gang til gang. Dersom du har et antivirusprogram som Reimage er det på tide å starte fjerningen av PayCrypt.

Hvordan infiserer viruset datamaskinen?

Dette viruset er oppdaget å spres via malware og trojanere. En av dem, kalt Trojan.Ransomcrypt.L, kan være direkte tilknyttet akkurat dette ransomware-programmet. Etter at det kommer seg gjennom sikkerhetssystemet legger det til disse filene:

%DriveLetter%\PAYCRYPT_GMAIL_COM.txt
%UserProfile%\Desktop\PAYCRYPT_GMAIL_COM.txt
%DriveLetter%\Users\Public\Desktop\PAYCRYPT_GMAIL_COM.txt
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Desktop\PAYCRYPT_GMAIL_COM.txt

Selv om trojaneren i seg selv ble lansert for flere år siden, bør vi ikke ekskludere muligheten for at det fungerer som en bærer for PayCrypt. Som du vet forårsaker generelt sett trojanere problemer for brukere som har blitt infisert. Trojanere har evnen til å fremstå som en legitim fil, og dermed blir de gjerne oversett av sikkerhetsprogrammer. Så snart de kommer seg inn i datamaskinen kan de derfor sette igang ondsinnede prosesser. I tillegg kan de forkle seg selv i andre former; macrokoder, skript eller andre filer. Derfor er det nødvendig å ha et vel ansett antispyware-program for å blokkere slike angrep.

Hvordan kan du fjerne PayCrypt-viruset?

På grunn av oppførselen til dette ransomware-programmet anbefaler vi ikke at du prøver deg på å fjerne denne trusselen på egenhånd. Dersom du likevel bestemmer deg for å velge manuell fjerning, anbefaler vi på det sterkeste at du benytter retningslinjene som er utarbeidet av sikkerhetsekspertene våre. Du finner fjerningsveiledningen vår for PayCrypt nedenfor. Alternativt finnes det en raskere og kanskje enda mer praktisk metode for å avslutte dette viruset. Du bør installere et antispyware-program som kan ta seg av PayCrypt-viruset. Generelt sett bør alle databrukere ha et slikt program ettersom det er nødvendig for å beskytte PC-en ikke bare fra ransomware, men også fra skadelig malware som trojanere. Vi anbefaler ikke at du betaler løsesummen ettersom dette ikke nødvendigvis fører til at du kan gjenvinne de krypterte filene. Etter at du har gjenopprettet systemet ditt bør du dessuten ta en sikkerhetskopi av filene dine.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell PayCrypt fjerningsguide for virus:

Fjern PayCrypt ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne PayCrypt

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av PayCrypt.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern PayCrypt ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av PayCrypt. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av PayCrypt er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot PayCrypt og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-paycrypt-ransomware-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk