Hva er nengine.dll? Bør jeg fjerne det?

av Jake Doevan - -
nengine.dll

nengine.dll er en farlig fil, som også er kjent som NewNext Helper Engine. Denne filen ble utviklet av et firma som heter NewNextDotMe og er knyttet til programmer som er kategorisert som adwares eller et potensielt uønskede programmer. nengine.dll starter sitt arbeid automatisk når du logger inn i Windows og kjører en registernøkkel under 'NextLive' navn. I de fleste tilfeller er det installert av tredjeparts programmer som samler penger på denne måten. Hvis du begynte å motta nengine.dll feil eller rett og slett lagt merke til denne filen i systemet ditt, bør du ikke la den være der.

nengine.dll er for det meste montert på systemet sammen med programmet, som er kjent som Mobogenie. Selv om dette programmet ikke kan utgjøre skade på datamaskinen, kan det lett føre til kontinuerlige pop-up-annonser under folks surfing og kan også omdirigere dem til ukjente steder. I utgangspunktet er nengine.dll utseende et klart tegn på at din PC er påvirket av adware eller potensielt uønsket program, som er mest brukt inntjeningsmulighetene. Vær så snill, ikke la den være der.

For å fjerne nengine.dll fra systemet, bør du skanne det med pålitelig sikkerhetsverktøy. I denne konkrete saken, anbefaler vi å bruke to forskjellige programmer: Reimage og deretter Malwarebytes Malwarebytes. Dette vil hjelpe deg å sørge for at datamaskinen din er helt fri for skadelige komponenter.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-nengine-dll.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign