Rangering:  
  (89/100)

OSHI Defender anmeldelse, gratis nedlasting

av Olivia Morelli - - | Type: Anti-spyware

OPPDATERING: Basert på rapporter fra utviklerer av OSHI Defender, virker programmet til å være av koblet. Gjennom mange tredjeparts nedlastningskilder er det fortsatt oppført nedlastingen blant tilgjengelige anti malware verktøy, er dens offisielle nettside oshidefender.com er ikke lenger aktiv.

Om du fortsatt bruker OSHI Defender, mer at den gamle versjonen av dette verktøyet ikke mottar og immuniserer cybertrusler. I tillegg inkluderer mange anerkjente sikkerhetsleverandører den i den internasjonale lister over PUP på grunn av levering av falske positiver å finne farlige gjenstander på virusfrie enheter

Mens for flere år sien var OSHI Defender et nyttig verktøy i dens natur, er den aktuelle tilstanden, støtten og evnen i spørsmålet. Derfor anbefaler vi å bytte til et annet sikkerhetsverktøy for å sikre full systembeskyttelse. Det beste verktøyet er ReimageIntego.

OSHI Defender er en rimelig anti-malware løsning som er utviklet av OSHI LIMITED, og det har vist seg å være et gunstig verktøy som gir ypperlig beskyttelse mot spyware og malware, pluss har et forenklet brukergrensesnitt som gjør det til en lett-å-bruke verktøy.

I motsetning til andre anti-malware programmer betyr det ikke å overbelaste brukerern med en rekke knapper og instillingsmuligheter, noe som betyr at brukere med noe erfaring vil være i stand til å bruke den. Programmet har tre hovedfelt – skan, som deler til skanning og Karantene seksjoner, deretter innstillinger, som deler instillinger og utelukker paneler, og til slutt – lisens seksjon. Grensesnittet er veldig greit og enkelt å bruke.

Brukeren kan velge om de vil skanne hele systemet med full skan funksjon eller bare skjekke de viktigste delene med en rask skanning funksjon. Hva mer, brukeren kan tilpasse skanningen og skjekke om en bestemt mappe eller fil er farlig eller ikke.På toppen av det kan brukeren tilpasse ønsket sikkerhetsnivå som kontrollerer følsomheten av OSHI Defender.

Alle disse innstillingene gir mulighet for brukeren til å raskt skjekke områder av interesse i et rush eller kjøre en full skan og la Defender skjekke systemet grundig. Det er klart at OSHI Defender er et passelig anti-malware verktøy, men det er veldig enkelt å bruke det på sammetidig.

Selvfølgelig det vennlige brukergrenesesnitteter ikke den eneste fordelen som OSHI Defender har. En annen nyttig funksjon er den eksterne tilgang beskyttelse, som bygger barriere mot hackere, eller rett og slett rett mot spyware eller malware programmer som lurer på usikre internett sider.

Husk at mange anti-malware programmer ikke har denne funksjonen, noe som gjør at OSHI Defender skiller seg fra andre krimskrams programmer. For å si det enkelt kan dette programmet nlokkere ondsinnede angrep og beskytte deg i tillfelle du ved et uheld klikker på en ødelagt link eller prøver å gå inn på et ondsinnet nettsted, det sikrer også sikkerheten til brukerenes elekroniske betalinger, digitale liv også brukerens private informasjon forblir privat.

Programmet er i stand til å oppdage usikre programmer som adwareww, nettleserkaprerer og andre potensielt uønskede programmer samt ondartedde dataprogrammmer som trojanere og så vidre.

Til slutt, OSHI Defender skryter av en Cloud basert skanningsfunksjon, som gjør dette anti-malware programmet et lett produkt som skanner systemet uten forsinkelser. Dette anti-malware programmet er enkelt å bruke, som avlaster de aller fleste av data etterforskning til OSHI Defenders utviklere.

Deretter informasjonen om analyserte filer sendes tilbake til kundenes datamaskin og OSHI Defender programvare presenterer listen over farlige programmer til brukeren. Teknikken gjør at anti-malware programvaren kan skanne systemet raskere, gi mer nøyaktig malware deteksjon og beskyttelse i sanntid og selvfølgelig unngå¨ubehagelige skan effekter som datamaskinen forsinker.

OSHI Defender nedlasting

Brukere som ønsker å få OSHI Dender kan laste ned dette programmet ved å klikke på denne nedlastings linken. Det er veldig lett å installere dette programmet – Det brukervennlige oppsettet, veileder brukerene gjennom installasjonsprossen og det tar bare noen få klikk for å fullføre installasjonen. Programmet virker på Windows XP, 7, 8, and 10. For øyeblikket finnes det ikke en versjon for Mac brukere, men kanskje det kommer det en snart.

Programmet kan lastes ned gratis og skanner systemet grundig. Etter å undersøke systemet gir det en liste over oppdagede trusler. Hver oppførning henviser til stedet der den mistenkelige eller skadlige filen har blitt funnet. Gratisversjonen av OSHI Defender har ikke spyware and malware fjernings service men det har betalings programmet. Du kan kjøpe Oshi Defender føljetong nøkkel for $39.99 USD (eller 38,02 EUR + 7,98 EUR mot for beboere i alle EU-land).

Programvarens abonnement er gyldig i seks måneder, og hvis brukeren ikke melder seg ut av auto fornye tjenesten progrmaleverandøren fornyer programvarelisensen automatisk. Dette er ikke noen ondsinned markedsførings teknikk – all informasjon om dette er gitt på OSHI Defenders kjøpe side.

Brukere som er misfornøyd med productet kan få pengene sine tilbake senest 30 dager etter kjøpsdatoen, slik at brukerene står fritt til å teste den fullstendige versjonen av denne datamaskin beskyttelse programmet og  en tilbakebetaling i tilfelle de ikke liker den.

Pass opp for falske eller piratkopierte versjoner av anti-spyware programvare!

OSHI Defender er et kvalitetsprodukt så det er ikke overraskende at databrukere søker om å få det. Men vi ønsker å advare deg som forsøker å få den fullstendige versjonen av dette programmet kan føre til store konsekvenser.

  • Først av alt bruk av piratkopiert programvare er et brudd på opphavsretten, og tydelig er det en forbrytelse som pådrar seg straffeansvar.
  • For dety andre kan du risikere å få en malware-laden fil på din datamaskin. For eksempel det uskyldige utseende OSHI Defender kan inneholde nye og kritiske malware som trojanere, ransomware eller RSTs (Remote Administration Tools). Disse programmene kan være utformet for å deaktivere privatversjonene av anti-malware programvaren og begynne med ulovelige aktiviteter på den kompromitterte maskinen med engang.
  • Den tredje grunnen til å unngå piratkopierte OSHI versjoner er at falske programvarer kan ikke oppdateres. Det sier seg selv at oppdateringer er avgjørende for anti-malware programmer fordi de utvider malware database med nye virusdefinisjoner, som programmet i stand til å oppdage og fjerne de nyeste spyware og malware eksemplene. Tydeligvis er det ikke noe poeng i a ha en piratkopiert versjon av anti-malware på en datamaskin fordi det mest sannsynlig vil ikke være i stand til å identifisere og fjerne de fleste datatruslene.

Ofte spurte spørsmål angående OSHI Defender

Spørsmål stilt av Martha, 19: Hei jeg har akkurat kjøpt meg en ny datamaskin og min venn anbefalte meg å beskytte datamaskinen med anti-malware eller antivirus. Jeg har hørt mye positivt om OSHI Defender, men jeg er ikke sikker på hvordan program dette er, er det anti-malware, antivirus eller anti-spyware program?

Svar: Hello, Martha. Din venn har helt rett i å anbefale deg å beskytte datamaskinen – det er svært fornuftig å beskytte systemet med kraftig programvare på forhånd – det er et viktig skritt for å¨holde datamaskinen trygg og virke på høyeste ytelse. OSHI Defender er et anti-spyware software,noe som betyr at det kan fjerne både spyware og malware programmer. Derfor kan det fjerne uønskede programmer som driver med uønskede aktiviteter på datasystemet og også kritiske virus som utfører ulovelige aktiviteter

Spørsmål stilt av Richard, 47: Jeg ønsker å kjøpe OSHI Defender aktiviseringskode, men jeg er usikker på hva programmet faktisk gjør. Hva får jeg for mine $39.99?

Svar: Kjære Richard, OSHI Defender fullversjon gir tilgang til alle de gode funksjonene til OSHI Defender. Det betyr at dette programmet vil beskytte nettleseren din og datamaskinen fra malware og cyber angrep, blokkere uautoriserte forsøk på å få tilgang til datamaskinen eksternt, sikre og trygge elektroniske betalinger, og beskytte dine personlige opplysninger. Dessuten vil du være i stand til p kontakte erfarne IT-eksperter når du vilk og spørre om hjelp i tilfelle programvaren ikke fjerner et bestemt virus eller et program.

Spørsmål stilt av Jordyn, 25: Kan jeg stole på OSHI Defender? Hvordan kan jeg vite om programmet faktisk fjerner virus fra datamaskinen min? 

Svar: Kjære Jordyn, det er veldig simpelt. Bare installer OSHI Defender og kjør et systems skan. System skanning er gratis – du trenger ikke å betale for å se om systemet er infisert. for å fjerne viruset derimot må du ha det lisensierte versjonen av programmet. Alle brukere kan få pengene sine tilbake dersom de ikke liker funksjonaliteten til dette produktet – men vi er sikre på at du vil bli fornøyd med dette produktet.

Tilbud
Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware-analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/review-oshi-defender.html
Anmeldelser på andre språk

Din mening om OSHI Defender