Fjern MSN-virus (Veiledning for fjerning) - oppdatert Mar 2020

MSN fjerningsguide for virus

Hva er MSN virus?

MSN viruset er et farlig trojansk hest, som bruker MSN Messenger for sin distribusjon

MSN virus

I utgangspunktet kan det sies at dette viruset søker får inn din MSN kontaktlisten og sende den samme infisert melding til alle dine venner for å øke sin distribusjon rate. Men, hvis du bruker det samme passordet til alle kontoene dine, du kan også finne ut at du ikke kan nå dem lenger fordi de har blitt hacket. Hvis du har blitt lurt til å laste ned MSN virus på datamaskinen din, bør du ikke bare kjøre en full system skann med oppdatert anti-spyware, men endre passordet for MSN Messenger og andre kontoer også.

Hvordan kan jeg blir smittet med MSN virus?

MSN-viruset infiltrerer datamaskiner via et vanskelig budskap, som dukker opp i løpet av en samtale. Ser ut som det ble sendt av brukerens kontakt, det vanligvis hevder 'Ã ¢ â, ¬ Å” er at u på det bildet' og inneholder en lenke som fører til 'lollypics', 'bilde-database99' og lignende domener. Vær klar over at slike link navn brukes kun til å dra nytte av din nysgjerrighet og gjør du klikker på dem.

Dessuten kan du bli bedt om å laste ned en ondsinnet photo656.pif, som lanserer virus på datamaskinen så snart den er lastet ned. Når PC blir infisert med MSN viruset, det begynner å sende kopier av seg selv til alle messenger kontaktperson. Vennligst ignorere slike meldinger hvis det vises under ditt og din venns samtale. I tillegg fjerner MSN virus så snart som mulig fordi det kan stjele din personlige informasjon og bankdata.

MSN virus

Hvordan fjerne MSN virus?

Hvis du ønsker å fullstendig fjerne MSN-viruset fra datamaskinen din, bør du bruke automatisert anti-spyware program og glemme manuell fjerning metoden fordi virus muterer og bruke forskjellige filnavn på forskjellige datamaskiner. Prøv å bruke SpyHunter 5Combo Cleaner eller ReimageIntego som har blitt eliminere denne trusselen for oss. Ikke glem å oppdatere disse programmene til de mest aktuelle virusdefinisjonene og kjøre en full system skann for å rydde opp skadelige filer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell MSN fjerningsguide for virus

Fjern MSN ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne MSN

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned ReimageIntego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av MSN.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot MSN og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk