Alvorlighetsgrad:  
  (58/100)

Fjern MSN-virus

| Type: Malware

MSN viruset er et farlig trojansk hest, som bruker MSN Messenger for sin distribusjon. I utgangspunktet kan det sies at dette viruset søker får inn din MSN kontaktlisten og sende den samme infisert melding til alle dine venner for å øke sin distribusjon rate. Men, hvis du bruker det samme passordet til alle kontoene dine, du kan også finne ut at du ikke kan nå dem lenger fordi de har blitt hacket. Hvis du har blitt lurt til å laste ned MSN virus på datamaskinen din, bør du ikke bare kjøre en full system skann med oppdatert anti-spyware, men endre passordet for MSN Messenger og andre kontoer også.

HVORDAN KAN JEG BLIR SMITTET MED MSN VIRUS?

MSN-viruset infiltrerer datamaskiner via et vanskelig budskap, som dukker opp i løpet av en samtale. Ser ut som det ble sendt av brukerens kontakt, det vanligvis hevder ‘Ã ¢ â, ¬ Å» er at u på det bildet’ og inneholder en lenke som fører til ‘lollypics’, ‘bilde-database99’ og lignende domener. Vær klar over at slike link navn brukes kun til å dra nytte av din nysgjerrighet og gjør du klikker på dem. Dessuten kan du bli bedt om å laste ned en ondsinnet photo656.pif, som lanserer virus på datamaskinen så snart den er lastet ned. Når PC blir infisert med MSN viruset, det begynner å sende kopier av seg selv til alle messenger kontaktperson. Vennligst ignorere slike meldinger hvis det vises under ditt og din venns samtale. I tillegg fjerner MSN virus så snart som mulig fordi det kan stjele din personlige informasjon og bankdata.

HVORDAN FJERNE MSN VIRUS?

Hvis du ønsker å fullstendig fjerne MSN-viruset fra datamaskinen din, bør du bruke automatisert anti-spyware program og glemme manuell fjerning metoden fordi virus muterer og bruke forskjellige filnavn på forskjellige datamaskiner. Prøv å bruke SpyHunter 5Combo Cleaner eller Reimage Reimage Cleaner som har blitt eliminere denne trusselen for oss. Ikke glem å oppdatere disse programmene til de mest aktuelle virusdefinisjonene og kjøre en full system skann for å rydde opp skadelige filer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage Cleaner Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Reimage Cleaner har en gratis, begrenset skanner. Reimage Reimage Cleaner tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage Cleaner, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-msn-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk