Rangering:  
  (73/100)

Norton Internet Security anmeldelse, gratis nedlasting

av Jake Doevan - - | Type: Antiviruses

Norton Internett Security 2013 er den nyeste anti-virus programvare fra Symantec, som har blitt utformet i henhold til de nyeste trendene. Dette programmet er optimalisert for Windows XP/Vista/7/8, og det er i hovedsak satt til å beskytte folk som bruker tiden sin på sosiale nettverk og er i søkelyset for svindel eller social engineering angrep. Ifølge pcmag.com, har Norton Internett Security 2013 en topp malware fjerning score, intelligent brannmur, utmerket utnytte blokkering, nøyaktig antispam og lignende argumenter. Men, kan det ha en liten effekt på systemets ytelse.

Når det gjelder installasjon, Norton Internett Security 2013 tilbyr noe som alle har ventet på lenge – en omstart mindre installere. Når brukeren kjører installasjonsprogrammet, starter programmet opererer i et minutt uten å spørre for å starte på nytt. Det vil imidlertid kreve å fylle ut registreringsskjemaet, selv når du kjører prøveversjonen, så det vil ta deg til sin offisielle side i starten av sitt arbeid.

Norton Internett Security 2013 er grensesnittet er utformet i henhold til den nyeste tendens, så det er optimalisert for berøringsskjermer og Windows 8. Hvis du bruker Windows 7 eller andre OS, bør du ikke finne noen problemer også.

Når du trenger å sjekke systemet ditt, kan du velge den rask skanning, full system skann, og tilpasset skanning etter virus og malware. Denne sikkerhets Programmet er orientert på farer på nettet, slik at du kan også bruke den for å skanne Facebook-veggen for ondsinnet linksor sjekke området når de handler på det.

Programmet oppdateres automatisk, og tilbyr enkle å bruke funksjoner og, i løpet av tegningsperioden, inkluderer en gratis kundestøtte.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Norton Internet Security Fornøyd-
garanti
Last ned
Norton Internet Security Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Norton Internet Security, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Norton Internet Security er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Norton Internet Security.
Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/review-norton-internet-security.html
Anmeldelser på andre språk

Din mening om Norton Internet Security