Hva er multivab.exe? Bør jeg fjerne det?

av Gabriel E. Hall - -

Hvor skadelig er filen multivab.exe?

Annonser, omdirigeringer og redusert systemytelse er bare noen av de få ubeleilighetene du må hanskes med dersom multivab.exe-filen kjøres på datamaskinen din. Denne filen er tilknyttet et av de mest brukte adware-programmene i dag, DNS Unlocker. Dette adwareprogrammet promoteres som en praktisk nettleserfunksjon som lar deg «Unblock blocked websites and digital media for free!». Programmet har imidlertid ikke den lovte funksjonaliteten. I løpet av oppholdet på datamaskinen din vil istedet DNS Unlocker-viruset injisere flere sponsede annonser i søkeresultatene dine og forårsake omdirigeringer til affilierte tredjeparts nettsider. Disse sidene er normalt ikke de tryggeste å besøke og kan ha infisert innhold. Derfor kan bruk av tjenestene fra DNS Unlocker og klikk på genererte annonser føre til at datamaskinen bli infisert av mer skadelige virus enn dette adware-programmet.

multivab.exe-filen er ansvarlig for alle ovennevnte prosesser som blir utført på datamaskinen din. Derfor anbefales det ikke at du beholder det på systemet. Siden adware-programmer har en tendens til å være vanskelige å bli kvitt på grunn av ekstrakomponentene de kan installere på datamaskinen, foreslår vi at du benytter et sofistikert antivirus-verktøy som Reimage for å fjerne Multivab.exe fra datasystemet ditt.

Hvordan kan jeg unngå at denne filen kommer inn i datamaskinen min?

Dersom du ønsker å unngå multivab.exe-filen bør du først gjøre deg kjent med metoden som benyttes for å spre adware-programmer. Du kan finne DNS Unlocker vedlagt populær programvare som video/lydavspillere, nedlastingsassistenter osv. Dersom du oppdager et slikt program mens du installerer annen programvare må du sørge for å velge bort denne valgfrie nedlastingen eller rett og slett avslutte installasjonsprosessen. Dersom en slik situasjon oppstår bør du dobbeltsjekke påliteligheten av nettsiden du laster ned programvare fra og se etter en mer anerkjent nedlastingskilde. Dersom du ikke bruker avanserte installasjonsinnstillinger ennå er det på tide at du starter med dette. Det vil hjelpe deg med å beskytte PC-en fra uønskede programmer som normalt ikke avsløres i installasjonsalternativene rask eller anbefalt.

Bli kvitt multivab.exe-filen:

Som vi allerede har nevnt tilhører Multivab.exe adware-programmet DNS Unlocker, så for å fjerne Multivab.exe fra PC-en kan du følge veiledningen vår for fjerning av DNS Unlocker. Dersom du ikke har lyst til å hanskes med virus på egenhånd, anbefaler vi at du skaffer et vel ansett antivirus-program og setter din lit til dette for å fjerne viruset. Sørg for at antivirus-programmet alltid er oppdatert ettersom dette gjør at det kan gjenkjenne også de nyeste virus og modifiserte nettrusler.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-multivab-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign