Hva er ntrtscan.exe? Bør jeg fjerne det?

ntrtscan.exe

ntrtscan.exe er en legitim prosess som tilhører Trend Micro AntiVirus program. Denne prosessen bør aldri bli stoppet hvis du ønsker å være sikker på at datamaskinen er beskyttet mot skadelige programmer, for eksempel trojanere, malware, adware og andre. Hvis du stopper denne prosessen, være oppmerksom på at du bør begrense surfing og besøke pålitelige nettsider. ntrtscan.exe er en trygg fil og bør overlates kjører på datamaskinen din.

FARE!

Noen Internett-brukere har rapportert at de får feil relatert til ntrtscan.exe prosess. Det er mange grunner til at du får disse feilene – noen ganger er det på grunn av uferdig programvare sletting, noen ganger er det på grunn av uferdig installasjon. Men dette kan også være forårsaket på grunn av korrupte systemfiler, som malware eller adware, som kan være inne i operativsystemet. For å sjekke ntrtscan.exe prosess og fjerne farlige filer fra datamaskinen, anbefaler vi skanning med ReimageIntego eller programmene som er nevnt nedenfor:

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-ntrtscan-exe.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om ntrtscan.exe

Filer
Programvare
Sammenlign