Hva er newdot2.dll? Bør jeg fjerne det?

newdot2.dll er en potensielt ondsinnet fil, som ikke hører til Windows. Den hører til et Internet Explorer tillegg, som er brukt til å generere inntekt, øke nett trafikk og utføre lignende oppgaver. For dette promoterer dette tillegget slike ikke standard domener som .shop, .med, .mp3, og lignende. I tillegg kan den fikse feilaktige eller ikke-esksisterende URL adresser og vise søke resultater når folk skriver inn nøkkelord i adresse feltet. Men de bør det ikke stoles 100% på.

I de fleste tilfeller, er newdot2.dll installert ubevisst, bak ryggen på brukeren. Denne metoden er ikke ondsinnet, men kan definitivt bli kalt urettferdig. Du kan installere denne filen sammen med følgende programmer: RealOne, AudioGalaxy, KaZaA, iMesh, Grokster, BearShare, Babylon og Radlight. For og unngå den, styr unna disse programmene.

Teknisk sikkerhetsvurdering er FARLIG.

Om du ønsker å fjerne newdot2.dll, må du først fjerne disse programmene: RealOne, AudioGalaxy, KaZaA, iMesh, Grokster, BearShare, Babylon og Radlight. Etter det, kjør en full skann av systemet med Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-newdot2-dll.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign