Alvorlighetsgrad:  
  (58/100)

Fjern MSN-virus (Veiledning for fjerning) - oppdatert Mar 2020

av Lucia Danes - - | Type: Malware

MSN viruset er et farlig trojansk hest, som bruker MSN Messenger for sin distribusjon

MSN virus

I utgangspunktet kan det sies at dette viruset søker får inn din MSN kontaktlisten og sende den samme infisert melding til alle dine venner for å øke sin distribusjon rate. Men, hvis du bruker det samme passordet til alle kontoene dine, du kan også finne ut at du ikke kan nå dem lenger fordi de har blitt hacket. Hvis du har blitt lurt til å laste ned MSN virus på datamaskinen din, bør du ikke bare kjøre en full system skann med oppdatert anti-spyware, men endre passordet for MSN Messenger og andre kontoer også.

Hvordan kan jeg blir smittet med MSN virus?

MSN-viruset infiltrerer datamaskiner via et vanskelig budskap, som dukker opp i løpet av en samtale. Ser ut som det ble sendt av brukerens kontakt, det vanligvis hevder 'Ã ¢ â, ¬ Å” er at u på det bildet' og inneholder en lenke som fører til 'lollypics', 'bilde-database99' og lignende domener. Vær klar over at slike link navn brukes kun til å dra nytte av din nysgjerrighet og gjør du klikker på dem.

Dessuten kan du bli bedt om å laste ned en ondsinnet photo656.pif, som lanserer virus på datamaskinen så snart den er lastet ned. Når PC blir infisert med MSN viruset, det begynner å sende kopier av seg selv til alle messenger kontaktperson. Vennligst ignorere slike meldinger hvis det vises under ditt og din venns samtale. I tillegg fjerner MSN virus så snart som mulig fordi det kan stjele din personlige informasjon og bankdata.

MSN virus

Hvordan fjerne MSN virus?

Hvis du ønsker å fullstendig fjerne MSN-viruset fra datamaskinen din, bør du bruke automatisert anti-spyware program og glemme manuell fjerning metoden fordi virus muterer og bruke forskjellige filnavn på forskjellige datamaskiner. Prøv å bruke SpyHunter 5Combo Cleaner eller Reimage Reimage Cleaner Intego som har blitt eliminere denne trusselen for oss. Ikke glem å oppdatere disse programmene til de mest aktuelle virusdefinisjonene og kjøre en full system skann for å rydde opp skadelige filer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell MSN fjerningsguide for virus:

Fjern MSN ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne MSN

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av MSN.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot MSN og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-msn-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om MSN virus