Fjern National Consumer Center-annonser (Instruksjoner for fjerning) - oppdateringer Mar 2021

av Jake Doevan - - | Type: Adware

National Consumer Center fjerningsguide for reklame

Hva er National Consumer Center-annonser?

National Consumer Center – en trussel som lurer folk til å tro at de kan få en premie ved å sende inn svar på en falsk undersøkelse

National Consumer Center

National Consumer Center er et villedende popup-vindu som prøver å lure folk til å tro at en ikke-eksisterende organisasjon er villig til å gi dem en gratis iPhone eller lignende premie. Dette svindelforsøket er nært tilknyttet Amazon Gift Card-svindelen, Wallmart-svindelen og lignende falske annonser. Normalt forstyrrer de brukere mens de surfer på nettet, og ber dem om å fylle ut spørreundersøkelser for å få kostbare premier. I bytte mot en iPhone eller Samsung Galaxy-telefon, blir imidlertid deltakerne bedt om å oppgi personopplysninger som e-postadresse, mobilnummer og til og med kredittkortinformasjon. National Consumer Center er dessverre IKKE ekte. Vennligst IKKE oppgi slike detaljer, ettersom det kan føre til identitetstyveri, tap av penger eller andre nettrusler.

Sammendrag
Navn National Consumer Center
Type Svindel
Distribusjon Vises på infiserte nettsider eller legitime nettsider tilhørende adware-programmet som skjuler seg på offerets PC-system
Farenivå Middels. Reduserer nettleseropplevelsen og kan lure brukeren til å avsløre personopplysninger
Symptomer Omdirigerer til spørreundersøkelser, viser mistenkelige annonser, fryser nettleseren
Påvirket OS Android, Windows, Mac OS X
For å bli kvitt National Consumer Center-annonser, kan du installere ReimageIntego og kjøre et komplett systemskann

Hovedgrunnen til at brukeren forstyrres av National Consumer Center-svindelen er et adware-virus som skjuler seg på systemet. Slike virus infiltrerer normalt systemet, reduserer kvaliteten på nettleseraktivitetene og begynner å forstyrre ofrene sine med ulike svindlelforsøk på nettet. Du kan også bli plaget av omdirigeringer til ondsinnede nettsider, irriterende annonser som dukker opp i en ny fane og lignende. Denne svindelen kan også dukke opp på ondsinnede domener som alltid har blitt brukt til å spre slikt innhold.

For øyeblikket rettes National Consumer Center aktivt mot Android-brukere som er ute etter metoder for å fikse enhetene sine. I slike tilfeller er den enkleste løsningen på problemet å tilbakestille systemet. Du kan også oppleve svindelen på Mac-enheter. I slike tilfeller bør du kjøre et komplett systemskann med et antivirus-program og tilbakestille nettleserne dine, som Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari og andre.

National Consumer Center-svindel

Hva skjuler seg bak denne svindelen

Ifølge brukerrapporter, blir ofre for denne svindelen normalt omdirigert til hxxp://electronicpromotionscenter.com/ eller lignende nettsider. Trusselen foreslår at brukeren deltar i nettbaserte spørreundersøkelser for å vinne en Apple iPhone eller en annen smarttelefon. De beskrevne “tilbudene” kan vises i form av popup-annonser eller ny fane-annonser.

National Consumer Center-virusNational Consumer Center-viruset kan føre til identitetstyveri og tap av personopplysninger. Vær oppmerksom på at dette er en oppdiktet organisasjon som kun promoterer villedende tilbud.

Det finnes mange negative kommentarer om disse annonsene, og brukere sier gjerne at National Consumer Center rett og slett er svindel. Noen brukere har avslørt at annonsene lover gratis iPhone-mobiler og andre flotte premier, og deretter endrer premien. Brukere får for eksempel tilbud om å vinne et Visa gavekort på $100 hvis de bruker minst $50 på unyttige varer, som diettpiller eller bøker.

Ifølge ofre, prøver National Consumer Center-trusselen å svindle til seg penger, fulle navn og e-postadresser. Derfor anbefaler vi at du holder deg unna falske annonser og sørger for å holde personopplysningene dine for deg selv. Svindlere kan enkelt selge data som navn og e-postadresse til tredjeparter.

National Consumer Center-undersøkelse

Husk at e-postadressen din kan ende opp på en liste som brukes av utsendere av søppelpost, og før eller siden vil du begynne å motta søppelpost og til og med e-poster med malware. Det er ingen tvil om at den eneste måten å unngå nettrusler på, er å holde seg unna disse annonsene. For å blokkere dem må du iverksette fjerning av National Consumer Center ved bruk av et kraftig antimalware-program.

I teorien kan du fjerne National Consumer Center manuelt, men vi anbefaler ikke at du velger denne fremgangsmåten. Istedet anbefaler vi at du skanner systemet med et vel ansett antimalware-program som ReimageIntego for å identifisere alle skadelige programmer og finne endringer disse har utført på datasystemet ditt.

National Consumer Center-malware

National Consumer Center-svindel rettes mot iPhone-brukere

National Consumer Center-svindelen ble aktivt rettet mot iPhone-brukere på starten av året, og angrepsmetoden er fremdeles den samme. Ofre blir bedt om å fylle ut et spørreskjema for å få en verdifull premie.

I stedet for informasjon om hvordan premien kan mottas, blir imidlertid brukere bedt om å avsløre personopplysninger, inkludert fullt navn, kontaktdetaljer eller lignende. Det anbefales derfor at du handler raskt og fjerner National Consumer Center fra iPad, iPhone og lignende enheter. Du kan prøve disse metodene:

 • fjern nettleserdata og -historikk;
 • blokkere annonser ved å installere en adblocker;
 • tilbakestille enheten til fabrikkinnstillinger.

National Consumer Center PUP

Forhindre svindel ved å være forsiktig ved installasjon av gratisprogrammer

Adware som er ansvarlig for å forstyrre deg med svindelforsøk spres normalt via den villedende markedsføringsmetoden bundling. Denne metoden gjør det mulig å gruppere flere programmer sammen, og introdusere dem som del av hovedprogrammets installasjonsprosess. De fleste brukere overser dessverre varsel om dette, fordi de skynder seg med å installere programmer.

Vi anbefaler at du velger tilpasset eller avansert installasjon. Disse alternativene gir deg nemlig muligheten til å velge hvilke ekstraprogrammer du vil installere, og hvilke du vil unngå. Standard installasjon kan se pålitelig ut, men slik er det dessverre ikke. Dette alternativet har en tendens til å skjule informasjon om programvarepakker.

National Consumer Center-svindel

Bli kvitt National Consumer Center-undersøkelser

For å fjerne National Consumer Center-viruset nå, kan du kjøre et komplett systemskann med et profesjonelt antimalware-program. Automatisk fjerning gir den enkleste og raskeste elimineringen av adware-programmer.

Hvis du mener at du har tid og tålmodighet til å fjerne National Consumer Center manuelt, kan du lese veiledningen nedenfor. Vær forsiktig, og ikke skynd deg når du skal avinstallere skadelig adware fra datamaskinen.

Sikkerhetseksperter fra lesvirus.fr advarer om at adware kan være vanskelig å oppdage og eliminere uten profesjonell programvare. Hvis du har etterlatt PUP-relaterte oppføringer, kan du dermed fortsatt oppleve omdirigeringer og annonser. Etter å ha fullført elimineringen, bør du derfor sjekke systemet ditt med et antispyware- eller antimalware-program, bare for å være sikker på at du ikke har etterlatt noen komponenter på systemet.

Hvis svindelen dukker opp på Android OS, kan du prøve å søke etter ondsinnede apper:

 1. Trykk på AV/PÅ-knappen i noen sekunder helt til du ser en meny. Trykk på Power off.
 2. Så snart du ser et dialogvindu som gir deg muligheten til å starte Android på nytt i Safe Mode, velger du dette alternativet, og klikker på OK.*
 3. Start enheten din i sikkerhetsmodus ved hjelp av stegene som gis ovenfor.
 4. Safe Mode, går du til Settings. Her klikker du på Apps eller Application manager (kan variere fra én enhet til en annen).
 5. Her ser du etter ondsinnede apper og avinstallerer dem.

* Hvis dette ikke fungerer, kan du bare slå av og på enheten din igjen. Så snart den blir aktiv, holder du nede Meny-, volum opp- og volum ned-knappene samtidig for å aktivere sikkerhetsmodus. Hvis dette heller ikke fungerer kan du søke etter “Hvordan aktivere sikkerhetsmodus” samt mobilmodellen du har. Deretter følger du instruksjonene.

Hvis svindelen fremdeles forstyrrer deg, kan du tilbakestille enheten til fabrikkinnstillingene:

 1. Klikk på Settings på enheten din. Du finner dette symbolet blant andre apper.
 2. Velg Privacy (eller Personal) og Factory reset (kan også hete Factory data reset, Backup & reset, osv.) Vi anbefaler at du velger Back up my data for å beskytte deg mot tap.
 3. Klikk på Reset device for å fjerne Android-viruset og annet fra enheten din.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell National Consumer Center fjerningsguide for reklame

Fjern National Consumer Center fra Windows systemer

Åpne kontrollpanel og deretter listen over nylig installerte programmer ved å bruke instruksjonene nedenfor. Avinstaller ukjente og mistenkelige programmer som kan være tilknyttet National Consumer Center malware. Deretter fjerner du snarveier i nettleseren i henhold til retningslinjene.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller National Consumer Center og relaterte programmer
  Så, se etter National Consumer Center eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern National Consumer Center fra Mac OS X system

Flytt mistenkelige Mac-apper til søppelkurven. Bruk denne veiledningen hvis du aldri har prøvd å avinstallere Mac-apper før.

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter National Consumer Center eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern National Consumer Center-annonser fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal National Consumer Center være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern National Consumer Center fra Mozilla Firefox (FF)

Hvis Firefox har begynt å vise falske annonser som beskrevet i artikkelen, kan du følge disse instruksjonene.

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg National Consumer Center og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av National Consumer Center. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Tilbakestill Google Chrome

For å fike Chrome etter kapring av National Consumer Center, følger du instruksjonene som gis nedenfor. Du må eliminere alle Chrome-utvidelser som ser mistenkelige ut.

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet National Consumer Center-annonser ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som National Consumer Center-annonser under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle National Consumer Center-annonser-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av National Consumer Center-annonser. Tilbakestill Google Chrome

Fjern National Consumer Center fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter National Consumer Center eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre National Consumer Center slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt National Consumer Center registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk