Hva er mshta.exe? Bør jeg fjerne det?

av Ugnius Kiguolis - -
mshta.exe

Mshta.exe er en legitim exe fil, som tilhører Microsoft. Denne filen er også kjent som tolk for Microsoft Scripting Host, så den er ansvarlig for gjennomføring av HTML-applikasjoner (.HTA-filer) og hjelpe skript kjøres i Windows.

Det ligger i mappen C:\Windows\System32 og tar ca 40 byte med PC minne. Mens Mshta.exe er ikke en viktig fil til systemet og dets arbeid, anbefaler vi ikke å avslutte det. Ellers bør du være forberedt for sin ustabilitet og lignende mindre problemer.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe og Mshta.exe er ikke et unntak. Det samme heter filen kan også være involvert for å slike ondsinnede aktiviteter som bidrar for parasitter å starte sitt arbeid, legger sine hovedkomponenter og kjører en destruktiv nyttelast. Det kan også fungere som en frittstående trussel.

Hvis du lagt merke til irriterende pop-up-annonser, omdirigeringer og lignende problemer på datamaskinen, kan det også være initiert av viruset som bruker Mshta.exe navn for å skjule seg selv fra brukeren. I dette tilfellet, bør du grundig undersøke denne filen. For at anbefaler vi at du bruker Reimage.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-mshta-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign