Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

MossNet adware. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Adware

MossNet er et tvilsomt program som lover å levere mer relevante annonser, kuponger og prissammenligninger for nettshoppere. Dersom du har lagt til dette programmet til systemet ditt kan du få mye mer enn du hadde forventet. Dette adware-programmet er utviklet kun for å lede trafikk til sponsede nettsider. For å tiltrekke seg mer trafikk kaprer MossNet ulike nettlesere og begynner å overøse folk med irriterende popup-meldinger og andre annonser i håp om at du kommer til å klikke på dem. Ikke la deg lure og ikke klikk på noen av disse popup-meldinger fordi du da vil oppdage at MossNet omdirigerer deg til usikre eller til og med tvilsomme nettsider. Sikkerhetseksperter vurderer dessuten om lignende annonse-støttede programmer kan innhente ikke-personlig identifiserbar informasjon, som besøkte nettsider, utførte søk og andre nettleservaner.

Hvordan kan MossNet infiltrere PC-en min?

MossNet distribueres først og fremst ved hjelp av tvilsomme freeware-/sharewareprogrammer og andre tredjeparts programvare fra ukjente kilder. Generelt sett kalles denne distribusjonsmetoden bundling. Ved hjelp av denne metoden kan MossNet-viruset infiltrere systemet ditt etter installasjon av et tvilsomt program, som YouTube-konverter, verktøy for strømming av video, PDF-konverter osv. For å beskytte systemet ditt mot uønskede virus bør du ta ekstra forholdsregler. Først og fremst bør du lese avtalevilkårene til programmet før installasjon. Du bør dessuten velge avansert eller tilpasset installasjon for å kunne følge alle stegene i installasjonsprosessen. Du bør dessuten følge alle installasjonsprosesser nøye og velge bort alle ekstrautvidelser, som MossNet. Ved å følge disse enkle reglene vil du ha en mye større sjanse til å beskytte systemet ditt. Dersom du mistenker at dette programmet allerede er installert på datamaskinen din, kan du følge disse stegene:

Hvordan fjerne MossNet-viruset fra PC-en min?

Selv om MossNet ikke anses for å være en stor trussel, bør du ikke undervurdere dette programmet. Dersom du lar det forbli på systemet for lenge er det en mulighet for at du en dag blir omdirigert til en virusinfiserte nettsider. For rask og trygg fjerning av dette annonse-støttede programmet, kan du følge stegene som gis nedenfor.

 • Fjern potensielt uønskede programmer fra systemet ved hjelp av disse stegene:
 1. Klikk Start -> Kontrollpanel -> Legg til/fjern programmer-> Avinstaller et program.
 2. Her ser du etter MossNet og lignende oppføringer.
 3. Velg ‘Avinstaller/endre’ og klikk OK for å lagre endringene.
 • Fiks alle nettleserne dine:

Internet Explorer:

 1. Åpne Internet Explorer, klikk på verktøyikonet eller «Verktøy» -> «Alternativer for internett».
 2. Her går du til «Avanserte innstillinger» og klikker på «Tilbakestill»-knappen.
 3. Gå til «Tilbakestill innstillinger» -> «Slett personlige innstillinger» og klikk på «Tilbakestill».
 4. Til slutt klikker du «Lukk» og OK for å lagre endringene.

Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox, gå til «Hjelp»-seksjonen -> «Feilsøking».
 2. Her velger du «Tilbakestill Firefox» et par ganger og deretter «Fullfør».

Google Chrome:

 1. Klikk på menyknappen i Chrome, og velg «Verktøy» -> «Utvidelser». Finn ukjente utvidelser og lignende oppføringer og fjern dem ved å klikke på søppelbøtten.
 2. Klikk på «Innstillinger» -> «Behandle søkemotorer» og endre til ønsket søkemotor.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
MossNet adware skjermbilde
MossNet adware skjermbilde

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-mossnet-adware.html

Veiledning for sletting på andre språk