Fjern Ourstartpage.com-virus (Veiledning for fjerning) - oppdateringer Jan 2021

av Jake Doevan - - | Type: Nettleserkaprer

Ourstartpage.com fjerningsguide for virus

Hva er Ourstartpage.com virus?

Hva bør du vite før du søker på Ourstartpage.com?

Hvis du blir lett irritert av irriterende annonser, Ourstartpage.com virus kan snu nettleseren din til et mareritt fordi de er sotti til å omdirigere til sponsede internett sider. Men før du legger merke til slik atferd, kan du tro at den er nyttig og troverdig søkesider. For det første tilbyr det seks forskjellige knapper til folkets favoritt nettsteder og er tilgjengelig på Engelsk, Tysk, Spansk, Fransk, Italiensk, Russisk, Polsk, Portugisisk og andre språk. Også kan du laste ned bilde fra hovedsiden gratis. Det er et natur høyoppløselig bilde som kan dekorere skrivebordet ditt enkelt. Til slutt viser den deg tid og et vennlig utseende og gjør at du vet om interessante nettsteder ved å forårsake Ourstartpage.com omdirigere aktivitet. Du kan omdiriget til nettsteder som sammenligner priser, informerer deg om lotterier og salg osv.

Alt ser så ordentlig ut, hvorfor burde du fjerne Ourstartpage.com fra din datamaskin? For det første er det en nettlesere kaprer så det kan vises på nettleseren din uten tillatelse. Hvis nettleseren din plutselig begynner å laste denne mistenkelige søkemotoren som startside istedet for den du bruker, har du blitt kapret.Hvis du tar et nærmere titt på dette vil du legge merke til at det er laget hovedsakelig for agentannonsering. Det er utviklerenes hensikt å tjene penger på programmet kan være forståelig, men annonser og sponsede linker som starter en flom av nettlesere etter installasjon er knapt utholdelig. Dessuten hvorfor bruke en søkemotor som angriper deg med annonser i stedet for å gi relevante søkeresultater? Skan systemet ditt med ReimageIntego eller med et annet verktøy som kan eliminere nettleserkaprere og vi kan forsikre deg om at du ikke vil andre på Ourstartpage.com fjerning.

An illustration of the ourstartpage.com browser hijacker virus

Husk at de sponsede linkene som de genererer i søkeresultatene og annonsene det injiserer på tilfeldige steder kan være svært forstyrrende og overskygge det opprinnelige innholdet på nettsiden. Dessuten, Ourstartpage.com bruker ekstra data ressurser å genererer denne drevene mengden med annonser som fører til at datamaskinen blir tregere.Dette kan føre til at nettleseren bruker lengre tid på å laste inn de ønskede sidene. I tillegg til alle de andre problemene, et slikt system kapring utløser en rekke andre risikoer, slikt som personvern system sikkerhet osv. Så om du fortsatt tenker på om du skal fjerne Ourstartpage.com fra din nettleser eller ikke, husk, jo lengre du har dette viruset på datamaskinen din, jo mer ødleggelse kan det gjøre.

Hvordan kan jeg unngå denne infeksjonen?

Ikke vent til Ourstartpage.com overtar nettleseren din og begynner å kreve fra deg. Avverge det hele med anti-malware verktøy, anti-spyware verktøy og andre profesjonelle programvarer du kan stole på med din data sikkerher. Alltid hold beskyttelse programmene dine oppdatert. Du vil ikke at de skal utløpe og ikke fungere lengere.Hold et øye på hvordan de virker når du er på nett også. Skjekk påliteligheten av nettsidene du besøker og sørg for at du bare laster ned programvarer fra de mest anerkjente stedene. Likevel husk å alltid undersøke dine nedlastede apps for potensielt skjult innhold ved å lese retningslinjene for personsvern og sluttbrukere lisensavtale som kan avsløre mange viktige detaljer om sporing, tredjepartsinnhold og ligende informasjon.Vi anbefaler også å bare velge tilpasset eller avanserte installasjonsalternativer for å få en mulighet til å overvåke installasjonene av freeware. For å hindre infiltrasjon av Ourstartpage du må fjerne all merking av hakene som hevder at du vil skjekke din startside eller standard søkemotor på din datamaskin. Du bør heller ikke mistenkelige add-ons og utvidelser komme inn på systemet.

Hva er den beste Ourstartpage.com fjernings metoden?

Når du er infisert med Ourstartpage.com eller lignende nettleser kapere, fagfolkene anbefaler alltid å begynne fjerningen med et fullt system skan. Denne undersøkelsen hjelper deg å finne alle de skjulte virus komponentene, junk filer og andre skadelige programvarer fra dypt inne i systemet. Da har du valget om å bli kvitt disse problemmene selv eller la antivis programmet ditt bli kvitt dem. Velge å fjerne Ourstartpage.com manuelt er ganske så vanskelig, men det kan lett overvinnes ved hjelp av profesjonelle instruksjoner som du finner på slutten av denne artikkelen. Men husk automatiske verktøy er mer presise og kan undersøke systeme nærmere.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Ourstartpage.com fjerningsguide for virus

Fjern Ourstartpage.com fra Windows systemer

Å eliminere Ourstartpage.com kapre og dens resultater, må du uinstallere hver av komponentene. Du bør prøve å finne mistenkelige verktøyslinjer og andre søke-karakter apps som ikke tilhører Microsoft eller andre kjente og store selskaper. Husk også å fjerne ://www.ourstartpage.com/….. from Windows Shortcuts/Target field.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Ourstartpage.com og relaterte programmer
  Så, se etter Ourstartpage.com eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Ourstartpage.com fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Ourstartpage.com eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Ourstartpage.com-viruset fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Ourstartpage.com være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Ourstartpage.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Ourstartpage.com og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Ourstartpage.com. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Ourstartpage.com fra Google Chrome

For å fjerne Ourstartpage.com virus fra Chrome, bør du finne alle mistenkelige add-ons som er installert på denne nettleseren. Sorter dem etter dato for å finne de nyeste.

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Ourstartpage.com og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Ourstartpage.com. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Ourstartpage.com fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Ourstartpage.com eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Ourstartpage.com slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Ourstartpage.com registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk