Hva er ntrtscan.exe? Bør jeg fjerne det?

ntrtscan.exe

ntrtscan.exe er en legitim prosess som tilhører Trend Micro AntiVirus program. Denne prosessen bør aldri bli stoppet hvis du ønsker å være sikker på at datamaskinen er beskyttet mot skadelige programmer, for eksempel trojanere, malware, adware og andre. Hvis du stopper denne prosessen, være oppmerksom på at du bør begrense surfing og besøke pålitelige nettsider. ntrtscan.exe er en trygg fil og bør overlates kjører på datamaskinen din.

FARE!

Noen Internett-brukere har rapportert at de får feil relatert til ntrtscan.exe prosess. Det er mange grunner til at du får disse feilene – noen ganger er det på grunn av uferdig programvare sletting, noen ganger er det på grunn av uferdig installasjon. Men dette kan også være forårsaket på grunn av korrupte systemfiler, som malware eller adware, som kan være inne i operativsystemet. For å sjekke ntrtscan.exe prosess og fjerne farlige filer fra datamaskinen, anbefaler vi skanning med Reimage eller programmene som er nevnt nedenfor:

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-ntrtscan-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign