Hva er ntvdm.exe? Bør jeg fjerne det?

ntvdm.exe

Ntvdm.exe er en legitim systemprosess, som hører til Microsoft Windows operativsystem. Denne prosessen kan også bli kalt som Windows NT DOS Virtual Machine fordi det er brukt til å håndtere en enkelt DOS miljø. Vanligvis starter det når du starter et 16-biters program på datamaskinen, og forblir i minnet etter at du sluttet dette programmet i tilfelle du starte en annen 16-bit program i fremtiden. Akkurat som mange andre legitime prosesser, er Ntvdm.exe ligger i mappen C:\Windows\System32. Ifølge eksperter, er det en kjerne system fil, som tar ca 73 216 byte av datamaskinens minne. Vi anbefaler ikke å avslutte denne prosessen fordi Ntvdm.exe er viktig for normal PC funksjonalitet.

FARE!

Noen virus bruker tilfeldig navngitte prosesser i sin aktivitet. Vær oppmerksom på Ntvdm.exe filens plassering og sjekke datamaskinen med anerkjente anti-spyware hvis du tror denne prosessen kan være relatert til malware eller andre cyber trusler.

Konklusjon - filstatus
trygg fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-ntvdm-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign