Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern NavSmart.info-virus (Instruksjoner for fjerning) - oppdateringer Jan 2021

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Nettleserkaprer

Kan jeg bruke NavSmart.info som startside?

NavSmart.info virus

NavSmart.info-viruset kan se ut som et flott verktøy for å søke på nettet. Du bør imidlertid holde deg så langt unna denne søkemotoren som mulig. Ifølge sikkerhetseksperter bør dette programmet legges til kategorien “nettleserkaprer” fordi det kan vise endrede søkeresultater og deretter omdirigere deg til sponsede nettsider. Slik aktivitet brukes for å tjene penger i bytte mot økt besøkstrafikk.

Hvis startsiden din eller standard søkemotor nylig er blitt erstattet av denne tvilsomme nettsiden, er det en klar indikasjon på at PC-en din er kapret av NavSmart.information. I dette tilfellet må du sikre PC-systemet ditt snarest. Den enkleste måten å gjøre dette på er ved å fjerne det med et pålitelig antispyware-program.

Du kan installere denne nettleserkapreren på datamaskinen din uten å innse det. Den promoteres nemlig som en ekstrakomponent til nedlastingsassistenter, PDF-generatorer, programvare for strømming av video og lignende freeware-programmer. Så snart det er inne i systemet begynner NavSmart.Information å endre startside, standard søkemotor og ny fane-side.

Offeret er dermed ikke i stand til å unngå denne kapreren fordi den dukker opp hver gang han eller hun starter nettleseren eller åpner en ny fane. Nettsiden inneholder en lang rekke snarveier som leder til mange ulike steder på nettet. Selv om noen av disse er pålitelige, er ikke nødvendigvis alle det.

Det anbefales ikke at du klikker på disse snarveiene ettersom du kan bli omdirigert til helt andre nettsider. NavSmart.info omdirigeringer og lignende aktiviteter er ment til å omdirigere brukere til bestemte nettsider for å øke nettrafikken. Du bør imidlertid være oppmerksom på at disse omdirigeringene også kan tvinge deg til å besøke høyrisikable nettsider. Det samme kan skje mens du bruker tjenestene til søkemotoren som tilbys øverst på siden.

NavSmart.info virusNavSmart.info-virus

Vi mener at denne siden er upålitelig og at den aldri bør brukes i stedet for Google eller andre velkjente søkemotorer. Hvis du nettopp har oppdaget den i nettleseren din bør du fjerne den fra datamaskinen din snarest. Du kan oppdage og fjerne den ved hjelp av et antispyware-program som for eksempel ReimageIntego.

Hvordan spres dette programmet?

Du kan utilsiktet la NavSmart.info kapre systemet ditt når du installerer dataprogrammer uten å følge med på installasjonsprosessen. Noen databrukere tror dessverre at alt som trengs for å installere et program er å klikke på “Neste”-knappen under installasjonsprosessen.

Dette stemmer ikke på grunn av at dette kan føre til at datasystemet blir infisert av unødvendige og til og med potensielt uønskede programmer. Vi ønsker å forklare hvordan man installerer programmer på datamaskinen på riktig måte.

Når du starter en programvelger må du ikke skynde deg. Det anbefales at du leser gjennom alle tilgjengelige dokumenter, som personvernerklæring og bruksvilkår. Hvis du finner mistenkelige uttalelser som får deg til å tvile på påliteligheten av det valgte programmet bør du avslutte installasjonsprosessen.

Du bør dessuten velge riktig installasjonsmodus for å unngå at NavSmart.information kommer seg inn i datamaskinen din. I stedet for å bruke de forhåndsvalgte alternativene (standard eller grunnleggende) bør du bytte til avansert eller tilpasset installasjon. Da vil du se en liste over ekstraprogrammer som er lagt til nedlastingen – disse er sannsynligvis potensielt uønskede programmer. Velg dem bort og fortsett installasjonsprosessen.

Hvordan fjerne NavSmart.info fra nettleseren min?

For å slette dette omdirigeringsviruset fra nettleseren din må du avinstallere alle komponenter fra PC-en.

For å gjøre dette må du sjekke flere lokasjoner på datamaskinen, inkludert nettleserinnstillinger og listen over nylig installerte programmer. Du finner mer detaljert informasjon om hvordan du avinstallerer dette potensielt uønskede programmet nedenfor.

For å fullføre fjerning av NavSmart.information kan du skanne datamaskinen din med et pålitelig antispyware-program og se om du har slettet alle komponenter.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell NavSmart.info fjerningsguide for virus:

Fjern NavSmart.info fra Windows systemer

Når du prøver å fjerne NavSmart fra Windows og forhindre at det kommer tilbake i fremtiden bør du avinstallere alle tvilsomme programmer via legg til/fjern programmer. Husk at du ikke blir kvitt dette PUP-et ved å fjerne en app som har lurt deg til å installere denne nettleserkapreren.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller NavSmart.info og relaterte programmer
  Så, se etter NavSmart.info eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'
 5. Slett NavSmart.info fra Windows snarveier
  Høyreklikk på snarveien til Mozilla Firefox og velg Properties. Høyreklikk på nettleser ikon og velg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fanen og se på Target feltet. Slett ondsinnet URL som er relatert til viruset ditt Velg 'Shortcut' fanen og slett 'http://isearch.babylon.com...' eller annen mistenkelig URL

Gjenta trinnene ovenfor med alle nettleseres snarveier inkludert Internet Explorer og Google Chrome. Skjekk lokaliseringen for alle snarveiene inkludert skrivebordet, start menyen og oppgavelinjen

Fjern NavSmart.info fra Mac OS X system

Du må finne alle komponenter som er tilknyttet NavSmart.information. Dette er den eneste måten for å fjerne denne nettleserkapreren og være sikker på at den ikke kommer tilbake etter at du starter datamaskinen på nytt.

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter NavSmart.info eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern NavSmart.info fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter NavSmart.info og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av NavSmart.info, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern NavSmart.info fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg NavSmart.info og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på meny (øverst til høyre), velg Options General.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til din foretrukne nettside eller klikk Restore to default.
 5. Klikk OK for å lagre disse endringene Så, i 'General' fanen, slett ondsinnet URL fra 'Home Page' seksjonen eller klikk på 'Restore to Default' knappen. Klikk 'OK' for å lagre endringer
 6. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 7. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av NavSmart.info. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern NavSmart.info fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg NavSmart.info og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Skift din hjemmeside og standard søkemotor hvis de var forandret av virus
  Klikk på meny ikonet og velg Settings.
 4. Så, se etter Open a specific page or set of pages under On startup alternativer og klikk på Set pages. Etter å ha klikket på meny og 'Settings', velg 'Set pages'
 5. Nå burde du se et nytt vindu. Så, slett ondsinnede søkesider og gå til den du vil bruke som hjemmeside. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 6. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 8. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 9. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 10. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av NavSmart.info. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern NavSmart.info fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter NavSmart.info eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Åpne din Safari nettleser og klikk på Safari i meny seksjonen. Så, velg Preferences som den ble vist før og velg General.
 4. Så, sjekk Homepage feltet. Hvis det er forandret av NavSmart.info slett den uønskede linken og gå til en du vil bruke. Husk og inkluder ''http:// før du skriver adressen. Så, i 'General', slett ondsinnede URL og gå til ditt valgte domene navn
 5. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 6. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre NavSmart.info slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-navsmart-info-virus.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om NavSmart.info virus