Hva er ntrtscan.exe? Bør jeg fjerne det?

ntrtscan.exe

ntrtscan.exe er en legitim prosess som tilhører Trend Micro AntiVirus program. Denne prosessen bør aldri bli stoppet hvis du ønsker å være sikker på at datamaskinen er beskyttet mot skadelige programmer, for eksempel trojanere, malware, adware og andre. Hvis du stopper denne prosessen, være oppmerksom på at du bør begrense surfing og besøke pålitelige nettsider. ntrtscan.exe er en trygg fil og bør overlates kjører på datamaskinen din.

FARE!

Noen Internett-brukere har rapportert at de får feil relatert til ntrtscan.exe prosess. Det er mange grunner til at du får disse feilene – noen ganger er det på grunn av uferdig programvare sletting, noen ganger er det på grunn av uferdig installasjon. Men dette kan også være forårsaket på grunn av korrupte systemfiler, som malware eller adware, som kan være inne i operativsystemet. For å sjekke ntrtscan.exe prosess og fjerne farlige filer fra datamaskinen, anbefaler vi skanning med Reimage eller programmene som er nevnt nedenfor:

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-ntrtscan-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign