Hva er mobsync.exe? Bør jeg fjerne det?

mobsync.exe

mobsync.exe er en legitim kjørbar fil, som også er kjent som mobil synkronisering komponent av Internett Explorer nettleser. Dens formål er å lage web sider tilgjengelig offline. Fra forlaget: «Med Internett Explorer, kan du gjøre sidene tilgjengelige i frakoblet modus Du kan bruke Synkronisering Manager til å sette spesifikke parameteren for når frakoblede sider skal være synkronisert med gjeldende cachet side å kjøre Synkronisering Manager, klikk Synkroniser på Verktøy-menyen.. . Du kan synkronisere sider på tre måter: ved pålogging, under idle tid, eller på et bestemt tidspunkt du vil angi synkronisering preferanse, starter synkroniseringsansvarlig, klikker du på Oppsett, og klikk deretter på de aktuelle innstillingene i kategorien pålogging/avlogging».. Så, hvis du fant mobsync.exe kjører i Oppgavebehandling, du bør ikke avslutte det. Men hvis du tror at det oppfører seg dårlig og initierer problemer, kan du deaktivere den ved å gå inn i Oppgavebehandling og slutter mobsync.exe.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe! Dette er gjort for å skjule farlige filer og hindre deres fjerning. Hvis mobsync.exe ligger for mappe, ikke i C:\Windows\System32, bør du sjekke troverdigheten av denne filen med en hjelp av RegCure Pro. Ifølge sikkerhetseksperter, har det blitt brukt av WORM_SDBOT.CNT orm, men ingen kan garantere at andre virus ikke vil være skjult ved hjelp av dette navnet.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-mobsync-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign