Alvorlighetsgrad:  
  (18/100)

Fjerne Nsmaking.com (Veiledning for fjerning) - oppdatert Jan 2021

av Gabriel E. Hall - - | Type: Adware

Nsmaking er en potensielt skadelig nettside som kan påvirke Android- og Windows-enheter

Nsmaking.com adware

Nsmaking com er et aggressivt virus som kan overøse Android-mobilen din med uønskede annonser, falske varsler og lignende innhold. Disse varslene er i realiteten tilknyttet det potensielt uønskede programmet Android.Fakeyouwon Det kan endre Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari og andre nettlesere, og begynne å initiere mistenkelige omdirigeringer til sider som 59.nsmaking.com, 7.nsmaking.com, 85.nsmaking.com og lignende. I starten promoterer denne tvilsomme siden en video som kan vises etter å trykke på “Tillat”-knappen. Dette er imidlertid det dummeste du som bruker kan gjøre, ettersom det medfører at nettleserinnstillingene på mobilen din endres. Derfor kan du forvente å se utallige annonser som sier at du har vunnet en Samsung smarttelefon, et Amazon-kort, et gavekort for Walmart eller lignende. Premiene velges normalt ut fraofferets lokasjon. Når du prøver å lukke denne nettsiden, kan viruset åpne et nytt vindu i den infiserte nettleseren. Vær oppmerksom på at adware-trusselen også kan infisere Windows- og iOS-enheter.  

Navn Nsmaking
Type Adware/PUP/Android virus
Noen versjoner oppdaget som Android.Fakeyouwon
Infiltrering Programvarebunting, usikre nettsider, falske apper, infiserte annonser
Berørte systemer Android, Windows
Mest berørte land Frankrike, Italia, Spania
Symptomer Uønskede omdirigeringer til ulike underdomener av Nsmaking.com subdomains, popup-annonser og annet uønsket innhold
Hovedfare Malware-infeksjon, tap av data
Eliminering Bruk veiledningen vår nedenfor denne artikkelen
Optimering Last ned ReimageIntego for å eliminere all skade forårsaket av dette PUP-et

Nsmaking-viruset har først og fremst dukket opp på Android. Windows- og iOS-enheter har imidlertid også blitt angrepet. Nettsiden er tilsynelatende umulig å lukke, og nettleserens startside er umulig å nå. Viruset bombarderer offeret med ustanselige varsler om gratis smarttelefoner og lignende premier. Merk imidlertid at dette er sosial manipuleringsteknikk som brukes til å svindle brukere for penger eller personopplysninger.

Android-viruset Nsmaking com starter sine villedende aktiviteter ved hjelp av følgende melding:

Can’t play this video!
Perhaps your browser doesn’t allow video playback. Please click the Allow button to watch the video.

I tillegg kan brukeren bli møtt av Congratulations you won:

Congratulations User!
You have been selected today to receive a Samsung Galaxy S9!
Please click OK to claim the prize before we giveaway to somebody else!

Ikke la deg lure, Nsmaking er svindel. Det finnes ingen premie, og du bør absolutt ikke klikke på noe på denne siden, ettersom du kan bli lurt til å avsløre personopplysningene dine. Svindlere ber normalt brukere om å angi personopplysninger, ringe et oppgitt nummer eller til og med sende et depositum.

I tillegg er det alltid en risiko for malware-infeksjon, som ofrene kan laste ned ufrivillig. Mange nettsider er designet for å se legitime ut, men de kan skjule virus. En av de mest beryktede infiltreringsteknikkene er for eksempel falske Flash-oppdateringer, og adware som Nsmaking.com kan fungere som en lenke som omdirigerer brukere til dem. I tillegg er det vanlig for PUP-er å omdirigere brukere til svindelnettsider der de blir bedt om å laste ned og installere en falsk programvare, eller ringe et falsk supportnummer.

Du bør derfor bare lukke nettleseren din og starte prosessen med å fjerne Nsmaking fra Android eller Windows. Du kan gjøre dette ved å følge veiledningen nedenfor eller benytte et antivirusprogram som spesialiserer seg i å oppdage PUP-er. For å stanse slik aktivitet på Android-mobilen din, kan du prøve å fjerne varsler ved å slette hurtigminnet. Hvis dette ikke fungerer, kan du installere nettleseren din på nytt og skanne enheten din med et antimalware-program. Vi anbefaler dessuten på det sterkeste at du ser etter “OnliveVideoConverter” på enheten din. Sørg for at du blir kvitt denne appen også. 

Det er helt tydelig at nettsiden ikke er pålitelig, så det er ingen grunn til å klikke på “Blokker” eller “Tillat”, ettersom dette sannsynligvis ikke kommer til å endre noe. Ellers legges det bare til enda flere påtrengende annonser i nettleseren din. I stedet bør du fjerne Nsmaking com for godt, og deretter skanne enheten din med ReimageIntego for å rense den og gjenopprette den til en velfungerende status.

Nsmaking.com push-varselvirusNsmaking.com er et push-varselvirus som prøver å overbevise brukere til å følge varsler som senere overøser nettleseren deres med uønsket innhold

Programvarepakker kan skjule potensielt uønskede programmer under avansert installasjon 

Har du noensinne lurt på hvor de potensielt uønskede programmene kommer fra? Hvis ikke bør du sjekke freeware- og shareware-programmene du har installert i det siste. Mange gratissider for programnedlasting er slett ikke gratis, fordi de setter sin lit til store mengder annonser som plasseres på alle nedlastingssider. De inkluderer dessuten ekstrakomponenter i installasjonsprosessen (betaling per installasjon er ofte brukt).

Dette gjelder også i stor grad Android- og iPhone-brukere, ettersom mange tvilsomme apper skjules på tredjeparts nettsider. Derfor bør du sette din lit til pålitelige kilder som Google Play, Amazon eller Apple Store for nedlasting, og unngå tredjepartskilder. Tvilsomme nettsiden kan i tillegg til adware-trusler også infisere mobilen eller nettbrettet ditt med malware.

For å unngå PUP-er ved nedlasting og installasjon av nye programmer, bør du aldri hoppe over steg i installasjonen, og alltid velge avansert/tilpasset installasjon. Fjern alle merker ved siden av nettleserutvidelser, systemoptimeringstillegg, tvilsomme antispyware-verktøy, driveroppdateringer og lignende unyttig programvare.

Bli kvitt push-varsler fra Nsmaking.com-viruset

Nsmaking.com-viruset er ikke det første, og kommer ikke til å bli det siste, som er skapt for å overøse brukere i annonser for å oppnå en fortjeneste. Glem alt om løfter og gaver; disse er ikke ekte. Bruk vel ansette nettsider for å strømme videoer (som YouTube, Vimeo, Netflix og lignende). Hold deg unna tvilsomme konvertere og lignende apper som presenteres som trygge i Google Play Store.

For å fjerne Nsmaking-varsler fra Android, bør du tilbakestille den infiserte nettleseren og slette hurtigminnet. Du kan også se etter tvilsomme apper på enheten din ved å utføre følgende steg:

 1. Start enheten din på nytt i Safe Mode.
 2. Safe Mode, går du til Settings. Her klikker du på Apps eller Application manager (avhengig av enheten din).
 3. Her ser du etter ondsinnede apper, og avinstallerer dem.

For å fjerne Nsmaking.com fra Windows, kan du enten laste ned og installere et sikkerhetsprogram som tar seg av PUP-et, eller du kan bruke vår detaljerte veiledning nedenfor. Hvis du ønsker å stanse varsler i Google Chrome, kan du følge disse stegene:

 • Trykk på Menu og velg Settings
 • Trykk på Advanced
 • Under Privacy and security velger du Content Settings
 • Klikk på Notifications
 • Finn Nsmaking.com under Allow
 • Klikk på More Actions og velg Block

Mozilla Firefox:

 • Trykk på Menu og velg Options
 • Trykk på Privacy & Security
 • Under Permissions velger du Notifications
 • Gå til Settings
 • Finn Nsmaking.com og velg Block fra nedtrekksmenyen

Safari:

 • Velg Safari og velg Preferences
 • Velg Notifications
 • Velg Deny for Nsmaking.com eller andre tvilsomme nettsider

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Nsmaking.com fjerningsguide:

Fjern Nsmaking.com fra Windows systemer

For å fjerne Nsmaking.com fra Windows OS, følger du disse stegene nøye:

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Nsmaking.com og relaterte programmer
  Så, se etter Nsmaking.com eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Nsmaking.com fra Mac OS X system

Hvis din Mac er infisert av adware, kan du følge disse stegene for å eliminere trusselen:

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Nsmaking.com eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Nsmaking.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter Nsmaking.com og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av Nsmaking.com, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern Nsmaking.com fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Nsmaking.com være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Nsmaking.com fra Mozilla Firefox (FF)

For å bli kvitt uønskede popup-annonser og annet mistenkelig innhold i Firefox, kan du tilbakestille nettleseren ved hjelp av denne veiledningen:

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Nsmaking.com og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Nsmaking.com. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Nsmaking.com fra Google Chrome

For å fikse Chrome (enten Windows eller Android), kan du bruke følgende steg og bli kvitt Nsmaking-viruset:

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Nsmaking.com og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Nsmaking.com. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Nsmaking.com fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Nsmaking.com eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Nsmaking.com slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-nsmaking-com.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Nsmaking.com