Hva er OMNIBOX.EXE? Bør jeg fjerne det?

av Ugnius Kiguolis - -

Generell informasjon om OMNIBOX.EXE:

OMNIBOX.EXE er et mistenkelig kjørbart program som er tilknyttet SuperNet Technology Co., Ltd. Det er kompatibelt med Windows-OS. Vennligst vær oppmerksom på at dette programmet er høyst upålitelig pluss at det kan komme inn i datamaskinen din uten å spørre om tillatelse. Det er kjent at OMNIBOX.EXE har en 1.0.0.0 versjon. Det antas at dette programmet er tilknyttet nettleserkapreren Omniboxes.com. Denne tvilsomme søkesiden har aktivt blitt spredt helt siden den ble opprettet og vi har mottat hundrevis av klager på Omniboxes.com-viruset.

OMNIBOX.EXE-filen kjøres automatisk hver gang datamaskinen startes. Man antar at dette programmet initierer endringer i nettleserinnstillingene og angir OmniBoxes som startside. Dersom du har oppdaget at alle nettleserne dine har Omniboxes.com som startside bør du vite at OMNIBOX.EXE befinner seg på systemet ditt. Ovennevnte program kan forårsake ulike problemer i PC-ens sikkerhetssystem, så du bør ikke ignorere dets tilstedeværelse og fjerne det så snart det oppdages.

Hvordan unngå kapring av OMNIBOX.EXE:

Den kjørbare filen OMNIBOX er et potensielt uønsket program (PUP). Det distribueres via en villedende installasjonsmetode kalt bundling. For å unngå installasjon av programvarepakker må du være veldig forsiktig når du laster ned og installerer nye programmer. Hovedregelen for å unngå å installere flere programmer istedet for ett er å være nøye ved valg av nedlastingsside – du bør alltid laste ned programmer fra offisielle, vel ansette og legitime nettsider. I tillegg er det anbefalt å installere gratisprogrammer ved hjelp av avansert eller tilpasset installasjon, og deretter velge bort ukjente tilbud om bonusprogrammer.

Hvordan fjerne dette programmet fra systemet:

Dersom du har oppdaget mistenkelige endringer og forekomst av nettsiden OmniBoxes.com i nettleserens startside, ny fane-side og dessuten dersom søkemotoren er angitt som standard, betyr det at OMNIBOX.EXE har initiert slike endringer. Vi anbefaler ikke at du beholder denne programvaren på datamaskinen og vi anbefaler dessuten at du unngår å benytte den til søk på grunn av at det kan forårsake uventede OmniBoxes omdirigeringer til potensielt skadelige nettsider. Vi anbefaler at du benytter Reimage eller et annet profesjonelt verktøy for å fjerne OMNIBOX.EXE fra systemet.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-omnibox-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign