Hva er newdot2.dll? Bør jeg fjerne det?

newdot2.dll er en potensielt ondsinnet fil, som ikke hører til Windows. Den hører til et Internet Explorer tillegg, som er brukt til å generere inntekt, øke nett trafikk og utføre lignende oppgaver. For dette promoterer dette tillegget slike ikke standard domener som .shop, .med, .mp3, og lignende. I tillegg kan den fikse feilaktige eller ikke-esksisterende URL adresser og vise søke resultater når folk skriver inn nøkkelord i adresse feltet. Men de bør det ikke stoles 100% på.

I de fleste tilfeller, er newdot2.dll installert ubevisst, bak ryggen på brukeren. Denne metoden er ikke ondsinnet, men kan definitivt bli kalt urettferdig. Du kan installere denne filen sammen med følgende programmer: RealOne, AudioGalaxy, KaZaA, iMesh, Grokster, BearShare, Babylon og Radlight. For og unngå den, styr unna disse programmene.

Teknisk sikkerhetsvurdering er FARLIG.

Om du ønsker å fjerne newdot2.dll, må du først fjerne disse programmene: RealOne, AudioGalaxy, KaZaA, iMesh, Grokster, BearShare, Babylon og Radlight. Etter det, kjør en full skann av systemet med Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-newdot2-dll.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign